luni, 2 decembrie 2013

Adolescenta română Ramona Suliţă, pe locul al cincilea în finala "Belgium's Got Talent" - VIDEO
Românca Ramona Suliţă, în vârstă de 14 ani, s-a situat pe locul al cincilea în finala competiţiei "Belgienii au talent/ Belgium's Got Talent", care a fost difuzată duminică seară la televiziunea RTL-TVi.
"Daruri de Moş Nicolae", la Muzeul Naţional al Satului din Capitală, de luni până duminică
Copiii, părinţii şi bunicii sunt invitaţi să descopere, pe aleile Muzeului Naţional al Satului din Capitală, meşteri populari şi creaţiile lor şi produse din gastronomia românească specifice sărbatorilor, la evenimentul cultural "Daruri de Moş Nicolae", între 2 şi 8 decembrie.
Cel puţin zece morţi în Pakistan, după ce un autobuz s-a prăbuşit într-o prăpastie
Cel puţin zece persoane au murit luni, după ce autobuzul la bordul căruia călătoreau a căzut într-o prăpastie, în regiunea Kashmirului pakistanez, au anunţat oficiali.
Zgonea: Voi propune înfiinţarea unei subcomisii pe tema MCV în Comisia Juridică a Camerei
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a anuţat, luni, în întâlnirea cu preşedintele Adunării Naţionale a Bulgariei, Mihail Raykov Mikov, intenţia înfinţării unei subcomisii, la Camera Deputaţilor, pe tema MCV.
Uniunea Europeana impune taxe antidumping si anti-subventie unor producatori chinezi de panouri solare, pentru a opri ieftinirea acestor produse
Uniunea Europeana va impune, timp de doi ani, incepand din 6 decembrie 2013, masuri antidumping impotriva producatorilor chinezi de panouri solare care nu au acceptat un acord amiabil cu Bruxelles-ul in acest dosar, a decis luni Consiliul Uniunii Europene, confirmand o propunere a Comisiei in acest sens.
Platile in contul datoriei externe au coborat rezervele valutare ale BNR la 32,4 miliarde de euro
La 30 noiembrie 2013, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 32,41 miliarde de euro, fata de 34,56 miliarde euro la 31 octombrie 2013. Diferenta, spun analistii financiari, confirma platile cunoscute in contul datoriei externe. Dealtfel, in comunicatul remis de BNR se arata ca iesirile de valuta au fost de peste 3 miliarde de euro.
De ce Ucraina nu a semnat acordul cu UE?.
Peste 100.000 de oameni care protesteaza in fata institutiilor statului, violente de strada, interventia brutala a fortelor de ordine si sute de raniti. De cateva zile Ucraina este in fierbere dupa ce conducerea de la Kiev a ratat semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana. La reuniunea de la Vilnius, presedintele Ianukovici a incercat sa impuna anumite conditii pentru a parafa acordul. A
Ponta, despre terenul "albit" de la Călăraşi: Doar o părere personală.
Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca declaratia lui despre "albirea" terenului de la Calarasi este doar "o parere personala". Victor Ponta a spus, duminica, la Romania TV, ca Traian Basescu avea de mai mult timp terenul din judetul Calarasi, dar, spre finalul mandatului, a vrut sa-l "albeasca", trecandu-l pe numele unor membri ai familiei. Citeste si: Ponta: Ba
Emisiunea de umor a redacţiei Academia Caţavencu (VIDEO).
Urmareste aici editia din 2 decembrie a emisiunii de umor, prezentate de redactorii Academia Catavencu. In editia de azi ii poti vedea pe: Andrei Turdor Dumitru, George Bonea si Mihai Cernea. Academia Catavencu va prezinta in fiecare luni, de la ora 13.00, emisiunea radio, de umor, "Melanj a troa". Umor serios, nu gluma!
Euractiv: Un diplomat UE susţine că CE regretă declaraţia lui Băsescu despre unirea cu Republica Moldova
Comisia Europeană (CE) a deplâns declaraţiile preşedintelui român Traian Băsescu, vineri, la Vilnius, cu privire la unirea României cu Republica Moldova, a declarat un diplomat UE.
Deutsche Telekom pregăteşte 6.000 de concedieri în Germania
Deutsche Telekom se pregăteşte să concedieze până la 6.000 de angajaţi de la T-Systems, grupul luând măsuri pentru eficientizarea şi consolidarea competitivităţii la divizia care se ocupă de servicii IT pentru clienţi corporate mari, potrivit Handelsblatt, preluat de MarketWatch.
Blaga: PDL nu participă la comisia CEC, de fapt Ponta nu vrea dezbaterea publică a bugetului
Parlamentarii PDL nu vor participa la comisia privind anchetarea CEC, a declarat, luni, preşedintele PDL, Vasile Blaga, arătând că prin iniţiativa înfiinţării unei astfel de comisii Victor Ponta demonstrează că de fapt nu vrea să discute în spaţiul public bugetul.
Chevron: Luni dimineaţă, la ora 7.00, au început lucrările la Pungeşti. Manifestanţii aflaţi în corturi reclamă intervenţia în forţă a jandarmilor. Reacţia Jandarmeriei - FOTO
Aproximativ 40 de persoane aflate în corturile din tabăra din Siliştea-Pungeşti au reclamat intervenţia în forţă a jandarmilor, luni dimineaţă, oamenii spunând că au fost ridicaţi din corturi şi urcaţi în dube, în timp ce pe drumul judeţean din zonă Jandarmeria a montat garduri, drumul find blocat în totalitate.
Ponta îl felicită pe Duşa pentru organizarea paradei militare din Bucureşti
Premierul Victor Ponta l-a felicitat, luni, în debutul şedinţei BPN al PSD, pe ministrul Apărării, Mircea Duşa, pentru organizarea paradei militare din Bucureşti, prilejuită de sărbătorirea Zilei Naţionale.
Raed Arafat a început controlul la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti
Secretarul de stat Raed Arafat a început, luni, verificările la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, din echipa de control a Ministerului Sănătăţii care va analiza situaţia reclamată de chirurgul Dan Oprea făcând parte şi un manager de spital, dar şi preşedintele Colegiului Medicilor Prahova.
Noi dezvăluiri în cazul morţii lui Paul Walker
Maşina în care se afla Paul Walker în momentul teribilului accident, în urma căruia şi-a pierdut viaţa, ar fi avut defecţiune din fabrică

Niciun comentariu: