sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Nuland: Statele Unite susţin suveranitatea Republicii Moldova şi dreptul de a-şi alege propriul drum
Statele Unite susţin independenţa şi suveranitatea Republicii Moldova şi dreptul acestei ţări a a-şi alege propria direcţie, a declarat, sâmbătă, Victoria Nuland, asistentul secretarului de Stat american, subliniind că România trebuie să fie "mândră" de susţinerea oferită Chişinăului.
Victoria Nuland consideră drept "coincidenţă" absenţa lui Victor Ponta în timpul vizitei sale
Victoria Nuland, asistent al secretarului de Stat al SUA, a evitat să comenteze absenţa premierului Victor Ponta pe parcursul vizitei sale la Bucureşti, precizând că nu doreşte să se implice în dezbaterea politică internă din România.
Monica Niculescu a câştigat turneul de la Hobart, la dublu
Perechea Monica Niculescu/Klara Zakopalova (România/Cehia) a câştigat, sâmbătă, proba de dublu din cadrul turneului de la Hobart (Australia), dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari, informează wtatennis.com.
Monitoarele dispozitivelor electronice afectează vederea
Aproape 70 % din persoanele adulte suferă de tensiune oculară şi vedere înceţoşată în urma folosirii în exces a calculatoarelor, tabletelor şi telefoanelor inteligente, au arătat cercetătorii americani într-un studiu prezentat joi la Salonul de electronică CES din Las Vegas, conform dailymail.co.uk.
Ucraina: Iuri Lutenko, unul dintre liderii opozitiei, in stare grava dupa ce a fost agresat
Iuri Lutenko, fost ministru de Interne si unul dintre liderii opozitiei ucrainene, este in stare grava dupa ce a fost batut in cursul unor confruntari intre manifestanti proeuropeni si fortele de ordine, la Kiev, relateaza Mediafax, citand AFP.
Doi studenţi au inventat o alternativă creativă pentru cutia de carton. VIDEO
Doi studenţi de la şcoala de inginerie Albert Nerken, din cadrul universităţii private Cooper Union, au inventat o cutie de carton despre care susţin că este mai uşor de împachetat, de deschis şi de reciclat
GALERIE FOTO. Cum arată străzile "inundate" de ceaţă, la lumina semafoarelor
Chiar dacă ceaţa groasă este un „coşmar” pentru şoferi, un artist german a încercat să surprindă frumuseţea acestui fenomem.
GALERIE FOTO. Cum a continuat proiectul lui Murad Osamnn, tânărul care s-a lăsat purtat prin lume de iubita sa
În urmă cu aproape un an, Murad Osmann devenea celebru pe reţelele de socializare datorită unui proiect fotografic inedit.
GALERIE FOTO. Cum arată "Scara spre cer" din Hawaii. Are 4.000 de trepte
Pentru mulţi turişti, locurile cele mai atrăgătoare sunt cele care fac să le crească adrenalina.
GALERIE FOTO. Oraşul Montréal găzduişte "Festivalul de Luminoterapie"
Oraşul Montréal găzduieşte până pe 2 februarie un festival inedit: „Luminothérapie”.
Momentul PRĂBUŞIRII unui avion, înregistrat de un pasager supravieţuitor - VIDEO
Pasagerul unui avion uşor care s-a prăbuşit în ocean a înregistrat momentele critice ale tragediei, surprinzând imagini din interiorul aeronavei şi din momentul în care aceasta ajunge în apă şi echipajul aşteaptă să fie salvat.

Niciun comentariu: