luni, 2 decembrie 2013

Daily Mail: Consilieri locali britanici cer introducerea arestării imigranţilor care cerşesc agresiv
Guvernul britanic este supus presiunii să introducă măsuri legislative dure împotriva cerşitului agresiv, în perspectiva unui aflux de cerşetori din România şi Bulgaria, într-o scrisoare trimisă de cinci şefi ai unor consilii locale şi un comisar de poliţie, relatează Daily Mail în ediţia online.
Antrenorul Titi "Prosop" va fi supus unei intervenţii chirurgicale de bypass coronarian. "Totul mi s-a tras de la o mare supărare"
Antrenorul emerit de box Titi Tudor, care a suferit un infarct la Campionatul European de juniori de la Anapa (Rusia), a efectuat o coronografie la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a rămas internat, urmând a fi supus unei intervenţii chirurgicale de bypass coronarian.
Un nou curs online pe platforma ZFeLEARNING.ro: "Negocierea contractului colectiv de muncă"
ZFeLEARNING.ro, cel mai nou produs al Mediafax Group, a lansat, luni, un nou curs în format online: "Negocierea contractului colectiv de muncă".
Vitamina D poate reduce incidenţa cancerului la sân - STUDIU
Suplimentele cu vitamina D pot preveni cancerul la sân şi lupta eficient împotriva acestei maladii, conform unor studii efectuate de cercetătorii canadieni
„Legea lui Ionuţ”, blocată de birocraţie. ...
Agentia Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) nu a finalizat, in termenul legal de 60 de zile, normele de aplicare ale Ordonantei de Urgenta nr. 155/2001, privind aprobarea programului de Gestionare a cainilor fara stapan. ANSVSA era obligata sa adopte aceste norme, conform articolului III, alineatul 1 din Legea 258/2013. Citeste si: Cainii de langa blocuri nu mai p
Comercianţii din pieţe vor avea nevoie, pe lângă atestatul de la primărie, de avizul asociaţiilor
Certificatele de producător, care permit prezenţa comercianţilor în pieţe, depăşesc producţia agricolă în sine şi vor fi înlocuite cu atestate, eliberate tot de primării, dar cu avizul asociaţiilor de profil, a declarat agenţiei MEDIAFAX ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
VREMEA se răceşte. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri, în ţară şi în Bucureşti
Marţi, vremea se va răci şi vântul va sufla slab şi moderat, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).
România participă la EUROSUR - noul sistemul european de supraveghere a frontierelor externe
România se află printre cele 19 ţări care participă la noul sistem european de supraveghere a frontierelor externe (EUROSUR), care a devenit, luni, operaţional, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene.
Paznicii împăratului. Ce arme aveau de fapt soldaţii de teracotă: "Sunt cu 2.000 de ani înaintea epocii lor" - FOTO
Oamenii de ştiinţă au descoperit că armele soldaţilor din armata de teracotă erau reale şi nu replici, aşa cum se credea iniţial.
Rata de refuz a solicitărilor de viză pentru SUA depuse de români a scăzut la 11,5% în anul 2013
Rata de refuz a solicitărilor de viză pentru SUA depuse de cetăţenii români a scăzut la 11,5% în anul fiscal 2013, faţă de 17% în 2012, potrivit datelor publicate pe site-ul Departamentului de Stat.
Viktor Ianukovici, barbatul prin care scandalul ajunge in Ucraina - Orfan de la doi ani, condamnat la trei ani de puscarie pentru furt, in epoca sovietica
Presedintele Viktor Ianukovici este omul care a adus scandalul in Ucraina: in 2004, victoria sa frauduloasa la prezidentiale s-a terminat cu Revolutia Portocalie, iar astazi, sute de mii de ucraineni protesteaza impotriva deciziei sale de a refuza semnarea acordului de asociere cu Uniunea Europeana, scrie AFP.
Consilieri locali britanici cer arestarea imigranţilor care cerşesc agresiv: "Suntem îngrijoraţi de bandele de cerşetori care vor veni din România şi Bulgaria după bani"
Guvernul britanic este supus presiunii să introducă măsuri legislative dure împotriva cerşitului agresiv, în perspectiva unui aflux de cerşetori din România şi Bulgaria, într-o scrisoare trimisă de cinci şefi ai unor consilii locale şi un comisar de poliţie, relatează Daily Mail în ediţia online.
Mai mulţi deputaţi ucraineni ar vrea să se retragă din grupul parlamentar al Partidului Regiunilor
Mai mulţi deputaţi ai Partidului Regiunilor, aflat la guvernare în Ucraina, ar putea pleca din cadrul grupului parlamentar al acestei formaţiuni, în urma evenimentelor din ultimele zile, potrivit unor foşti deputaţi citaţi de agenţiile de presă ucrainene, în pagina electronică.
Ponta: Lista candidaţilor PSD pentru Parlamentul European, decisă în luna ianuarie
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, după şedinţa conducerii partidului, că în luna ianuarie, în cadrul unei noi întruniri, vor fi adoptate atât lista candidaţilor la Parlamentul European, cât şi echipa de campanie şi obiectivele politice de atins la nivel naţional şi judeţean.
Primarul Ploieştiului, despre violenţele dinaintea meciului STEAUA - PETROLUL: Am informaţii că suporterii ploieşteni au fost provocaţi de jandarmi
Primarul Ploieştiului, Iulian Bădescu, a afirmat, luni, după incidentele dintre suporterii echipei Petrolul Ploieşti şi jandarmi, că are informaţii potrivit cărora jandarmii din Bucureşti i-ar fi provocat pe suporterii ploieşteni atât în localitatea Domneşti (Ilfov), cât şi în Ploieşti.
Rezervele BNR au scăzut cu 2 miliarde de euro, după plata datoriei la FMI şi răscumpărarea de obligaţiuni
Rezervele Băncii Naţionale a României au scăzut în noiembrie cu 2,1 miliarde euro, la 32,41 miliarde euro, după rambursări de capital şi dobânzi către FMI şi plata unei emisiunii de obligaţiuni în euro a Ministerului de Finanţe scadentă la 29 noiembrie, de 1,37 miliarde euro.
Proteste la Oltchim: Angajaţii cer salariile restante şi schimbarea directorilor. Zece angajaţi au intrat în greva foamei
Aproximativ o sută de salariaţi ai combinatului Oltchim din Râmnicu Vâlcea au participat, luni, la un protest spontan, oamenii ieşind în curtea combinatului şi cerând salariile restante pe două luni şi jumătate şi schimbarea directorilor despre care afirmă că sunt "puşi politic în funcţii". Zece dintre angajaţi au anunţat că nu renunţă la protest şi intră în greva foamei.
Cum răspunde Dragnea la întrebarea de ce nu se organizează alegeri colegiul lui Voiculescu
Vicepremieru Liviu Dragnea nu a oferit o explicaţie privind motivul din cauza căruia nu se organizează alegeri în colegiul rămas vacant după demisia din Senat a lui Dan Voiculescu, spunând că „nu a văzut cetăţeni pe stradă care să plângă”.
Cum minimalizeaza Guvernul efectele politicii de supraimpozitare
Guvernul subevalueaza impactul supraimpozitarii, incepand de anul viitor, a companiilor. De exemplu, in ceea ce priveste introducerea taxei de 1,5% pe constructii speciale, Guvernul sustine ca statul va incasa de la companii pana in 500 milioane de lei si atat este trecut si in bugetul pe 2014. Insa, in estimarile neoficiale sunt sume mult mai mari, intre 2,5 si 3 miliarde de lei. Diferente de ace
Violenţe la meciul Steaua-Petroulul Ploieşti.
Fanii echipei Petrolul Ploiesti au fost intorsi din drum, duminica seara, inaintea meciului cu Steaua, din etapa a XVI-a a Ligii I, din cauza violentelor provocate.
Campanie de prevenţie a cancerului de sân.
Cancerul mamar este cea mai frecventa forma de cancer la femei si, din pacate, din ce in ce mai multe femei tinere trec prin aceasta problema. Cancerul mamar reprezinta cea mai frecventa forma de cancer intalnita la femei, cu o incidenta in Romania de 7929 cazuri noi pe an si o mortalitate de 3101 decese anual (Globocan 2008). Cancerul mamar este curabil daca este diagnosticat la timp. De aceea, e

Niciun comentariu: