sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Vânătoarea de la Balc, organizată de Ion Ţiriac, desfăşurată pe parcursul a două runde - VIDEO
Vânătoarea de mistreţi din localitatea bihoreană Balc, organizată de omul de afaceri Ion Ţiriac, a avut loc sâmbătă, pe parcursul a două runde, participanţii primind un scurt instructaj, iar gazda lor cerându-le să folosească responsabil arma de vânătoare, potrivit ProTv.
COMENTARIU: Din turul de forţă al Victoriei Nuland fiecare a înţeles ce a vrut
Figură influentă a diplomaţiei SUA, Victoria Nuland a fost în România şi pentru a le reaminti autorităţilor despre exigenţele statului de drept, doamna Nuland primind, din nou, asigurări că subiectul a fost înţeles. Dar, odată plecată spre Paris, declaraţiile unor lideri români arată contrariul.
Prima monedă din aur emisă în Statele Unite, vândută la licitaţie cu peste 4,5 milioane de dolari
Prima monedă din aur emisă în Statele Unite ale Americii, în 1787, a fost vândută cu 4,58 milioane de dolari la o licitaţie organizată joi seară în oraşul Orlando din statul american Florida.
Am adus CFR SA pe profit, spune fostul şef al CA, Florin Kubinschi.
Consiliul de Administratie al CFR SA a respectat in cele noua luni de mandat angajamentele asumate in fata institutiilor financiare internationale si a adoptat masuri care au avut ca efect inregistrarea de profit si eliminarea datoriilor fata de buget, potrivit fostului sef al CA, Florin Kubinschi, citat de Mediafax. "Consiliul de Administratie al Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA, num
FUNERALIILE lui Ariel Sharon vor avea loc luni, la Ierusalim
Funeraliile militare în onoarea fostului premier israelian Ariel Sharon vor avea loc luni, la Ierusalim, anunţă presa israeliană.

Niciun comentariu: