sâmbătă, 15 iunie 2013

124 de ani de la moartea lui EMINESCU. Ce sau cine l-a OMORÂT pe marele POET NAŢIONAL
S-a stins din viaţă pe 15 iunie 1889, la Bucureşti...Un patriot febril, care visa la proiectul Daciei Mari, fapt care deranja elita politică românească, marile puteri vecine şi, mai ales, serviciile secrete. Eminescu devine...
Caz REVOLTĂTOR. Un CERŞETOR a PĂCĂLIT mii de oameni în timp ce făcea 70.000 de euro pe an! Cum a reuşit
Un bărbat care cerşea în afara sediului unei banci din centrul Londrei a stârnit indignarea britanicilor după ce s-a aflat că acesta câştiga 70.000 de euro pe an.
GALERIE FOTO Cum arată cel mai luxos avion din lume
Se numeşte Airbus ACJ319, costă 87 milioane de dolari şi este avionul cu cel mai spaţios interior.
Alte 21 de persoane, la spital după o petrecere la localul unde zeci de elevi au făcut toxiinfecţie. Restaurantul a fost amendat cu 20.000 de lei
Alte 21 de persoane, între care opt copii, au ajuns la spital, vineri noapte, cu simptome de toxiinfecţie alimentară, după ce au participat la un botez organizat la acelaşi restaurant din Satu Mare unde peste 70 de elevi şi profesori s-au îmbolnăvit cu o zi în urmă, după ce au fost la banchet. Restaurantul a fost amendat, sâmbătă, cu 20.000 de lei, a declarat prefectul judeţului, Eugeniu Avram.
Guvernul turc anchetează medicii care au îngrijit protestatari
Guvernul turc a lansat anchete împotriva medicilor care au tratat protestatari de la începutul mişcării de contestare a premierului turc Recep Tayyip Erdogan, acţiuni semnalate de Uniunea medicilor din Turcia (TTB).
CEL MAI ”VITEAZ” HOȚ E DIN VASLUI. A atacat o bătrână de 93 de ani cu un cuțit și cu masca pe față
Un recidivist vasluian a fost arestat penru 30 de zile, după ce a încercat să jefuiască o consăteancă, așa cum a văzut el în filme.
S-a petrecut într-o gară. SEX în faţa a 40 de adolescenţi
Un cuplu din Marea Britanie a fost arestat după ce a practicat sex oral în faţa a 40 de adolescenţi, în oraşul Barnsley.
VREMEA în weekend: Ce temperaturi vor fi la munte şi la mare.
Sambata, vremea va fi usor instabila in tara. Cerul, variabil, va prezenta innorari temporar accentuate mai ales dupa-amiaza si in primele ore ale noptii. Local in zona de munte, in estul si sud-estul tarii si pe arii restranse in rest se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului, informeaza Mediafax. Temperaturile maxime vor fi cuprinse

Niciun comentariu: