vineri, 10 ianuarie 2014


Copil născut viu, la termen, găsit mort după două săptămâni într-un tomberon de gunoi
Un copil născut viu, la termen, a fost găsit mort, la două săptămâni de la naştere, în tomberonul de gunoi din curtea locuinţei unei femei din judeţul Bacău, cazul ieşind la iveală după ce mama a ajuns la spital cu probleme medicale apărute după ce a născut într-o magazie.
Circa zece persoane au scandat Jos Basescu in momentul in care coloana de masini a Victoriei Nulan a intrat pe poarta Palatului Cotroceni
Un grup de aproximativ zece persoane au scandat slogane ostile presedintelui Traian Basescu in momentul in care coloana de masini a subsecretarului de stat american Victoria Nulan a intrat pe poarta Palatului Cotroceni.
Starea fetei rănite grav în accidentul provocat de Silviu Lung s-a îmbunătăţit
Starea adolescentei de 17 ani, rănită grav în accidentul provocat de Silviu Lung, în care tatăl fetei a murit, iar fratele său a fost rănit, s-a îmbunătăţit, însă ea va rămâne în continuare internată în Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.
Iranul şi marile puteri au depăşit disensiunile privind aplicarea acordului de la Geneva
Iranul şi marile puteri au rezolvat "toate punctele aflate în dezacord" referitoare la acordul nuclear încheiat în noiembrie, a cărui ratificare depinde de aprobarea diferitelor capitale, anunţă negociatorul iranian Abbas Araghchi, citat de AFP.
VIDEO Cronica de film: Saving Mr. Banks sau, mai degraba, Saving Mr. Disney
Povestea nasterii filmului "Mary Poppins" e "supercalifragilisticexpialidocious" pe largi bucati. Culorile sunt intense ori calde dupa cum urmarim pregatirea filmului in LA-ul anului 1961 sau fragmente din copilaria scriitoarei P.L.Travers in Australia inceputului de secol XX. La un moment dat balonul se dezumfla si revine la sol. Nici Emma Thompson nu-l poate tine in aer pana
Consiliul de Administraţie al CFR SA a fost REVOCAT, pentru management defectuos
Adunarea Generală a Acţionarilor CFR SA, companie controlată de stat prin Ministerul Transporturilor, a hotărât vineri revocarea din funcţie a membrilor Consiliului de Administraţie, pe motiv că aceştia au exercitat un management defectuos, care a afectat situaţia financiară a companiei.
Snowden nu este unul "care trage semnalul de alarmă", apreciază directorul FBI James Comey
Edward Snowden nu poate să fie considerat unul dintre cei "care trag semnalul de alarmă" (whistleblower), în urma "furtunii" pe care a provocat-o, a declarat directorul FBI James Comey, care se opune reformei în curs a programelor americane de supraveghere.
La 58 de ani a devenit mamă surogat pentru fiica sa
O americancă în vârstă de 58 de ani va da naştere în următoarele săptămâni nepoatei sale.
Cu carnatii la control: Ministerul Agriculturii atesta produsele traditionale si le inscrie intr-un nou registru. Producatorul plateste
Ministerul Agriculturii vrea sa puna un semn distinctiv pe produsele traditionale romanesti si sa le inscrie intr-un nou Registrul National al Retelor Consacrate, potrivit unui proiect de ordin al ministrului Daniel Constantin, emis vineri. Producatorii isi vor putea inscrie produsele traditionale in mod voluntar, pentru a beneficia de un logo special aplicat de minister si tot ei vor suporta chel
Reportaj Din|interior (Digi24): Romania, tara oraselor doar cu numele
In Romania, dupa anul 2004, zeci de sate au fost transformate, peste noapte, in orase. Schimbarea s-a facut insa doar pe hartie. Fara utilitatile promise odata cu urbanizarea si indatorati de majorarea impozitelor, noii oraseni se lupta sa fie recunoscuti drept ceea ce sunt de fapt: sateni in toata regula. Esecul urbanizarii fortate este unul de proportii: sute de milioane de euro din fondurile pe
Avocatii cer retrimiterea dosarului lui Miron Mitrea la DNA, pentru refacerea urmaririi penale
Avocatii lui Miron Mitrea si ai inculpatilor din dosarul privind lucrarile de la casa mamei fostului ministru au cerut vineri, la Inalta Curte, retrimiterea cauzei la DNA, pe motiv ca anchetatorii nu ar fi respectat dispozitiile impuse de instanta la restituirea anterioara in vederea refacerii acestui caz, transmite Mediafax.
Preşedintele Băsescu se întâlneşte cu Victoria Nuland, la Palatul Cotroceni, la ora 20.15
Preşedintele Traian Băsescu o primeşte, vineri seară, la ora 20.15, la Palatul Cotroceni, pe Victoria Nuland, adjunctul Secretarului de Stat pentru Europa şi Eurasia al Statelor Unite ale Americii.
Antal (UDMR): Dacă există voinţă politică, descentralizarea poate fi pusă în aplicare în acest an
Primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad (UDMR), consideră că, dacă va exista voinţă politică, descentralizarea poate avea loc în acest an, iar Guvernul poate modifica legea luând în considerare cele sesizate de Curtea Constituţională.
Producătorii de medicamente originale propun clawback diferenţiat pe baza consumului
Producătorii de medicamente originale propun ca taxa clawback să fie calculată diferenţiat în funcţie de consumul individual pe care fiecare societate îl determină în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate, arată un document remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX
Gabriela Vrânceanu Firea a demisionat din PSD ca urmare a scandalului cu PNL din Ilfov
Senatorul PSD Gabriela Firea și-a dat demisia din PSD, ca urmare a deciziei PNL de a accepta colaborarea cu PDL în Ilfov. Politicianul critică faptul că niciun lider al PSD nu a luat poziţie faţă de gestul liberalilor. Decizie radicală a senatorului PSD, Gabriela Vrânceanu Firea. Fostul jurnalist a decis să își dea demisia din toate funcțiile deținute în partid, nemulțumită fiind de poziția lideri
FOTO. „O bunicuţă dură”. Ce a făcut această bătrână în ziua în care a împlinit 103 ani: "Iubeşte-te aşa cum eşti!"
Evelyn Kottman, cunsocută pe Internet drept „o bunicuţă dură”, a făcut un nou gest care i-a surprins pe utilizatorii reţelelor de socializare.
Antonia spune că nu îşi poate vedea fiica din cauza fostului soţ. Reacţia dură a socrului
Cunoscuta cântăreaţă de muzică dance Antonia susţine că fostul său soţ, cu care se află în proces de divorţ, şi familia acestuia o ţin departe de fiica sa Maya pentru custodia căreia luptă în instanţă.
Trei medici de la Spitalul Târgu Cărbuneşti, reţinuţi după ce au luat mită de la o pacientă
Doi medici ginecologi şi un anestezist de la Spitalul de Urgenţă din Târgu Cărbuneşti au fost reţinuţi, vineri, de procurorii Parchetului Curţii de Apel Craiova, după ce au fost prinşi în flagrant luând mită de la o pacientă pentru a-i face cezariană.
Victoria Nuland şi-a început vizita la Bucureşti
Asistentul secretarului american de Stat Victoria Nuland şi-a început, vineri, vizita de două zile la Bucureşti pe tema consolidării statului de drept, în cursul serii având programată o întrevedere cu preşedintele Traian Băsescu.
Un serial documentar despre Lindsay Lohan, lansat pe postul TV al lui Oprah Winfrey
Un serial documentar despre viaţa lui Lindsay Lohan, care a fost externată, în iulie 2013, dintr-un centru de dezintoxicare din Malibu, SUA, va fi difuzat în premieră, din 9 martie, pe postul OWN, deţinut de Oprah Winfrey, a anunţat joi televiziunea.

Niciun comentariu: