sâmbătă, 11 ianuarie 2014


Globurile de Aur - Predictii
Duminica spre luni vom afla care sunt preferatii presei straine de la Hollywood. Pana atunci, iata predictiile noastre - cine va castiga, cine ar trebui sa castige si cine ar fi trebuit sa fie nominalizat la cea de-a 71-a editie a Globurilor de Aur. Dat fiind ca sunt multe filme bune in acest an, e de asteptat ca palmaresul sa fie destul de pestrit.
Fostul preşedinte al CA CFR: Managementul nu a fost defectuos, compania are profit operaţional
Consiliul de Administraţie al CFR SA a respectat în cele nouă luni de mandat angajamentele asumate în faţa instituţiilor financiare internaţionale şi a adoptat măsuri care au avut ca efect înregistrarea de profit şi eliminarea datoriilor faţă de buget, potrivit fostului şef al CA, Florin Kubinschi.
Un imigrant român a salvat o femeie cu dizabilităţi înainte de a prăbuşirea unei clădiri, în Italia
Un imigrant român a salvat o femeie cu dizabilităţi dintr-o clădire de trei etaje care după câteva secunde s-a prăbuşit, în sudul Italiei, fiind considerat erou de presa italiană.
Părinţi şi profesori de la un liceu acuză directorul de nereguli, între care fondul şcolii
Profesori şi părinţi ai elevilor de la un liceu din Marghita (Bihor) spun că directorul Marcel Sas a cerut bani pentru fondul şcolii şi mobilier, dar şi că a "fraudat" evaluarea naţională, acuzaţiile fiind însă negate de acesta, în timp ce un control al ISJ arată că "unele aspecte s-au confirmat".
Accident grav în Vaslui. O persoană a murit, iar alta a fost rănită. Maşina s-a rupt în trei bucăţi
Un tânăr de 35 de ani din Bârlad a murit, iar soţia acestuia, de 27 de ani, a fost rănită grav, sâmbătă după-amiază, în urma unui accident produs pe un drum judeţean din Vaslui, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac şi s-a rupt în trei bucăţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Liderul interlop Coco Anghel, condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul Sportivilor, a murit
Liderul interlop Ion Anghel, zis Coco Anghel, condamnat în faza de apel la cinci ani de închisoare în dosarul Sportivilor, a încetat din viaţă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în judeţul Braşov, unde deţinea o pensiune, potrivit apropiaţilor săi.
REACŢII după decesul lui Ariel Sharon - Bill şi Hillary Clinton: Sharon şi-a oferit viaţa statului Israel
Fostul preşedinte american Bill Clinton şi fostul secretar de Stat Hillary Clinton au transmis condoleanţe după moartea lui Ariel Sharon, subliniind că fostul premier "şi-a oferit viaţa statului Israel".
Purtătorul de cuvânt al PSD: Nuland nu a reproşat nimic guvernului.
Vizita asistentului secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland are "o conotatie profund pozitiva", oficialul american neavand ceva de reprosat guvernului, a declarat, sambata, purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, citat de Mediafax. "Vizita asistentului secretarului de Stat al SUA, Victoria Nuland, are o conotatie profund pozitiva pentru parteneriatul dintre Romania si SUA si

Niciun comentariu: