marți, 19 noiembrie 2013

Mutu: Păcat că pentru antrenorul de azi orgoliul a fost mai presus de echipa naţională
Adrian Mutu a postat un mesaj pe o reţea de socializare după ratarea calificării României la CM, în care apreciază că este "păcat că pentru antrenorul de azi orgoliul a fost mai presus de echipa naţională" şi în care susţine că istoria naţionalei se rezumă la doi mari antrenori: Iordănescu şi Ienei.

YESTERDAY

Victor Piturca, dupa ratarea calificarii la Mondial: Ne-am autodepasit in aceasta campanie
Romania nu a reusit sa faca pasul spre un nou Campionat Mondial de fotbal (n.r. unde nu a mai ajuns din 1998), tricolorii fiind eliminati la baraj de Grecia. "Ne-am autodepasit in aceasta campanie, pacat ca am luat goluri ca in curtea scolii", a precizat selectionerul Victor Piturca.
Andone: E supărare, dar grecii au fost mai buni
Antrenorul Ioan Andone consideră justă calificarea naţionalei Greciei în urma barajului cu România, fiind de părere că formaţia antrenată de Fernando Santos şi-a arătat experienţa şi valoarea superioare.
Patriarhia: Şcolile revendicate de Biserica Ortodoxă Română îşi vor păstra profilul şi cadrele didactice
Şcolile revendicate de Biserica Ortodoxă Română (BOR) îşi vor păstra, după retrocedare, atât profilul actual, cât şi cadrele didactice, iar elevii din aceste unităţi pot aparţine oricărei confesiuni creştine sau religii, a anunţat, marţi, Patriarhia Română.
ROMÂNIA - GRECIA 1-1 LIVE în barajul pentru Campionatul Mondial 2014. Mitroglou înscrie şi la Bucureşti
Poţi vedea ROMÂNIA - GRECIA LIVE în manşa secundă a barajului pentru calificarea la CM 2014, din Brazilia. Partida ROMÂNIA - GRECIA este transmisă LIVE la TV de Antena 1.
Suceava: Şapte persoane reţinute în cazul grupărilor de traficanţi de ţigări destructurate de DIICOT
Şapte persoane au fost reţinute, iar cinci au interdicţia de a părăsi ţara, în cazul celor două grupări de traficanţi de ţigări destructurate, marţi, de DIICOT Suceava, anchetatorii continuând audierile inclusiv în cazul unui poliţist de frontieră acuzat de sprijinirea uneia dintre grupări.
Bendeac, înlocuit la iComedy cu un papagal
Cel mai nou membru al echipei iComedy este un… papagal. Dar nu unul oarecare, ci unul vorbitor și foarte obraznic, pe care îl cheamă Ruță. Antena 1 a decis să-l înlocuiască pe Mihai Bendeac la emisiunea iComedy, cu un..papagal vorbitor. “El spune prostiile, el va rosti lucrurile pe care noi nu le putem zice pe post. Când o să sară calul,  o să-l oprim cu: Taci, mă, Ruță! O să-i facem și pagină de
Victor Ponta, inaintea meciului Romania-Grecia: In general ma pricep sa incurajez echipe, le spun tricolorilor sa joace pentru cei 20 de milioane de romani care ii urmaresc
Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, inaintea meciului nationalei de fotbal, ca "in general se pricepe sa incurajeze echipe", astfel ca le transmite tricolorilor sa joace pentru cei 20 de milioane de romani care vor urmari partida.
Ponta anunţă a DOUA COMISIE DE ANCHETĂ pentru terenul lui Băsescu. "Am vorbit la telefon cu Antonescu, e de acord"
Premierul Victor Ponta a anunţat, marţi, că a discutat cu liderii grupurilor parlamentare pentru înfiinţarea unei comisii de anchetă în "cazul Călăraşi", deoarece comisia de la Senat are o altă misiune, respectiv analiza activităţii CEC Bank.
Jandarmeria Capitalei: 62 de persoane retinute inaintea meciului Romania - Grecia
Jandarmii au descoperit si retinut, marti seara, in jurul orei 19.45, intr-o fabrica dezafectata din zona Pietei Muncii, 62 de persoane care confectionau mai multe bannere si aveau asupra lor materiale pirotehnice pe care intentionau sa le introduca in stadion, la meciul Romania - Grecia.
În România sunt peste 72.000 de copii cu handicap. Aproape jumătate au handicap grav.
Peste 72.000 de copii cu handicap sunt inregistrati la nivel national si aproape jumatate dintre ei sunt incadrati la handicap grav, rezulta din datele comunicate de directiile generale de asistenta sociala si protectia copilului si prezentante, marti, de Ministerul Muncii. Potrivit datelor centralizate de Directia pentru protectia copilului din cadrul Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Soc
Gabriel Resources vrea ca Romania sa adopte rapid o noua lege generala a minelor, altfel compania va trebui sa faca ceva radical diferit cu proiectul Rosia Montana
Gabriel Resources (actionar majoritar la Rosia Montana Gold Corporation) are nevoie de un progres rapid in privinta noii legi a minelor din Romania, in caz contrar compania va fi nevoita sa faca "ceva radical diferit" cu controversatul sau proiect aurifer, a declarat marti directorul general al companiei, citat de The Canadian Press, transmite Yahoo! News.
Romania Libera: Nu e banc. Dan Sova toarna asfalt spre Palatul Snagov pentru premierul chinez Li Keqiang
Guvernul a preluat de la Consiliul Judetean Ilfov un drum care face legatura intre DN1 si Palatul Snagov pentru a-l asfalta cu ocazia vizitei premierului Chinei la Bucuresti, scrie Romania Libera, in editia electronica.
Corlăţean: România priveşte procesul de asociere a Republicii Moldova la UE în logica unei viitoare aderări
România priveşte procesul de asociere politică şi economică a R.Moldova la UE în logica unei viitoare aderări la spaţiul comunitar, a declarat, marţi, ministrul de Externe, Titus Corlăţean, aflat în vizită în Republica Moldova.

Niciun comentariu: