vineri, 31 mai 2013

Somajul atinge un nou record in Zona Euro - 12,2%, afectand in special tinerii si alimentand temerile legate de spectrul unei generatii pierdute
Somajul a atins un nou record in Zona Euro si continua sa afecteze in special tinerii, o situatie care preseaza liderii europeni sa atace acest subiect inaintea summitului european din iunie, care va fi consacrat in mare parte acestei probleme, scrie AFP.
Gheorghe Mustata, liderul galeriei echipei Steaua, a fost arestat pentru 29 de zile
Gheorghe Mustata, liderul galeriei echipei Steaua Bucuresti, care fusese retinut joi dupa ce, impreuna cu doi nepoti ai sai, ar fi batut mai multe persoane, a fost arestat pentru 29 de zile, printr-o decizie luata vineri de Judecatoria Sectorului 4, transmite Mediafax.
Buzau: Minor surprins de radar sofand cu 113 km/ora in centrul orasului
Un minor in varsta de 15 ani a fost surprins de radar, in noaptea de joi spre vineri, pe bulevardul Unirii din Buzau, circuland la volanul unui autoturism cu viteza de 113 km la ora, relateaza Agerpres.
Curtea de Apel Galati a suspendat decizia de revocare din Consiliul Superior al Magistraturii a Alinei Ghica
Curtea de Apel Galati a decis suspendarea hotararii din 26 februarie de revocare a judecatoarei Alina Ghica din functia de membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), informeaza Digi24.ro.
Exploatarea gazelor de sist, fara interes pentru Germania, in acest moment - experti in mediu
Exploatarea gazelor de sist prin fracturare hidraulica ar fi fara interes in acest moment pentru Germania, apreciaza expertii in chestiuni de mediu care consiliaza guvernul de la Berlin, citati de AFP.
Blaga: Discutăm luni în BPN despre cazurile unor colegi, dar nu avem ca ţintă excluderile
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, că în şedinţa de luni a BPN vor fi discutate cazurile unor membri ai partidului care au criticat formaţiunea, spunând că nu există o "listă de excluderi" şi că nu îşi doreşte să plece nimeni din PDL, însă este "deranjat de denigrări".
Guvernul cere modificarea Codului fiscal şi înfiinţarea Agenţiei Naţionale de Autostrăzi
Guvernul a solicitat abilitarea de a emite ordonanţe, în vacanţa parlamentară, în ceea ce priveşte rectificarea bugetară, modificarea Codului fiscal, plata unor arierate, modificarea statutului administraţiilor publice locale, dar şi înfiinţarea Agenţiei Naţionale de Autostrăzi din România.
Finala Cupei României: Peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea
Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor la finala Cupei României-Timişoreana, care se dispută, sâmbătă, de la ora 20.45, pe Arena Naţională, între echipele Petrolul Ploieşti şi CFR Cluj.
Cât vor primi pugiliştii români pentru o medalie de aur la CE de box din Minsk
Membrul Biroului Federal al FR Box, Mihai Lauruc, a anunţat, vineri, că îi va premia pe pugiliştii români care participă la Campionatele Europene de la Minsk, cu câte 50.000 lei, pentru cucerirea medaliei de aur, 25.000 lei pentru argint şi 10.000 lei, pentru bronz.
Mesaje anticreştine, inscripţionate pe zidurile Mânăstirii Adormirea Maicii Domnului din Ierusalim
Mesaje anticreştine în limba ebraică au fost scrise, în cursul nopţii de joi spre vineri, pe un zid al Mânăstirii Adormirea Maicii Domnului din Ierusalim.
Şeful Comisiei de Licenţiere de la FRF crede că salariile jucătorilor depăşesc puterea financiară a cluburilor
Directorul Administraţiei de licenţiere, Viorel Duru, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nivelul salariilor din Liga I este prea mare în comparaţie cu starea financiară a cluburilor, 11 grupări fiind în stare critică din acest punct de vedere.
Billy Idol le promite fanilor un nou album şi un volum de memorii. Cântăreţul va vorbi deschis despre droguri, alcool şi femei
Rockerul britanic Billy Idol, un "veteran" al stilului punk, a anunţat că a început să compună un nou album şi să scrie un volum de memorii, pe care intenţionează să le lanseze în 2014.
Ce a făcut Tamaş înainte de a fi dus cu cătuşe la Poliţie - VIDEO
O înregistrare a camerelor de supraveghere, postată pe www.prosport.ro, arată cum internaţionalul Gabriel Tamaş a lovit uşa de la intrare într-un bloc cu picioarele până când a rupt-o, apoi a pătruns în clădire şi a urcat cu greu la etajul I.
Alexandrescu l-a şantajat pe administratorul RCS&RDS cu o presupusă mită de 3,5 mil. euro - REFERATUL DNA
Sorin Alexandrescu l-a şantajat pe administratorului RCS&RDS să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV, spunându-i că altfel va fi făcută o anchetă jurnalistică în care se va arăta că a dat mită 3,5 mil. euro pentru a obţine drepturile de transmise a unor meciuri.
Licitarea unor vinuri de la Palatul Elysée, denunţată drept vânzare pe nimic a ...
Presedintia Frantei, in cautare de resurse financiare, a scos joi la licitatie 10% din cele 12.000 de sticle din pivnita sa, cu scopul de a obtine preturi mari pentru recolte rare, intr-un demers inedit denuntat de unii ca o vanzare pe nimic in strainatate a patrimoniului francez, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Prima zi de licitatie, organizata la Drouot, cea mai cunoscuta sala de licitatii din
Liderul galeriei steliste, ARESTAT preventiv.
Liderul galeriei echipei Steaua Bucuresti, Gheorghe Mustata, care fusese retinut joi dupa de, impreuna cu doi nepoti ai sai, ar fi batut mai multe persoane, a fost arestat pentru 29 de zile, printr-o decizie luata vineri de Judecatoria Sectorului 4, informeaza Mediafax. Alaturi de Mustata, au fost arestati nepotii acestuia, Doru si Stefan Cristian Mustata, precum si alti trei apropiati ai liderulu
Week-end cu vreme inchisa si precipitatii
Vremea se mentine instabila in week-end cu temperaturi in scadere, dar normale pentru aceasta perioada a anului. Vineri, este vreme inchisa in toata tara si va ploua estul, sud-estul tarii si la munte. Chiar daca sambata ploile se retrang ele revin duminica atunci cand si temperaturile maxime mai scad si nu vor depasi 24-25 de grade.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+Tag

Niciun comentariu: