sâmbătă, 15 iunie 2013

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, numărul 1 mondial şi recent câştigătoare a turnelului de la Roland Garros, trăieşte o poveste de dragoste cu francezul Patrick Mouratoglou, antrenorul ei din 2012.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
NUNTA lui Lucian Bute: Peste 450 de invitati.
Pugilistul Lucian Bute si iubita lui, Elena Aprozeanu, se vor cununa religios, sambata, la Galati, unde va fi organizata o petrecere la care sunt invitate peste 450 de persoane, iar nasi vor fi primarul din Busteni, Emanoil Savin, si sotia acestuia. Cununia religioasa va avea loc, sambata, la ora 17.00, la o biserica din municipiul Galati, iar petrecerea se va desfasura la complexul Viva din oras, unde a fost amenajat un cort imens pe terenurile de tenis ale clubului. Nasii de cununie vor fi ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
A intrat în depresie şi trece printr-o perioada mai grea din viaţa ei, cauza principală fiind stresul! Gurile rele spun că şi banii...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
STRĂINII VOR PUTEA CUMPĂRA PĂMÂNT ÎN ROMÂNIA!
Ministerul Agriculturii pregătește măsuri de protecție cu aplicare de la 1 ianuarie 2014, de când străinii vor putea cumpăra pe persoană fizică terenuri agricole în România, o condiționalitate vizată fiind imposibilitatea de...
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Patriarhul  Kirill aduce un omagiu victimelor deportărilor sovietice.
Patriarhul Moscovei si al Intregii Rusii, Kirill, a adus vineri un omagiu victimelor estoniene ale deportarilor in perioada sovietica, intr-un gest aparent de reconciliere, dar problema ramane in continuare spinoasa intre Tallinn si Moscova. Patriarhul rus, aflat intr-o vizita de trei zile in Estonia, prima a unui Intaistatator al Bisericii Ortodoxe Ruse in ultimii 10 ani, dupa cum transmite Golos Rossii, a depus vineri o coroana de flori la Memorialul Linda din capitala Tallinn ridicat in ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
21 de persoane, la spital după o petrecere.
21 de persoane, intre care opt copii, au ajuns la spital, vineri noapte, cu simptome de toxiinfectie alimentara, dupa ce au participat la un botez organizat la acelasi restaurant din Satu Mare unde peste 70 de elevi si profesori s-au imbolnavit cu o zi in urma, dupa ce au fost la banchet. Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Satu Mare, Constantin Demian, a declarat, sambata dimineata, ca in cursul noptii 21 de persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente cu simptome de ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Planul Băsescu – Ponta împotriva lui Voiculescu - Antonescu.
“Un nou scandal'. Acestea au fost primele cuvinte rostite de Victor Ponta dupa anuntul presedintelui ca va organiza un nou referendum pentru reducerea numarului de parlamentari si trecerea la un legislativ unicameral. Dupa care a adaugat: “sa faca orice referendum doreste… are dreptul, foarte bine'. La scurt timp dupa declaratia premierului, Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, a anuntat ca va cere, luni, convocarea Birourilor permanente. “Nu are niciun ...
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Dupa 40 de ani in care secretul a fost bine pastrat, cauza reala a decesului de cosmonautul sovietic Iuri Gagarin, primul om in spatiu, a fost facuta publica. Cunoscutul cosmonaut rus Aleksei Leonov a obtinut permisiunea de a dezvalui ce i s-a intamplat legendarului Iuri Gagarin in martie 1968, scrie Russia Today. Timp de peste 20 de ani, Aleksei Leonov, primul om care a iesit in spatiu intr-un costum pe 18 martie 1965, a luptat pentru a obtine permisiunea de a dezvalui detaliile evenimentelor din 1968, decesul lui Gagarin dand nastere, de-a lungul timpului, la numeroase teorii ale conspiratiei.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Facebook a dezvăluit, vineri, că a primit din partea autorităţilor americane în al doilea semestru al lui 2012 între 9.000 şi 10.000 de cereri de informaţii despre utilizatori, asigurând că nu s-a conformat sistematic, în plin scandal generat de dezvăluirea spionajului electronic în masă al SUA.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Raluca Olaru și Valeria Solovieva au câștigat turneul de dublu de la Nuremberg
Raluca Olaru și rusoaia Valeria Solovieva au cucerit sâmbătă la Nuremberg, în Germania, turneul de dublu feminin, dotat cu premii în valoare de 235.000 de euro.
Raluca Olaru si Valeria SolovievaVictorie de senzație reușită de Raluca Olarul în cadrul turneului de dublu feminin de la Nuremberg.
Perechea româno-rusă, formată din Raluca Olaru și Valeria Solovieva, a reușit să învingă în finala de dublu, pe favoritele numărul unu ale turneului, Anna-Lena Groenefeld și Kveta Peschke.
Raluca și Valeria au reușit să câștige finala, în mod dramatic, după ce au pierdut primul set, iar pe al doilea l-au câștigat în tie-break. Astfel că s-a ajuns la super tie-break, unde perechea româno-rusă, a reușit să revină de la scorul de 26-, la 9-9, și ca mai apoi să se impună cu 11-9.
Victoria perechii Raluca Olaru și Valeria Solovieva în fața principalelor favorite, Anna-Lena Groenefeld și Kveta Peschke, a venit după o oră și 52 de minute de joc.
Este primul turneu WTA de dublu pe care românca Raluca Olaru îl câștigă în cariera sa.
Pentru câștigarea turneului de dublu de la Nuremberg, Raluca Olaru și Valeria Solovieva vor primi 9,274 euro și 280 puncte WTA.
The post Raluca Olaru și Valeria Solovieva au câștigat turneul de dublu de la Nurembergappeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Minor de 13 ani, sfârtecat de combina agricolă la Adunații Copăceni
Un copil de 13 ani a murit, sâmbătă, în comuna Adunaţii Copăceni din judeţul Giurgiu, după ce a fost sfârtecat de o combină agricolă ce toca lucernă.
copil mort adunatii copaceniTragedie fără margini în comuna Adunații Copăceni. Un minor în vârstă de doar 13 ani a avut parte de o moarte cruntă și extrem de violentă. Copilul a fost tocat de combina agricolă aflată în curtea unui vecin.
Potrivit polițiștilor, copilul se afla în vizită la fratele său, care lucra pe respectivul utilaj, la o persoană fizică autorizată.
La un moment dat, fratele copilului ar fi părăsit utilajul, pentru a se duce la toaletă,când s-a întors, și-a găsit fratele tocat de utilajul agricol.
Utilajul era staţionat atunci, însă avea piese în mişcare. Copilul s-a apropiat de utilaj, a fost agăţat de un ax cardanic şi a murit pe loc”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, comisarul Cristian Şuţă.
La faţa locului a sosit o echipă de poliție și un procuror criminalist care au demarat cercetări pentru a se stabili circumstanțele în care s-a produs cumplita tragedie.
Fratele minorului sfârtecat de mașina agricolă se află în stare de șoc, acesta primind îngrijiri medicale. După  ce își va reveni din șocul pierderii fratelui, tânărul în vârstă de 31 de ani va trebui să dea explicații poliției despre circumstanțele în care s-a produs tragedia.
Comisarul Cristian Şuţă a precizat că a fost sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Giurgiu, în vederea stabilirii condiţiilor în care lucra fratele victimei.
The post Minor de 13 ani, sfârtecat de combina agricolă la Adunații Copăceni appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Reprezentanţi din 24 de organizaţii judeţene ale PRM au participat, sâmbătă, la o şedinţă extraordinară a Consiliului Naţional, la care s-a decis revocarea preşedintelui partidului Corneliu Vadim Tudor şi a conducerii PRM, C.V. Tudor declarând, de pe altă parte, că reuniunea e nestatutară, ilegală.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG

Niciun comentariu: