vineri, 31 mai 2013


ŞASE metode IMBECILE de a ECONOMISI BANI
Dacă eraţi de părere că oamenii îşi arată zgârcenia în cele mai şocante feluri atunci când fură pacheţele de maioneză de la cantină sau când pleacă de la un hotel cu prosop cu tot, mai gândiţi-vă.
Washingtonul a anulat unele sancţiuni impuse Iranului pentru a facilita accesul la Internet.
Statele Unite au anuntat, joi, anularea unor sanctiuni economice si financiare impuse Iranului, prin autorizarea vanzarilor de echipamente si componente software catre particulari iranieni, cu scopul de a facilita accesul la Internet si de a lupta impotriva cenzurii regimului, relateaza AFP, citat de Mediafax. "Poporul iranian trebuie sa poata comunica si sa aiba acces la informatii fara sa fie ti
Bursa a scăzut cu 0,78%, într-o piaţă dominată de transferuri deal.
Bursa de la Bucuresti a scazut cu 0,78% in sedinta de vineri, intr-o piata unde tranzactiile deal au acoperit putin peste jumatate din rulajul total, de 37,11 milioane lei ( 8,47 milioane de euro), potrivit Mediafax. Tranzactiilor negociate au fost realizate cu actiunile BRD (10,23 milioane lei), OMV Petrom (5,33 milioane lei), Transgaz (2,05 milioane lei), Fondul Proprietatea (1,31 milioane lei)
ICR vrea să înfiinţeze librării - galerii la New York, Paris, Roma şi Londra.
Institutul Cultural Roman va coordona infiintarea, in cateva metropole culturale, precum New York, Londra, Roma si Paris, a unor unitati de desfacere a cartilor si revistelor editate in Romania, dar si a unor lucrari de arta plastica, anunta institutia, potrivit Mediafax. Astfel, institutele culturale romane de la New York, Londra, Roma, Berlin, Madrid, Paris, Viena, Tel Aviv si altele vor explora
Dacia nu va produce un model mai mic decât Sandero, expansiunea ar putea fi oprită!.
Dacia nu va intra pe segmentul mini-carurilor, ocupat de modele precum Fiat Panda sau Volkswagen Up!. Carlos Tavares, COO Renault, a dezmintit zvonurile din presa franceza si germana potrivit carora Dacia ar urma sa lanseze un model mai mic decat Sandero, conform autonews.com. Presa din vestul Europei vorbea in ultima perioada despre iminenta aparitie a unui model mai mic decat Sandero, denumit Ci
A doua ediție a Dezbaterilor Evenimentul Zilei. Sever Voinescu, Alfred Bulai și Mihai Ionescu discută despre Dreapta Românească
Prin acest eveniment, Editura Evenimentul și Capital alături de NetworkEvents continuă seria “Dezbaterile Evenimentul Zilei” cu o discuție amplă despre doctrinele politice, în special despre particularitățile dreptei...
Udrea, la Cluj-Napoca: „Regionalizarea s-a împotmolit pentru că a căzut în sarcina unui ministru cu mentalitate de baron local”
Prezentă la Cluj-Napoca la o dezbatere a PDL pe tema reformei administrativ-teritorială, Elena Udrea a criticat în termeni foarte duri modul în care USL se ocupă de proiectul regionalizării.
SURPRIZĂ! Ce face Serena Williams în timpul liber
Jucătoarea americană de tenis, care a învins-o azi, în turul 3 la Roland Garros, pe românca Sorana Cârstea, scor 6-0, 6-2, şi-a descoperit o nouă pasiune.
HOROSCOP URANIA. Ce vă rezervă astrele în perioada 2 - 8 iunie și profilul astrologic al săptămânii viitoare
Bani, familie, dragoste, carieră. Horoscop Urania vă dezvăluie aspectele favorizate de astre, dar și lucrurile mai puțin plăcute ce vă guvernează zodia în săptămâna 2 - 8 iunie
Burqa la CEDO. Este interzicerea vălului islamic o încălcare a drepturilor omului?
Curtea Europeană pentru Drepturile Omului va analiza, în curând, cazul unei femei care a dat în judecată statul francez pentru că i-a fost interzis dreptul de a purta burqa.
Cum a încercat Oprescu să îi facă pe aleși să voteze înfometarea maidanezilor: „Experiența de viață! La câți ați dat de mâncare și, după, v-au mâncat?”
Coordonatorul ASPA, Răzvan Băncesu, cel care a ajuns șef peste instituția care gestionează problema maidanezilor după ce a fost angajat la Regia Autonomă de Transport câteva luni ca simplu lucrător, a propus ca hrănirea...
Conducerile de la Tarom, CFR SA şi Poştă au cele mai mari indemnizaţii lunare
Cele mai mari indemnizaţii lunare medii brute plătite managerilor din companiile de stau au fost în primul trimestru la Tarom (16.622 euro), CFR SA (14.570 euro), Poşta Română (12.834 euro) şi ROMATSA (12.079 euro), potrivit raportărilor companiilor transmise Ministerului Finanţelor.
Muzeul Colecţiilor de Artă din Bucureşti anunţă o zi de intrare gratuită pentru public
Muzeul Colecţiilor de Artă din Bucureşti anunţă că miercuri intrarea este gratuită pentru public, instituţia redeschizându-se integral marţi, după un amplu proces de consolidare şi renovare a clădirii şi după restaurarea unor importante piese din patrimoniul muzeal, potrivit unui comunicat.
STENOGRAME din dosarul Antena - RCS&RDS: Alexandrescu i-a spus administratorului RCS&RDS că îi dă documentele compromiţătoare după perfectarea contractului
Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, i-a spus administratorului RCS&RDS Ioan Bendei că după semnarea contractului de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV, este dispus să îi înmâneze documentele compromiţătoare ce ar fi reprezentat mijlocul de şantaj.
Expoziţie de fotografie Mediafax Foto "Best of 2012" în Băneasa Shopping City
Mediafax Foto, liderul pieţei româneşti de fotografie de presă, lansează, sâmbătă, 1 iunie, în Băneasa Shopping City, o expoziţie cu 60 dintre cele mai reprezentative fotografii din Albumul "Best of 2012".
Blaga: Lista PDL pentru PE va fi finalizată anul viitor
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, că lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare va fi finalizată anul viitor, urmând ca pe locurile eligibile să se regăsească reprezentanţi ai tuturor regiunilor, pentru o mai bună mobilizare a membrilor.
VIDEO Noul BMW X5 in actiune
Noul BMW X5, care ca fi lansat si in Romania in noiembrie, se prezinta in detaliu, intr-un clip filmat pe drumuri de munte si in care oficialii companiei germane prezinta atuurile noului model. Noul X5 poate avea acum sapte locuri, este putin mai mare si materialele din interior au fost revizuite pentru a duce senzatiile premium din masina la un nou nivel, potrivit BMW.
Carpatair nu mai face escală la Timișoara
Ultima aeronava Saab 2000 a părăsit vineri flota Carpatair, și odată cu ea oficialii Carpatair și-au anunțat noua strategie: zborurile lor vor vor fi doar directe, vor fi efectuate cu aparate de tip jet mediu și nu vor mai face...
Când afară nu plouă, nu e soare şi nu bate vântul, nu te fugăresc câinii vagabonzi, şamd – Bucureştiul arată bine
Am aflat de la premier că “atunci când nu plouă, Bucureştiul arată bine”. Victor Ponta a spus, cu intenţie sau nu, un adevărnedorit despre Bucureşti: este un oraş cu probleme majore.
Sorana Cârstea nu a avut nicio șansă cu Serena Williams
Jucătoarea de tenis Sorana Cârstea a părăsit turneul de la Roland Garros după ce a fost învinsă, azi, de Serena Williams.
Nu vrei să-ți sterilizezi câinele? Achiți o taxă anuală în valoare de 150 de lei. Privații vor face legea în Capitală
Aleșii generali ai Capitalei au votat un proiect de hotărâre a Consiliului General al Capitalei care îi obligă pe proprietarii de patrupede să le sterilizeze, iar dacă nu vor- să achite o taxă anuală de 150 de lei.
Elvețienii vor să ne învețe să creștem vaci de carne. Este și păcat să nu folosim cele 5 milioane de hectare de pășuni
Doi elvețieni vor să-i învețe pe români să crească vaci de carne. Argumentele ar fi cererea mare de carne pe piață și prețul bun, dar și costurile mai mici de creștere a animalelor, că doar avem destulă pășune.
Şeful galeriei echipei Steaua, Gheorghe Mustaţă, este acuzat de tentativă de omor.
Seful galeriei Stelei, Gheorghe Mustata, si doi nepoti ai sai au fost arestati pentru tentativa de omor, dupa ce, in conflictul din noaptea de miercuri spre joi din sectorul 4, un barbat a fost injunghiat, se arata in referatul procurorilor cu propunerea masurii preventive, citat de Mediafax. "In jurul orei 2.45, Gheorghe Mustata impreuna cu Doru Gabriel Mustata Stefan Cristian Mustata, Marian Flo
Primăria Capitalei: Proprietarii de câini, obligaţi să-şi sterilizeze animalul sau să ...
Detinatorii de caini din Bucuresti vor avea obligatia de a-l steriliza si de a-si inregistra animalele in baza de date a Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA), potrivit unei hotarari adopte vineri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, scrie HotNews. Cainii vor putea fi castrati gratuit la cabinetele veterinare care au parteneriat cu ASPA, urmand ca institutia sa

Niciun comentariu: