vineri, 10 ianuarie 2014

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA. O femeie îşi racola clienţi pentru relaţii sexuale în prezenţa copilului ei
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău s-a autosesizat după ce pe internet a fost postat un filmuleţ în care o femeie cu un copil de mână încearcă să-şi racoleze clienţi pentru a întreţine relaţii sexuale, negociind tarifele, transmite corespondentul MEDIAFAX.
O tânără a născut cvadrupleţi la Maternintatea Braşov
O tânără de 22 de ani a născut cvadrupleţi, la Maternitatea Braşov, fiind vorba despre două fetiţe şi doi băieţi, cu greutatea între 700 şi 800 de grame fiecare, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Hodorkovski, în vizită în Israel.
Fostul oligarh rus Mihail Hodorkovski, care a petrecut zece ani la inchisoare in Rusia, se afla vineri in Israel, unde efectueaza o "vizita privata", a anuntat purtatorul sau de cuvant, relateaza AFP, conform Mediafax. "Este vorba despre o vizita privata", a declarat pentru AFP David Krikler, confirmand informatii de presa. Purtatorul de cuvant nu a precizat motivele acestei vi
Cum recunoastem sindromul oboselii cronice
Sindromul de oboseala cronica sau encefalomielita mialgica este o tulburare greu de inteles. Dupa cum sugereaza si numele, boala este caracterizata prin oboseala profunda, dureri musculare si articulare, tulburari de memorie si de concentrare. Cei afectati pot avea probleme cu functia cardiovasculara, tulburari intestinale si disfunctii senzoriale, precum intoleranta la zgomot si probleme de echil
PSD s-a pierdut cu Firea. Senatorul a demisionat
După conflictul cu liberalul Marian Petrache din USL Ilfov, senatorul Gabriela Vrânceanu Firea a decis să demisioneue din PSD, rămânând însă parlamentar independent.
Predoiu: Vizita lui Nuland, blam pentru Guvernul Ponta.
Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, vineri, ca vizita emisarului SUA Victoria Nuland la Bucuresti este "un blam pentru Guvernul Ponta si pentru Crin Antonescu", conform Mediafax. "Vizita inaltului diplomat american Victoria Nuland confirma ca avem o problema de tara care se cheama USL. Vizita este un blam pentru Guvernul Ponta si pentru Crin Antonescu. Vizita este
Gabriela Firea pleacă din PSD
După conflictul cu liberalul Marian Petrache din USL Ilfov, senatorul Gabriela Vrânceanu Firea a decis să demisioneue din PSD, rămânând însă parlamentar independent.
Adrian Despot a suferit o fractură la mână dreaptă. Turneul Fenomental al trupei Viţa de Vie, amânat
Turneul Fenomental pe care Viţa de Vie urma să îl susţină în 31 de oraşe, începând din 17 ianuarie, a fost amânat cu aproximativ o lună, deoarece solistul trupei, Adrian Despot, a suferit o fractură la mâna dreaptă, în timp ce se afla la schi în Bulgaria, informează un comunicat remis MEDIAFAX.
Legea DescentralizăRii Este NeconstituţIonală
Curtea Constituţională a decis că Legea descentralizării, pentru care Guvernul şi-a angajat răspunderea în Parlament în luna noiembrie, este neconstituţională, admiţând sesizarea formulată de parlamentarii PDL.
Avocatul învăţătoarei Blându: Am contestat decizia şcolii. Procesul îl câştigăm fără doar şi poate
Avocatul învăţătoarei Dana Blându a declarat că a contestat de principiu decizia conducerii şcolii de a o demite pe clienta sa, care ar trebui însă să respecte acestă decizie până instanţa de judecată îi va da câştig de cauză, ceea ce se va întâmpla fără doar şi poate.
Sterling vrea să vândă până la jumătate din participaţiile deţinute la perimetrele din Marea Neagră
Compania Sterling Resources, înregistrată în Canada, vrea să vândă până la jumătate din participaţiile pe care le deţine la trei perimetre petroliere din Marea Neagră.

Niciun comentariu: