marți, 3 decembrie 2013

Noul buton pe care Facebook în pregăteşte pentru utilizatori
În curând, utilizatorii reţelei de socializare online Facebook vor putea să-şi organizeze mult mai bine zona de „News Feed”
Daca toti o vorbesc de rau, eu m-am hotarat sa o iubesc
In studio eram patru cetateni, dintre care unul ministru al turismului, si discutam despre cum sa-i facem pe altii sa ne iubeasca tara. Fara nici un dubiu, noi, cei patru, aveam drag de patrie. O apreciam. Voiam ce e mai bun pentru Romania. Asa, si? Dragostea asta-i treaba foarte complicata.
Bătaie între un primar şi un poliţist, din cauza unei femei.
Scandal amoros in judetul Constanta. Primarul localitatii Ghindaresti a ajuns la spital cu arcada sparta si cu un ochi vanat, dupa ce s-a luat la bataie cu un politist. Atat agresorul, cat si victima n-au reusit sa ofere autoritatilor o explicatie pentru bataie, insa conflictul ar fi pornit din cauza unei femei. Mai exact, din cauza sotiei politistului despre care se crede ca ar avea o idila cu pr
Bill Clinton vrea reguli clare cu privire la spionarea şefilor de stat
Fostul preşedinte american Bill Clinton a apreciat că dezvăluirile privind spionarea unor şefi de stat de către Agenţia americană pentru Securitatea Naţională (NSA) au afectat imaginea Americii pe plan internaţional şi au sporit necesitatea unor reforme.

Niciun comentariu: