sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Arad: O femeie şi fiica ei de 10 luni, la spital după ce casa în care locuiau a fost lovită de un TIR
O femeie şi fiica acesteia în vârstă de zece luni au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce casa în care locuiau a fost lovită de un TIR al cărui şofer a pierdut controlul volanului.
Fostul internaţional de rugby Iancu Băcioiu a murit
Iancu Băcioiu, fost internaţional de rugby şi triplu campion naţional cu echipa Farul Constanţa, a încetat din viaţă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la vârsta de 68 de ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.
GALERIE FOTO. "Las Pozas", grădinile suprarealiste ascunse în inima junglei mexicane
Pentru cei care în anul 2014 plănuiesc o călătorie peste hotare, Visual News are o recomandare specială.
GALERIE FOTO. Cum arată casa denumită "Pasărea OZN"
Un arhitect austriac a realizat, la cererea unei familii, o casă extrem de specială în munţii Alpi.
Victoria Nuland s-a intalnit vineri seara cu seful DNA, Laura Codruta Kovesi
Victoria Nuland, asistentul pentru afaceri europene si eurasiatice al Secretarului de Stat american John Kerry, a avut vineri seara, imediat dupa sosirea la Bucuresti, o intrevedere cu procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, relateaza B1 TV si EVZ.ro. UPDATE: Oficiali ai DNA au precizat, sambata, pentru Agerpres, ca intalnirea a avut loc la sediul DNA in jurul orei 19.00 si a avut loc la soli
Australian Open: Simona Halep o va intalni in primul tur pe poloneza Katarzyna Piter
Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 11, o va intalni pe Katarzyna Piter (Polonia), locul 118 WTA si jucatoare venita din calificari, in primul tur la Australian Open, in timp ce Irina-Camelia Begu va juca in compania Galinei Voskoboeva (Kazahstan), anunta site-ul competitiei, potrivit Mediafax.
Adjunctul secretarului de Stat al SUA: O presă liberă este esenţială pentru calitatea democraţiei. Sprijinim media din România
Victoria Nuland, adjunctul secretarului de Stat pentru Europa şi Eurasia al SUA, a declarat, sâmbătă, că o presă liberă este esenţială pentru calitatea şi integritatea democraţiei, iar Washingtonul a sprijinit şi va continua să sprijine libertatea presei din România.
Victoria Nuland i-a oferit lui Titus Corlăţean un buchet de flori. Ministrul de Externe împlineşte astăzi 46 de ani
Victoria Nuland, asistentul secretarului de stat al SUA, i-a oferit, sâmbătă, ministrului de Externe, Titus Corlăţean, un buchet de flori cu ocazia zilei de naştere.

Niciun comentariu: