marți, 5 noiembrie 2013


Predoiu: Guvernul anunţă măsuri aberante, care vor bloca şi mai mult economia
PDL respinge categoric măsurile "aberante" propuse de Guvernul Ponta, care vor bloca şi mai mult economia, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu.
Miercurea Ciuc: Temperatură de 21,9 grade în noiembrie. Maxima absolută a lunii a fost depăşită
Temperatura maximă absolută a lunii noiembrie în judeţul Harghita, de 21,8 grade Celsius, care a fost înregistrată în 2004, a fost depăşită, marţi, meteorologii consemnând la Miercurea Ciuc o valoare termică de 21,9 grade Celsius.
Plângere penală împotriva unui fost procuror DIICOT care ar fi jucat la poker banii de flagrant
DIICOT a transmis Parchetului general o plângere penală pe numele unui fost procuror al structurii din Buzău a Ministerului Public, George Mărgărit, despre care presa a relatat, marţi, că ar fi jucat la poker banii destinaţi unui flagrant.
Daniel Dăianu şi Liviu Albu-membri titulari ai Academiei Române; Irinel Popescu-membru corespondent
Economiştii Lucian Liviu Albu şi Daniel Dăianu au devenit membri titulari ai Academiei Române, iar medicul Irinel Popescu a devenit membru corespondent, potrivit unei decizii luate în adunarea generală a membrilor forului cultural şi ştiinţific, informează un comunicat de presă remis MEDIAFAX.
Naomi Campbell: Toată lumea ar trebui să ţină post o dată pe săptămână
Top-modelul de origine britanică Naomi Campbell consideră că oamenii ar trebui să ţină post cel puţin o dată pe săptămână, ceea ce i-ar putea ajuta să trăiască mai mult.
Cand tabloidele britanice anunta pustiirea Romaniei. Bruxelles: Declansam sanctiuni, daca romanii vor fi blocati pe piata muncii. Procedura in justitie poate dura si 2 ani
Se intensifica presiunea unor tabloide din Marea Britanie asupra guvernului conservator de la Londra, pentru blocarea accesului lucratorilor romani si bulgari pe piata britanica a muncii si din ianuarie 2014. Comisia Europeana avertizeaza cu sanctiuni daca cele 9 state membre UE cu restrictii pe pietele muncii pentru romani si bulgari vor refuza sa le ridice, insa in practica o pocedura de infring
Celulele stem pot încetini evoluţia bolilor Alzheimer şi Parkinson
Terapia cu celule stem poate aduce beneficii în neurologie, prin încetinirea evoluţiei bolilor degenerative Alzheimer şi Parkinson, cercetările americane în domeniu fiind destul de avansate şi promiţătoare, a declarat preşedintele Societăţii Române de Neurologie, prof. dr. Dafin Mureşanu.

Niciun comentariu: