luni, 31 ianuarie 2011

DIN ȚARĂ: Soții Stafie au dat Pietricica FM lui Radio ZU. Lazarus iar la CNA.

DIN ȚARĂ: Soții Stafie au dat Pietricica FM lui Radio ZU. Lazarus iar la CNA.: "

Pietricica FM, cel mai nou post de radio din Piatra Neamț își schimbă proprietarul. Licența pentru Pietricica FM a fost cedată către Grupul Media Camina, care deține Radio ZU.

Mâine, CNA va discuta decizia soților Ileana și Constantin Stafie de a renunța la Pietricica din Piatra Neamț. Tot mâine, Lazarus vine din nou la CNA, cu Zeus TV.

Aglomerată tare piața FM de la poalele Ceahlăului. În oraș pot fi auzite nu mai puțin de patru posturi locale, unul regional și șase naționale. Pe plan local activează Radio M, Radio M Plus, Terra Piatra Neamț și Radio Unu. Impact FM este o rețea regională. Dintre rețele naționale sunt la Piatra Neamț Europa FM, Kiss FM, Radio 21, Guerrilla și Vocea Speranței.

Pietricica FM este ultima apariție în eterul urbei Neamțului. Postul familiei Stafie a luat licența în 2008 și a început să emită anul trecut, în octombrie.

Lazarus, din nou la CNA cu Zeus TV

Luis Lazaru încearcă din nou să convingă CNA cu proiectul lui. După ce a luat un post de teleshopping și a reușit, cu greu, să obțină aprobarea pentru noul nume – Zeus TVLazarus trebuie să primească și un OK pentru grila televiziunii.

Acum două săptămâni, grila provizorie a postului Zeus TV (din care nu lipsea o emisiune proprie de patru ore – Lazarus Show) a fost respinsă de CNA.

Citeşte şi:

"

Niciun comentariu: