luni, 31 ianuarie 2011

Mircea Badea şi Mihai Bendeac, despre femeile frumoase

Mircea Badea şi Mihai Bendeac, despre femeile frumoase: "

Vedetele Antenei, prezentatorul emsiunii “În gura presei”, Mircea Badea, şi colegul de trust, Mihai Bendeac de la show-ul “În puii mei”, bârfesc ca fetele la telefon. Informaţia vine de la Bendeac. Actorul a postat pe blog concluzia unei conversaţii pe care a avut-o cu Badea.

“Bârfind azi ca fetele cu Badea la telefon, mi-a atras atenţia asupra unei chestii pe care n-o observasem. O ştiţi pe Antonia? Cântăreaţa? Mie mi se pare talentată şi, nah, de ce să mâncăm rahat, e frumoasă. Dar, şi-aici observaţia lui Mircea e corectă, nu vi se pare că prea găsesti peste tot articole gen: “Iat-o pe Antonia abia trezită dimineaţa. Ce frumoasă e!” sau “Antonia s-a mânjit cu frişca pe năsuc. Ce bine îi stă mânjita!” sau “Antonia a născut. Ce repede a redevenit frumoasă şi slabă!” sau “Uite ce frumoasă e Antonia când conduce maşina”.

Aşa că Bendeac inspirat de aceasta campanie de presa, s-a gândit să exprim şi el cât de frumoasa e Antonia. Iată primele două motive.

1. Antonia e atât de frumoasă încât, atunci când se spală, gelul de duş se sfieşte să-i atingă pielea perfectă. 2. Huidu nu a văzut copacul fiindcă se uita la Antonia.

"

Niciun comentariu: