marți, 5 noiembrie 2013


Acciza la benzina inseamna de fapt cresterea cotei unice la 17%
"Accizele nu sunt impozite" ne asigura ieri un important decident politic. Ei bine, lucrurile nu stau asa din perspectiva economica sau contabila, si nici macar din perspectiva DEX, unde acciza este definita drept "impozit indirect". Economic vorbind, acciza este o prelevare a veniturilor unor membri ai societatii (cei care vand produse accizabile), reprezentand astfel un mijlo
Predoiu: Răspunsul politicienilor la declaraţiile lui Reding, dovadă de autism politic.
Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a declarat, marti, ca politicienii romani au tratat cu diletantism declaratiile comisarului european pentru Justitie, Viviane Reding si ca aceasta atitudine duce la o lipsa de credibilitate a Romaniei in UE. Citeste si: Viviane Reding: Romania, printre tarile in care nu se respecta statul de drept 'Comsiarul Reding atrage atentia asupra unei mentalitati
STUDIU. Dieta săracă în sare te poate scăpa de sforăit
Reducerea cantităţii de sare din dieta zilnică te poate scăpa de sforăit
Microsoft Summit 2013, 6 - 7 noiembrie. Microsoft România lansează Windows 8.1 pentru organizaţii cu ocazia evenimentului
Microsoft România a anunţat că va lansa Windows 8.1 pentru companii cu ocazia conferinţei Microsoft Summit 2013, unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie şi business ale anului, care are loc la Bucureşti în perioada 6-7 noimebrie.
Gheorghe Popescu: Dacă nu eşti cu Dragomir, eşti împotriva lui
Fostul internaţional Gheorghe Popescu, candidat la funcţia de preşedinte al FRF, a declarat, marţi, la Sport.ro, că a pierdut susţinerea preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, pentru că şi-a "permis" să spună că ar fi necesară şi o schimbare la vârful LPF.
Antena 1 şi Kanal D, amendate de CNA cu câte 15.000 de lei pentru ştiri despre o crimă
CNA a decis, în şedinţa de marţi, să amendeze cu câte 15.000 de lei televiziunile Antena 1 şi Kanal D pentru difuzarea, la o oră accesibilă minorilor, a unor ştiri în care erau prezentate detaliile unei crime.
Astărăstoae: Majorarea cu 3-4 % a salariilor rezidenţilor, ca suta de lei promisă de Ceauşescu
Majorarea salariilor medicilor rezidenţi cu 3-4% poate fi un pas înainte, însă, pentru Colegiul Medicilor din România (CMR), aceasta este ca suta de lei promisă de Ceauşescu mulţimii, din balconul Comitetului Central, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, preşedintele CMR, Vasile Astărăstoae.
VIDEO: Două avioane s-au ciocnit în aer, dar toţi pasagerii au scăpat miraculos
Săptămâna aceasta două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit în aer în SUA, însă toţi cei aflaţi la bord au scăpat în mod miraculos.
STUDIU. Ce trebuie să mănânci pentru a îmbătrâni sănătos
Femeile de vârstă mijlocie care urmează o dietă mediteraneană vor trăi mai mult şi vor fi mai sănătoase, spre deosebire de cele care nu ţin acest regim
Un bărbat a murit, iar o femeie a fost rănită grav, după ce au fost loviţi de o ambulanţă pe trecerea de pietoni
Un bărbat a murit, iar o femeie a fost grav rănită după ce au fost loviţi de o ambulanţă în timp ce traversau strada pe o trecere de pietoni din Târgu Secuiesc (Covasna), transmite corespondentul MEDIAFAX.

Niciun comentariu: