vineri, 10 ianuarie 2014

Liviu Dragnea, intrebat unde este Victor Ponta: Habar nu am
Vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat vineri ca "habar nu are" daca Victor Ponta este in tara sau nu, in conditiile in care primul ministru nu a mai aparut public din data de 7 ianuarie.
Catalin Predoiu: Guvernul Ponta sa amane pana la 1 septembrie intrarea in vigoare a Codurilor
Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, vineri, ca face apel catre Guvernul Ponta de a amana pana la 1 septembrie 2014 intrarea in vigoare a noului Cod Penal si a noului Cod de procedura penala, aratand ca, in caz contrar, sistemul judiciar se va bloca, transmite Mediafax.
Valérie Trierweiler, partenera lui Francois Hollande, nu îl va însoţi în vizita la Vatican
Jurnalista Valérie Trierweiler, partenera lui Francois Hollande, nu a avut nicio reacţie publică la dezvăluirile despre relaţia amoroasă pe care acesta ar avea-o cu actriţa Julie Gayet, dar nu îl va însoţi pe preşedinte în vizita la Vatican.
Biserica ortodoxă rusă propune un referendum pentru interzicerea relaţiilor homosexuale
Biserica ortodoxă rusă a sugerat, vineri, organizarea unui referendum pentru a interzice relaţiile între homosexuali, o situaţie care ar conduce la criminalizarea relaţiilor între persoane de acelaşi sex, aşa cum era pe vremea Uniunii Sovietice.
Adomniţei: Nu poţi spune Moldovei că va avea autostradă în 2025; voi spune asta lui Ponta
Preşedintele CJ Iaşi, liberalul Cristian Adomniţei, susţine că "nu poţi spune Moldovei că va avea autostradă abia în anul 2025", el spunând că aşteaptă ca Guvernul să clarifice acest lucru şi că îi va spune premierului Victor Ponta, când va veni la Iaşi, în 24 ianuarie, "ceea ce trebuie spus".
Mormântul faraonului Sobekhotep I, vechi de 3.800 de ani, identificat în Egipt
Mormântul faraonului Sobekhotep I, vechi de 3.800 de ani, a fost identificat la aproximativ un an după ce a fost descoperit în Egipt, informează dailymail.co.uk.

Niciun comentariu: