sâmbătă, 15 iunie 2013

Reprezentanti din 24 de organizatii judetene ale PRM au participat, sambata, la o sedinta extraordinara a Consiliului National, la care au decis revocarea presedintelui partidului Corneliu Vadim Tudor si a conducerii PRM, informeaza Mediafax. Gheorghe Funar , pana in prezent secretar general al PRM, a declara ca in cadrul reuniunii Consiliul National s-a decis, cu participarea a 24 de organizatii judetene ale PRM, modificarea si completarea statutului partidului. Totodata, Funar a mentionat ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Succes românesc în Germania. Simona Halep a câștigat turneul de tenis de la Nuremberg
Simona Halep a câștigat duminică în Germania, turneul de simplu feminin de laNuremberg, după ce a învins-o în finală pe nemțoaica Andrea Petkovic.
simona halepSimona Halep a reușit să câștige sâmbătă la Nuremberg, primul său turneu WTA din carieră, după trofeul câștigat în 2008 la junioare la Roland Garros.
Cap de serie numărul 7 și locul 58 WTA, Simona Halep a învins-o sâmbătă în finala de simplu de la Nuremberg, pe nemțoaica Andrea Petkovic, locul 103 WTA, posesoarea unui wild card.
Simona Halep a început greoi finala de simplu, reușind să își câștige cu mare dificultate primul serviciu, după ce adversara a avut o minge de brake.
La scorul de 2-2, românca a reușit să facă primul brake, preluând astfel pentru prima dată conducerea în finală, cu 3-2. Simona Halep a urmat la seriviu, pe care l-a câștigat, distanțându-se astfel la 4-2, în primul set.
La scorul de 4-3, românca a reușit să revină pe propriul serviciu de la 15-40, să egaleze la 40-40, și mai apoi să își câștige serviciul, care i-a permis să conducă cu 5-3. Scor la care a avut o minge de set pe care a și fructificat-o, câștigând primul set cu 6-3, după 42 de minute de joc.
Halep a servit prima în setul doi, și a fost cât pe ce să își piardă serviciul. Însă experiența și-a spus cuvântul și românca a reușit să își câștige serviciul, revenind  de la 15-40, la game-uri. Simona a început să joace din ce în ce mai bine, reușind să facă brake-ul, distanțându-se astfel la 2-0, în setul doi. A urmat la serviciu, l-a câștigat și s-a distanțat la 3-0.
La scorul de 5-3, românca a anulat două mingi de brake, nemțoaicei, după care a trecut în avantaj și-a câștigat serviciul și meciul.
Pentru că a câștigat turneul de tenis de la Nuremberg, Simona Halep va primi 32,258 de euro și 280 puncte WTA.
Succesul înregistrat azi la Nuremberg, confirmă forma de zile mari pe care o are Simona Halep, în 2013, demonstrând că accederea în semifinalele turneului Masters de la Roma nu a fost întâmplătoare.
Victoria Simonei din finala de simplu vine după ce tot azi, Raluca Olaru a câștigat alături de rusoaica  Valeria Solovieva, finala de dublu feminin de la Nuremberg.
The post Succes românesc în Germania. Simona Halep a câștigat turneul de tenis de la Nuremberg appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Ben Affleck adoră să îşi crească copiii
Actorul american Ben Affleck spune că activităţile legate de creşterea şi educarea copiilor săi reprezintă cea mai frumoasă parte a vieţii sale.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
CIUDĂŢENIE: A violat-o în timp ce dormea şi acum riscă 5 ani de puşcărie
Cel mai ciudat caz de viol din ultimă perioadă a fost soluţionat ieri de Curtea de Apel Iaşi. Judecătorii au decis să îl condamne la cinci ani de închisoare cu executare pe Constantin Maftei, de 24 de ani, acuzat că a violat o...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
DEZASTRU PENTRU SISTEMUL MEDICAL DIN ROMÂNIA!
Un număr de 3159 de medici români au migrat în Franţa, în perioada 2007-2013, 10% au cetăţenie franceză, iar 86% dintre ei lucrează în sistemul public de sănătate din această ţară, a anunţat sâmbătă secretarul general al...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Birou pentru angajaţii nemulţumiţi
Bitdifender este prima companie din România a înfiinţat un departament unde angajaţii nemulţumiţi îşi pot rezolva dificultăţile apărute la locul de muncă.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
IRAN. Liderul religios Hassan Rohani a câștigat alegerile prezidențiale
Hassan Rohani a obținut 50,68% dintre voturile iranienilor care s-au prezentat ieri la alegerile prezidențiale, potrivit BBC. Votul va fi ratificat de liderul suprem, ayatolahul Ali Khamenei, pe data de 3 august, iar noul...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Controversatul om de afaceri si parlamentar bulgar Delyan Peevski a renuntat sambata la nominalizarea sa in fruntea Agentiei de Stat pentru Securitatea Nationala (DANS), dupa ce desemnarea sa in aceasta functie, aprobata vineri de Parlament, a starnit reactii virulente si proteste de strada, transmite AFP.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Diaconescu: Mişcarea Populară deranjează deoarece tulbură liniştea din mediul politic.
Cristian Diaconescu, membru fondator al Fundatiei Miscarea Populara, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca se asteapta ca inregistrarea partidului sa dureze, "avand in vedere pasiunile si impotrivirea de pe tot spectrul politic" in privinta formatiunii, care "tulbura linistea din mediul politic", potrivit Mediafax. Cristian Diaconescu a declarat, intr-o conferinta de presa, ca Miscarea Populara deranjeaza deoarece a inceput sa "tulbure linistea din mediul politic", motiv pentru care se ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Un bărbat din Illinois, Statele Unite, a fost condamnat la trei ani de închisoare după ce a refuzat să plătească nota la un restaurant

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Capul lui Eminescu, găsit într-un lac din Hliboca
Capul bustului poetului Mihai Eminescu din Hliboca (Adâncata), vandalizat în noaptea de 13 spre 14 iunie, a fost găsit de poliţia ucraineană într-un lac din satul vecin Dimca (Trestiana), raionul Hliboca.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Vadim, demis din fruntea PRM
Corneliu Vadim Tudor a fost demis din funcția de președinte al PRM, de 24 organizații județene ale partidului, care s-au reunit sâmbătă la şedinţă extraordinară a Consiliului Naţional.
vadim - prmVadim a rămas fără partidul pe care l-a construit. 27 de organizații județene ale PRM, s-au reunit sâmbătă într-o ședință extraordinară la Palatul Parlamentului, unde au votat revocarea lui Vadim din fruntea partidului.
Gheorghe Funar , până în prezent secretar general al PRM, a declarat, pentru MEDIAFAX, că în cadrul reuniunii Consiliul Naţional s-a decis, cu participarea a 24 de organizaţii judeţene ale PRM, modificarea şi completarea statutului partidului cât și revocarea preşedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor , precum şi a Biroului Politic şi a Comitetului Director al partidului.
Vadim a declarat că adunarea este nestatutară la fel și decizia de revocare a lui din fruntea PRM.
Ce au făcut ei acolo e nestatutar, e total ilegal, (…) pretind că sunt şefi de filiale, nu sunt aşa ceva (…). Pe mine nu mă poate înlocui nimeni din această funcţie, chiar şi numai pentru simplul motiv că sunt preşedintele fondator al partidului şi marca PRM e înregistrată la OSIM pe numele meu. Nu sunt statutari, e Funar acolo şi mi-a zis despre ce e vorba (…), ca să facă ei o plenară a Consiliului Naţional trebuia să adune 26 de preşedinţi de filiale”, a spus Corneliu Vadim Tudor.
Tribunul a susţinut că este vorba de “o făcătură”, în spatele căreia s-ar afla liderul PSD, Victor Hrebenciuc.
Vadim a amenințat că îi va da în judecată pe cei care l-au revocat din funcție și că îi va da afară din partid.
Cele 27 de organizații județene reunite sâmbătă la plenara PRM, i-au reproșat lui Vadim faptul că nu a reușit să bage partidul în Parlament și că a dus formațiunea politică în studiourile tv unde se dezbat subiecte mondene.
Tot azi, în cadrul ședinței extraordinare s-a ales un birou politic interimar care să asigure conducerea partidului până la organizarea unui congres extraordinar, care ar putea avea loc până cel târziu în toamna acestui an. În cadrul congresului vor fi organizate alegeri pentru funcţiile de preşedinte, prim-vicepreşedinte, vicepreşedinţii şi secretarul general al PRM.
Gheorghe Funar va fi membru în Biroul politic interimar și a spus că Vadim va putea să candideze în toamnă pentru funcția de președinte al PRM.
The post Vadim, demis din fruntea PRM appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG

Niciun comentariu: