marți, 19 noiembrie 2013

Mutu a publicat pe Facebook o poză în care Piţurcă apare cu chipul lui Mr. Bean. Chiricheş: Poate că e puţin frustrat. Reacţia selecţionerului naţionalei
Fundaşul echipei naţionale, Vlad Chiricheş, consideră că atacantul Adrian Mutu este puţin frustrat deoarece nu se află în lotul pentru partidele cu Grecia şi de aceea l-a ironizat pe selecţionerul Victor Piţurcă, pe care l-a comparat cu personajul Mr. Bean.
STS: Peste 71 la sută din apelurile la 112 sunt false. Cele mai multe sunt din judeţele Covasna, Călăraşi şi Mureş
Peste 71 la sută din totalul celor 13.208.466 de apeluri la numărul 112, înregistrate în România în primele nouă luni din 2013, sunt false, cele mai multe fiind din judeţele Covasna, Călăraşi şi Mureş, a anunţat, luni, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS).
Preşedintele BCR: Orice guvern care nu dă 5% creştere economică ar trebui înlăturat de electorat
România este o ţară cu un grad redus de îndatorare şi un potenţial înalt de creştere economică, iar orice guvern care nu va putea oferi, pe termen mediu, un nivel de creştere a PIB de cel puţin 5% ar trebui eliminat de electorat, apreciază preşedintele BCR, Tomas Spurny.
Cum poate fi debarcat Gheţea de la conducerea CEC Bank?.
Presedintele CEC, Radu Ghetea, va fi schimbat din functie. Declaratia a fost facuta duminica de premierul Victor Ponta, intr-o interventie telefonica la o emisiune TV. "Am vorbit cu domnul ministru de Finante, pentru ca este singurul care are competenta de a face schimbari in conducerea CEC, si il sustin total sa verifice foarte clar lucrurile si sa propuna masurile care se impun. O sa-l mai
Băsescu transmite condoleanţe preşedintelui Rusiei.
Presedintele Traian Basescu, a transmis, luni, un mesaj de condoleante presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, in urma accidentului aviatic din Kazan, in urma caruia 50 de persoane au decedat. "Am aflat cu regret vestea despre tragicul accident produs in seara zilei de 17 noiembrie a.c. pe Aeroportul din Kazan in urma caruia 50 de cetateni ai Federatiei Ruse si-au pierdut viata. In aceste clipe
STUDIU: Sosul de roşii cu ulei de măsline, secretul unei inimi sănătoase
Un sos simplu de roşii, cu ulei de măsline şi ceapă, foarte popular în ţările mediteraneene, poate preveni infarctul şi accidentul cerebral, potrivit unui nou studiu al cercetătorilor spanioli, informează dailymail.co.uk.
Eurostat: Romania ramane cu un deficit pe balanta comerciala, de -3,7 miliarde de euro, in primele 8 luni, desi exporturile au crescut semnificativ
Romania a inregistrat un deficit de -3,7 miliarde de euro pe balanta comerciala, in primele 8 luni ale anului 2013, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, desi exporturile au crescut semnificativ, releva datele furnizate luni de Eurostat.
Poftiti la masa, domnilor ministri! Cum arata o cina intr-un spital romanesc din 2013
“Sindromul ministrilor” este un fenomen psihologic interesant, care se manifesta in special la acei politicieni care au petrecut deja o anumita perioada de timp intr-unul dintre scaunele moi ale puterii si ajung sa piarda contactul cu realitatea. Din nefericire, acest sindrom poate fi observat din ce in ce mai des si la membrii guvernului Ponta. Din fericire exista un remediu, ieftin si simplu. As
Primul album de colinde româneşti al sopranei Angela Gheorghiu, lansat în România
Soprana Angela Gheorghiu a lansat primul său album de colinde româneşti, "O, ce veste minunată", care conţine 16 dintre cele mai îndrăgite cântece tradiţionale de sărbători, informează un comunicat de presă remis MEDIAFAX.
România, locul 16 între 58 de ţări, în Indexul de Performanţă în Schimbări Climatice
România ocupă locul al 16-lea în Indexul de Performanţă în Schimbări Climatice, ce include 58 de ţări clasate din perspectiva măsurilor luate de acestea pentru combaterea schimbărilor climatice.
Studenţi la medicină deghizaţi în "terorişti" au stârnit panică într-un spital din Franţa
Patru studenţi la medicină dentară deghizaţi în "terorişti" şi având arme de jucărie au stârnit panică, duminică seară, într-un spital din oraşul francez Nisa, relatează AFP.
Lectia agricultorului Voiculescu. Zece clase peste Basescu
Comparat cu Dan Voiculescu, agricultorul Traian Basescu pare un mare fraier. Incearca si seful statului o afacere agricola cu ceva bani de la o banca de stat. Nu asa se face. La capitolul asta, poate lua lectii de la Voiculescu. Sa revedem in mare cum arata afacerile agricole ale celor doi. Grupul industrial Voiculescu si Compania SA (GRIVCO) se judeca si azi pentru vreo 2600 (nu un petec de 300)
Drama unei românce, forţată să se prostitueze în Irlanda
O româncă, obligată să se prostitueze în irlanda...
Parcul Natural Munţii Maramureşului, inclus în topul mondial al zonelor „de neînlocuit”
Uniunea Internaţională pentru Conservarea Naturii (IUCN) a publicat recent două liste privind speciile de animale şi păsări pe cale de dispariţie şi locuri protejate din diverse colţuri ale lumii.
Cum arată acum copilul care fuma la 2 ani 40 de ţigări. FOTO
Aldi Rizal este copilul care a şocat lumea în 2010 pentru că la cei doi ani fuma 40 de ţigări
Cupa României: Programul sferturilor de finală, unde se difuzează la TV.
Federatia Romana de Fotbal (FRF) a anuntat pe site-ul oficial programul partidelor din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, acestea urmand sa se desfasoare intre 3-5 decembrie, conform frf.ro. Optimi Cupa Romaniei - Timisoreana: FC Viitorul - Astra Giurgiu: marti 03.12.2013, ora 20:30, stadion "Concordia" (Chiajna), transmis de Sport.ro; FC Petrolul - FC Vaslui: miercuri 04.12.2013,
Sturzu: EBA minte cu o neruşinare demnă de numele pe care îl poartă. Nu am contract cu TVR
Deputatul PSD Mihai Sturzu susţine, în replică la acuzaţiile europarlamentarului Elena Băsescu, că nu are vreun contract cu TVR şi spune că "EBA stă prost nu numai cu limba română, ci şi cu adevărul, minte cu o neruşinare demnă de numele pe care îl poartă".
Ilie Sârbu: E problema lui Antonescu relaţia cu PC, nu e problema PSD
Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sârbu a declarat, luni, că nu cunoaşte declaraţiile preşedintelui PNL, Crin Antonescu, despre relaţia PNL cu PC şi că nu este problema PSD.
Doi români au murit în Italia, iar alţi doi au fost răniţi, într-un accident rutier produs în timp ce fugeau de poliţie
Doi imigranţi români care fugeau de poliţie au murit, iar alţi doi au fost grav răniţi într-un accident rutier produs în sudul Italiei, pe autostrada care face legătura între Roma şi Napoli, relatează site-ul ziarului Il Messaggero.
Bill Clinton ar vrea o femeie la Casa Albă
Fostul preşedinte american, Bill Clinton, a mărturisit luni, la Beijing, că îşi doreşte ca o femeie să acceadă la preşedinţia Statelor Unite, afirmând, de asemenea, că nu ştie dacă soţia sa, Hillary, are intenţia să candideze la această funcţie supremă, relatează AFP.
"Ziua Porţilor Deschise" la Parlament pe 1 Decembrie
Camera Deputaţilor va organiza pe 1 Decembrie "Ziua Porţilor Deschise" la Palatul Parlamentului, cu acest prilej urmând să fie împodobiţi doi brazi de Crăciun şi să fie lansat un foc de artificii.
Soarele îşi inversează polaritatea şi ar putea genera o furtună geomagnetică de mare intensitate
Soarele este pe punctul de a-şi inversa polaritatea câmpului magnetic, iar acest fenomen - care se produce o dată la 11 ani - ar putea genera o furtună geomagnetică de mare intensitate care ar putea să afecteze funcţionarea sateliţilor şi comunicaţiile radio de pe Terra, potrivit dailymail.co.uk.
S-a lansat o aplicatie ce cuprinde informatii si fotografii despre aproape 1.000 de muzee romanesti
Utilizatorii de smartphopne-uri si tablete cu Android sau IOS pot descarca o noua aplicatie care cuprinde descrierile a peste 940 de muzee din tara. Partea interesanta este ca aplicatia "Muzee si Colectii din Romania" are si galerii foto si dispune de o serie de filtre de cautare pentru a selecta muzeul cautat si pentru a-l gasi pe harta.

Niciun comentariu: