vineri, 31 mai 2013

Un grup de romani si-a facut adapost in gradina memorialului pentru atentatele din 9/11 din Londra
Mai multi turisti americani au fost socati sa descopere grupul de romani care au campat in gradina memorialului pentru atentatele din 11 septembrie 2001 din Londra, relateaza London Evening Standard in editia online.
Traian Basescu: Putem pune la dispozitie profesori care sa predea limba romana in scoli din Serbia
Presedintele Traian Basescu l-a primit vineri, la Cotroceni, pe premierul Serbiei, Ivica Dacic, exprimand disponibilitatea Romaniei de a pune la dispozitia autoritatilor sarbe cadre didactice care pot preda in limba romana in scoli din Serbia, pentru etnici romani, precum si un fond de carte in romana.
A fost descoperit un remediu pentru albirea parului si vitiligo
Cercetatorii au identificat cauza albirii parului ca fiind epuizarea unei enzime din organism numita catalaza, care descompune peroxidul de hidrogen si ofera un tratament nou, intr-un raport publicat in Jurnalul FASEB. Conform studiului realizat pe 2411 de persoane, acumularea de peroxid de hidrogen în par provoaca albirea. Enzima numita catalaza combate acest lucru, dar oamenii produc tot mai put
Valeriu Zgonea vrea introducerea obligatiei ca deputatii sa fie prezenti cand primesc raspuns la interpelari
Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, vineri, ca propune ca in Regulamentul Camerei sa fie introdusa obligatia deputatilor care adreseaza intrebari sau interpelari membrilor Guvernului de a fi prezenti la sedinta in care primesc raspuns.
Ce au descoperit oamenii de ştiinţă despre ţestoase
Misterul originii carapacei la ţestoase a fost dezlegat de cercetători, după ce au analizat o fosilă veche de 260 de milioane de ani.
Prognoza meteo în weekend. Află cum va fi vremea de ZIUA COPILULUI
Mâine şi duminică temperaturile vor fi apropiate de valorile normale pentru această perioadă, maximele încadrându-se între 17 şi 27 de grade, dar va mai ploua atât în Capitală, cât şi în mai multe regiuni din...
Judecătorii l-au „ras” pe Mustață din galeria echipei Steaua
Liderul galeriei echipei Steaua Bucureşti, Gheorghe Mustaţă, care fusese reţinut ieri după de, împreună cu doi nepoţi ai săi, ar fi bătut mai multe persoane, a fost arestat pentru 29 de zile. Decizia a fost luată de Judecătoria...
Miza ascunsă, de jumătate de miliard de dolari, a șantajului făcut de locotenentul lui Dan Voiculescu
Actul prin care procurorii DNA au cerut arestarea preventivă a locotenentului lui Dan Voiculescu conține două aspecte care dezvăluie implicații uriașe.
IMAGINI INEDITE din buncărul unde s-a sinucis ADOLF HITLER | GALERIE FOTO
Cotidianul german Bild a publicat, în ediția online de astăzi, o serie de fotografii făcute în 1987 de un șofer de autobuz în buncărul unde Adolf Hitler s-a sinucis.
REFERATUL DNA cu propunerea de arestare a lui Alexandrescu - O femeie îi spune şefului Antena TV Group: "Acum mi-a dat şi mie tata grija aia"
Sorin Alexandrescu îi spune unei femei că a vorbit la telefon cu administratorul RCS&RDS, care i-a cerut să se întâlnească urgent, iar aceasta îi cere să aibă "super grijă" şi să o sune după întâlnire: "Ştii că … Acum mi-a dat şi mie tata grija aia. Să mă suni şi pe mine după aia".
Dosarul VALIZA - Piţurcă: Becali a spus adevărul despre mine, sper ca instanţa să ţină cont
Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat vineri că nu are emoţii privind sentinţa în dosarul "Valiza" şi speră ca instanţa să ţină cont de faptul că patronul Stelei, Gigi Becali, a spus adevărul în ceea ce-l priveşte pe el.
Varianta de ocolire a oraşului Ştei, estimată la 108 milioane de euro
CNADNR vrea să contracteze lucrări de construcţie a variantei de ocolire a oraşului Ştei, judeţul Bihor, cu o lungime de 27,2 kilometri, proiectul având o valoare estimată de 474,4 milioane lei (108 milioane euro), inclusiv TVA.
Concordia - Gloria Bistriţa, scor 3-1, în ultimul meci al sezonului
Formaţia Concordia Chiajna a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa Gloria Bistriţa, într-un meci reprogramat, vineri, în ultima etapă a Ligii I, după ce joi seară a fost întrerupt în minutul 14 din cauza ploii torenţiale.
Lideri globali în aplicaţii, jocuri şi muzică pentru telefon, pe scena ICEEfest
Unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de marketing digital din lume, Tom Eslinger, director global de creaţie al agenţiei "Saatchi&Saatchi" şi primul preşedinte al juriului Mobile Lions de la Cannes, vine la ICEEfest, unde va susţine nu doar o prezentare, ci şi un training privat, cu locuri limitate.
Poşta Română va disponibiliza un număr de 3.650 de salariaţi, reprezentând 11,4% din personal
Poşta Română va disponibiliza un număr de 3.650 de salariaţi, reprezentând 11,4% din personal, cifra fiind stabilită în urma negocierilor privind aplicarea normării muncii derulate între conducerea companiei şi sindicate.
STUDIU: Aproape 3% dintre medici şi între 5 şi 10% dintre asistentele din România emigrează în fiecare an
Aproximativ 3% dintre medici şi între 5 şi 10% dintre asistentele din România emigrează în fiecare an, cele mai frecvente destinaţii fiind Italia, Franţa, Spania, Marea Britanie şi ţările scandinave, arată un studiu realizat de Federaţia Europeană a Serviciilor Publice .
SALARIILE REALE din companiile de stat. Vezi care sunt câştigurile FABULOASE ale directorilor ...
Ministerul Finantelor Publice a publicat, vineri, salariile din companiile de stat. Printre cele mai mari indemnizatii lunare castigate la stat se numara cea a directorului companiei TAROM, 16.622 de euro pe luna, a directorului CFR SA - 14.570 euro pe luna si a directorului Postei Romane, care castiga 12.834 de euro pe luna. Potrivit anexelor publicate, iata care sunt cele mai mari salarii din co
Piţurcă despre dosarul "Valiza": Becali a spus adevărul despre mine, sper ca ...
Selectionerul Victor Piturca a declarat, vineri, ca nu are emotii privind sentinta in dosarul "Valiza" si spera ca instanta sa tina cont de faptul ca patronul Stelei, Gigi Becali, a spus adevarul in ceea ce-l priveste pe el, informeaza Mediafax. Gigi Becali a declarat, luni, la instanta suprema, ca dupa ce Teia Sponte a fost prins cu valiza cu cei 1,7 milioane de euro, a antedatat actul privind va
Pacientii bolnavi de cancer pot beneficia de radioterapie la privat decontata de Casa de ...
Incepand cu 01 Mai 2013, OncoFort ofera tuturor pacientilor bolnavi de cancer, servicii medicale de radioterapie decontate in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate. Desi costul tratamentului de radioterapie oferit de OncoFort este de 3-4 ori mai ieftin decat in strainatate, pacientii din Romania suporta destul de greu cheltuielile unui tratament oncologic complet la privat. 'Majoritatea pac
Elena Udrea s-a întâlnit la Cluj cu una dintre câștigătoarele concursului de like-uri
Deputatul PDL Elena Udrea s-a întâlnit azi, la Cluj, cu una dintre câștigătoarele concursului de like-uri, anunțat în urmă cu aproape două săptămâni.
Ce au găsit italienii sub plantaţiile de măslini. Descoperirea ar putea scoate ţara din recesiune
Sub plantaţiile de măslini din sudul Italiei, al doilea mare furnizor de ulei de măsline din lume, se află cele mai mari rezerve onshore de ţiţei din Europa, care oferă ţării o armă de combatere a recesiunii şi şansa de a urca pe...
Cezar Preda: Se fac PARIURI pe cine dă afară PDL-ul și pe cine nu dă afară
Excluderile din PDL reprezintă un subiect pe agenda publică, spune vicepreședintele Cezar Preda. Mai mult, acesta crede s-a ajuns la faza în care se fac şi pariuri pe cine dă afară PDL-ul şi pe cine nu dă afară.
Statul vrea să crească SALARIUL zilierilor de la 1 iulie
Remuneratia brută pe oră a unui zilier nu poate fi mai mică de 4,44 lei, până la jumătatea acestui an, urmând ca mai apoi să crească la 4,74 lei, scrie într-un proiect de lege publicat de Ministerul Muncii.
Google va lansa telefonul care te va SPIONA 24 de ore din 24
Dennis Woodside, directorul Motorola (subsidiara Google) a dezvăluit ieri o serie de informații despre noul super telefonul pe care Google îl va lansa în toamnă. Deși avea în buzunar prototipul smartphone-ului Moto X, Woodside a...

Niciun comentariu: