luni, 31 ianuarie 2011

De ce nu-mi place Mihaela Rădulescu?

De ce nu-mi place Mihaela Rădulescu?: "

foto: myidol.ro

Despre Mihaela Rădulescu s-au scris romane, astfel că mă voi limita la câteva rânduri. Citeam zilele trecute un interviu acordat de aceasta publicației Pro Tv Magazin. Un interviu pueril, neinteresant (lipsit de amănunte) în care fosta-actuala-viitoare vedetă de televiziune a vorbit despre copilul său și relația minune cu un alt “copil” - Dani Oțil. A pozat într-o mamă perfectă (lucru pe care toate dintre noi l-am face), dar și în femeia cu relația perfectă, în care nimic nu e complicat, acea relație de care noi, muritorii de rând nu avem parte.

Citind interviul cu pricina, mi-am amintit de ce nu o mai plac pe Mihaela. În urmă cu ani buni, pe vremea când făcea emisiuni apreciate de public, când se lupta cu Andreea Marin pentru titlul de cea mai tare femeie din România, îmi plăcea. Sau mai bine spus, nu-mi displăcea. Emisiunile aveau un format bun, chema nume mari în cea mai mare parte a timpului, era o prezență plăcută. Lăsăm la o parte divorțul de Elan (lucru care a dus și la declinul ei, cel puțin asta cred), faptul că s-a combinat cu Dani Oțil și că face reclamă la mezeluri, fiind pusă într-o postură care nu o avantajează deloc (eleganta Mihaela vorbește cu gura plină în timp ce înfulecă cu poftă dintr-un sandvici).

Să ne amintim însă, momentul în care Mihaela a renunțat la ”Duminica în familie” pentru Monaco, declarând în stânga și în dreapta că nu se mai întoarce în România pentru televiziune, că se retrage DEFINITIV din meserie. Se întâmpla în mai 2009. Tabloidele au umplut pagini și pagini cu plecarea Mihaelei, nu a mai dat interviuri în publicații, s-a rupt de Românica. Mi-am zis la vremea respectivă, că și-a ales un moment bun, s-a retras în glorie.

Nu a trecut jumătate de an și retrasa din televiziune, Mihaela Rădulescu, a revenit pe platourile de filmare pentru o emisiune difuzată de ziua Națională a României, la Antena 1. Relaxată, după câteva luni printre străini, și-a făcut apariția într-o rochie mulată care nu i-a permis să poarte sutien și chiloți. Și publicul a ovaționat! A realizat și ”Crăciun în familie”, apoi un interviu cu Dan Brown. Și publicul a ovaționat, din nou! Și Mihaela s-a întors apoi cu Viața în Mov! Nu știu când a fost difuzată, audiențe etc, însă la nici o lună, vedeta era și pe Prima Tv, prezentând un show aniversar pentru Florin Piersic. Printre picături, a prezentat ”Mărțișoare sub acoperire” și ”Cu divele nu-i de glumit”. O da, și era să uit! I-a ținut și locul lui Dani Oțil într-o dimineață când acesta era ocupat cu altceva. Dar, ea, Mihaela, face emisiuni ”doar dacă sunt sporadice și de calitate”, după cum declara în Pro Tv Magazin.

Ei bine, pentru toate aceste emisiuni ”sporadice și de calitate” nu-mi mai place Mihaela Rădulescu. Fițele ei și teatrul jucat la despărțirea DEFINITIVĂ de televiziune mă deranjează. Mi se pare că oricât încearcă să pară o interesantă, prin astfel de interviuri, decade pe zi ce trece. Probabil că n-aș fi reacționat așa dacă zicea că dispare o perioadă, însă felul în care a pus problema atunci și a acționat ulterior nu se pupă. Și e jenant să vii să vorbești în ziare de calitate când tu una declari și alta faci. Spunea cândva că au renunțat la televiziune niște oameni pe care-i respectă, făcând referire la Marius Tucă și Andreea Marin. Ambii nu au mai apărut la tv în postura de prezentatori pentru că AU RENUNȚAT!

Aaa, apropo. O prietenă de-a ei, care se recomandă simplu Simona, a declarat în presă că vedeta primește ”de o lună de zile mesaje de amenințare care durează de ani buni”. Să curgă cerneala la tabloide!

Maria Dumitran

"

Un comentariu:

ana spunea...

DE LA BUN INCEPUT EA A SPUS CA SE RETRAGE INSA DACA ANTENA O VA SOLICITA PT.EDITII SPECIALE LE VA FACE.SI NICI NU AVEA CUM SA NU ACCEPTE DIN MOMENT CE A EXISTAT O INTELEGERE INTRE EA SI ANTENA1RESPECTIV CAMELIA VOICULESCU.SA NU UITAM CA IN MOMENTUL IN CARE A PLECAT EA ERA SUB CONTRACT CU ANTENA1.NU PUTEA REZILIA CONTRACTUL ASA CA A AJUNS LA ACEASTA INTELEGERE DE A VENI SA PREZINTE EDITII SPECIALE DE CATE ORI O VOR SOLICITA.FAZA CU PRITENA SI MAFIA ERA CLAR CA NU E ADEVARATA CA FOARTE MULTE LUCRURI INVENTATE DE PRESA .MIHAELA E SI VA RAMANE O PROFESIONISTA IN EMISIUNI TV.LUMEA INCA ISI DORESTE SA VADA EMISIUNI CU MIHAELA IAR AUDIENTA ARATA ASTA.DE FOARE MULTE ORI PRESA CREEAZA O ALTA IMAGINE DECAT CEA REALA SI DE OBICEI UNA NEGATIVA CA DOAR ASTA ATRAGE BANII.