luni, 31 ianuarie 2011

Naomi Campbell i-a luat interviu lui Vladimir Putin

Brand cu brand se întâlneşte
Naomi Campbell i-a luat interviu lui Vladimir Putin: "

foto: jezebel.com

Da. Ați citit bine! Naomi Campbell i-a luat interviu lui Vladimir Putin în numele revistei British Go. Manechinul nu face pentru prima oară pe jurnalista, aceasta realizând, pentru aceași publicație, un interviu cu Hugo Chavez. Mai interesant este faptul că Naomi nu a discutat cu Putin despre probleme pe care le are Rusia cu terorismul, despre gazul rusesc sau viitoarele alegeri prezidențiale de la Moscova (dar se pricepe, oare sau nu era prevăzut?). L-a întrebat cum se menține în formă, au discutat despre dragostea premierului pentru tigri şi despre pasiunea acestuia pentru motoare. Nu a uitat să-i ceară opinia în legătură cu scandalul Calendarului Universității din Moscova. Mai jos o frântură din dialogul celor doi. De remarcat că interviul a debutat oficial, politicos, dar care a continuat prietenesc, la pertu.

Naomi: Sunteți într-o stare fizică foarte bună. Cum reușiți să vă mențineți ?

Putin: Probabil la fel cum reușești și tu.

Naomi: Care este regimul tău de fitness?

Putin: Mă duc la sală, înot zilnic și din când în când mă mai întâlnesc cu câțiva prieteni și facem și alte activități. Am avut o zi bună de antrenament alaltăieri.

Naomi: Astă vară ai fost fotografiat, în Ucraina, pe un Harley-Davidson, în timpul unui festival al motocicliștilor. Cum ai fost primit de către aceştia?

Putin: Ei, motocicliştii erau niște băieți mișto, bărbați duri. Unul dintre ei a fost un tip foarte curajos care a călătorit câteva mii de kilometri pe motocicletă. Este un băiat cu handicap, are doar un singur picior – și l-a pierdut undeva în războiul din Iugoslavia. Eu nu sunt un bărbat puternic, acei băieți sunt. (modest, ce să spunem...)

Naomi: Faceți impresie bună femeilor. Ce părere aveți despre studentele care au pozat pentru dumneavoastră într-un calendar?

Putin: Îmi plac mult fetele, sunt frumoase. Îmi place și calendarul, dar nu este cel mai important lucru. Celălalt calendar, ce să zic, în orice țară, probabil în Rusia în particular, este la modă să-i critici pe oamenii care sunt la putere. Dacă vii în sprijinul unuia ca mine, vei fi considerată o ingrată. Fetele din calendarul erotic au fost curajoase și nu au fost fricoase. Ca studente la jurnalism, au știut ce li se va spune referitor la gestul lor. Chiar și așa, nu au fost intimidate și au făcut oricum calendarul.(formula brandul + fundul gol)


Maria Dumitran

"

Niciun comentariu: