vineri, 31 mai 2013


Criza profunda in Liga 1: Zece cluburi au pierderi de 89 de milioane de euro
Viorel Duru, directorul administratiei de licentiere din cadrul FRF, a prezentat, intr-o conferinta de presa, situatia cluburilor din Liga 1. Criza este mare in campionatul intern, zece formatii avand pierderi totale de 89 de milioane de euro.
Duru: Zece cluburi din Liga I au pierderi de 89 de milioane de euro
Fotbalul românesc se confruntă cu mari probleme financiare, zece cluburi din Liga I înregistrând pierderi totale de 89 de milioane de euro, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, directorul administraţiei de licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru.
Primul protestatar ridicat în ianuarie 2012 din centrul Capitalei cere daune de peste 500.000 euro
Primul protestatar ridicat de forţele de ordine şi arestat preventiv după violenţele petrecute în ianuarie 2012, în centrul Capitalei, cere statului daune de peste 500.000 de euro, după ce a fost găsit nevinovat de către instanţă.
Cât de eficiente sunt de fapt curele de detoxifiere. Iată de ce susţin cercetătorii că aceste diete sunt o păcăleală
Există numeroase diete care promit eliminarea toxinelor din organism, însă mulţi medici produsele de detoxifiere o risipă de bani şi chiar o practică ce poate avea efecte dăunătoare.
NOI TORNADE puternice au lovit centrul STATELOR UNITE |VIDEO
Cel puţin nouă persoane au fost rănite, azi, în statul american Arkansas, după o serie de tornade, în timp ce alte două asemenea fenomene au lovit statul Oklahoma, fără să provoace victime, potrivit CNN.
Antena1: Audierea Directorului General al postului creează suspiciuni importante
Antena1 îşi exprimă încrederea ca demersurile judiciare, în cazul cercetării Directorului General, Sorin Alexandrescu, în dosarul RCS-RDS, vor fi derulate cu "maximă celeritate şi vor respecta integral cadrul legal, inclusiv...
TOP 10 cele mai SPECTACULOASE iluzii optice cu planeta MARTE |GALERIE FOTO
Oamenii s-au întrebat adesea dacă există viață pe celelalte planete din univers și dacă da, cum ar arăta ființele care ar trăi acolo. Motiv pentru care, de fiecare dată când cercetătorii au publicat imagini surprinse în spațiu,...
TRAFIC BLOCAT DE PLOAIE. Aglomeraţie în Bucureşti
Circulaţia pe mai multe artere principale din Capitală este serios îngreunată ca urmare a averselor de ploaie căzute în această dimineaţă.
DE NECREZUT: Miliardarul care a ajuns să-şi declare falimentul personal
A creat o comapnie pe care a vândut-o cu 1,8 miliarde de dolari, iar cinci ani mai târziu a ajuns să îşi declare falimentul personal. Aceasta este povestea lui Halsey McLean Minor, cel care a pus bazele CNET Networks.
Gloriile dinamoviste, premiate la aniversarea clubului
Clubul Sportiv Dinamo a împlinit 65 de ani de existenţă, iar ieri, în Ştefan cel Mare a fost sărbătoare.
Gafă la nivel înalt: ANGELA MERKEL l-a numit FRANCOIS MITTERAND pe președintele Franței
Cancelarul german Angela Merkel a făcut, ieri, o confuzie într-o conferinţă de presă comună cu preşedintele francez Francois Hollande, pe care l-a confundat cu ilustrul său predecesor, Francois Mitterand (1981-1995), spre...

Niciun comentariu: