marți, 19 noiembrie 2013


Ponta: În 2014 vor fi reduceri de personal prin descentralizare.
Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca autoritatile locale trebuie sa isi elaboreze norme cu standard european in ceea ce priveste schema de personal si bugetul alocat acestora, ceea ce va insemna si o reducere de angajati, care nu vor mai fi luati in calcul in bugetul pentru 2015, transmite Mediafax. Premierul a asigurat ca in acest an nu vor fi efectuate concedieri, dar ca o astfel de masur
Ponta: Antonescu şi Constantin s-au împăcat
Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că afirmaţia liderului PNL Crin Antonescu, potrivit căruia preşedintele PC Daniel Constantin s-ar comporta ca un subordonat al său, este "total nefericită şi incorectă" la adresa lui Constantin, dar "s-au împăcat".
Alba Iulia, primul oraş din România cu rating Moody's, în perspectiva accesării fondurilor UE
Municipiul Alba Iulia este prima localitate din România care a primit rating Moody’s, respectiv "Ba1", potrivit primarului Mircea Hava, demersul fiind făcut în perspectiva accesării fondurilor europene.
Guvernul Italiei a decretat starea de urgenţă în Sardinia. "Este vorba de o dramă de proporţii incredibile"
Guvernul Italiei a decis instituirea stării de urgenţă în regiunea Sardinia, alocând rapid 20 de milioane de euro pentru atenuarea efectelor calamităţilor de pe insulă, relatează site-ul ziarului La Repubblica.
Răspunsul lui Ponta, întrebat dacă România se califică la Cupa Mondială de fotbal
Premierul Victor Ponta nu a comentat şansele echipei naţionale de fotbal a României de a se califica la Cupa Mondială, răspunzând doar "aş vrea eu" la întrebarea dacă fotbaliştii români vor obţine această calificare.
eMag a ajuns la cotă de piaţă de 50% în Bulgaria şi estimează că într-un an va deveni lider şi în Ungaria
Magazinul online eMag, cel mai mare jucător de pe piaţa de retail online IT&C din România, a ajuns la cotă de piaţă de 50% în Bulgaria, la un an de la lansare, şi estimează că într-un an va deveni lider şi în Ungaria, unde şi-a lansat operaţiunile în urmă cu o lună.
Cele mai bune bancuri cu echipa naţională de fotbal, după înfrângerea din Grecia
Echipa naţională de fotbal a devenit subiect de bancuri pentru suporteri după meciul de vineri dintre Grecia – România, în care echipa naţională de fotbal a fost înfrântă cu 3-1
Atacatorul de la Paris este solitar şi mai raţional decât pare, consideră experţii
Hotărât, solitar şi organizat, bărbatul necunoscut care a împuşcat la Paris un fotograf al cotidianului Liberation are un comportament mai raţional decât pare.
Ponta: Anul acesta, nu vor fi concedieri prin descentralizare, dar în 2014 vor fi reduceri de personal
Autorităţile locale trebuie să îşi elaboreze norme cu standard european în ceea ce priveşte schema de personal şi bugetul alocat acestora, ceea ce va însemna şi o reducere de angajaţi, care nu vor mai fi luaţi în calcul în bugetul pentru 2015, a declarat, marţi, premierul Victor Ponta.
Proiect al Ministerului Finanţelor: Fiscul ne poate intra în casă doar cu voie de la judecător.
Fiscul va putea solicita controale la domiciliul persoanelor fizice verificate fiscal, dar acestea pot sa refuze accesul functionarilor si expertilor desemnati, caz in care accesul va fi permis doar cu aprobarea prealabila a unei instante judecatoresti, potrivit unui proiect al Ministerului Finantelor Publice (MFP), anunta Mediafax. De asemenea, proiectul prevede faptul ca preotii sau medicii pot
Sancţionarea elevilor prin scoaterea de la oră şi trimiterea la colţ, interzise prin lege
Scoaterea elevilor din clasă în timpul orei, trimiterea lor la colţ, insultele şi jignirile sunt interzie prin lege în mediul şcolar, profesorii, dar şi personalul administrativ şi auxiliar putând fi sancţionaţi cu amenzi cuprinse între 1.000 şi 2.500 de lei pentru tratament degradant în şcoală.
Bijuterii purtate de regine, prinţese şi actriţe celebre,prezentate într-o expoziţie a casei Cartier
Inelul de logodnă al prinţesei Grace Kelly, o broşă a ducesei de Windsor şi un colier al actriţei Elizabeth Taylor se numără printre bijuteriile de mare valoare care vor fi expuse la Grand Palais din Paris, în cea mai spectaculoasă expoziţie organizată de casa Cartier.
Toma Campeanu, fostul sef al controversatului proiect eRomania, a fost numit secretar de stat in Ministerul pentru Societatea Informationala
Toma Campeanu, fostul sef al controversatului proiect eRomania demarat in guvernarea PD-L, a fost numit in functia de secretar de stat in Ministerul pentru Societatea Informationala (MSI), potrivit unei decizii semnate luni, 18 noiembrie, de premierul Victor Ponta si publicate marti in Monitorul Oficial. Toma Campeanu este cel care declara in primavara anului 2010 pentru HotNews.ro ca in proiectul
Guvernul si-a angajat raspunderea in Parlament pe proiectul privind descentralizarea. Victor Ponta: Ne rupem definitiv de trecutul centralist al statului comunist
Premierul Victor Ponta a declarat marti, in sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului in care Guvernul si-a angajat raspunderea asupra proiectului de lege privind descentralizarea, ca prin acest act normativ s-a avansat cu ceea ce inseamna un serviciu public mult mai apropiat de cetatean, economisirea unor resurse financiare si o activitate cu mai putina birocratie si mai putina coruptie.

Niciun comentariu: