marți, 18 iunie 2013

Alexandra Stan a depus plângere împotriva lui Marcel Prodan. Cântăreaţa îşi acuză managerul de şantaj
Cântăreaţa Alexandra Stan care a ajuns la spital cu echimoze, după ce ar fi fost bătută sâmbătă de managerul său, Marcel Prodan, pe marginea unui drum naţional din Constanţa, a depus, marţi, plângere penală la Parchetul Judecătoriei Constanţa împotriva bărbatului, pe care îl acuză de şantaj.
CNA: Programele TV şi radio, inclusiv publicitatea, să aibă un volum al sunetului uniform
CNA a decis, marţi, să recomande uniformizarea volumului sunetului în programele de radio şi televiziune, astfel încât să fie eliminat disconfortul creat telespectatorilor şi ascultătorilor, resimţit în special la difuzarea publicităţii.
Obama oferă clarificări suplimentare privind monitorizarea comunicaţiilor: Sistemul este supravegheat riguros
Preşedintele SUA, Barack Obama, a oferit clarificări suplimentare în legătură cu programele de monitorizare a comunicaţiilor, dând asigurări că sunt supravegheate riguros de puterile executivă, legislativă şi judiciară.
Aproape 200 de minore instituţionalizate au rămas însărcinate din ianuarie 2012. Numărul mamelor minore, în creştere şi în familie
Aproape 200 de minore instituţionalizate au rămas însărcinate în perioada ianuarie 2012 - mai 2013, iar 165 dintre ele, printre care patru între 10 şi 13 ani, au ales să nască, potrivit datelor centralizate de Direcţia pentru Protecţia Copilului din MMFPSPV şi solicitate de agenţia MEDIAFAX.
Doi şoferi de tir din Rusia şi Belarus, prinşi la volan aproape în comă alcoolică
Doi şoferi de tir din Rusia şi Belarus care transportau piese auto au fost opriţi în trafic de poliţişti la Râşnov, iar în urma analizelor s-a stabilit că aveau alcoolemii aproape de comă alcoolică, de 2,6, respectiv 2,1 la mie alcool pur în aerul expirat.
Irak: Cel puţin 31 de morţi şi 57 de răniţi în urma unui atentat comis într-un loc de cult şiit
Cel puţin 31 de persoane au murit marţi într-un loc de cult şiit, la Bagdad, în urma unor explozii provocate de doi kamikaze, au anunţat surse medicale şi din domeniul serviciilor de securitate, în timp ce Irakul cunoaşte de la începutul anului o nouă escaladare a violenţelor.
Forţele de ordine turce, acuzate că au introdus substanţe chimice în tunurile cu apă, la Istanbul. Varianta oficială: apa a fost "igienizată"
Forţele de ordine turce au introdus substanţe chimice în apa utilizată pentru dispersarea protestatarilor din Istanbul, subiectul declanşând ample dezbateri în Turcia, relatează site-ul ziarului Hurriyet.
Laszlo Borbely, audiat pentru trafic de influenţă ŞI LUARE DE MITĂ la DNA.
Laszlo Borbely, fost ministru al Mediului, este la audieri la DNA. El este suspectat de trafic de influenta si luare de mita intr-un dosar in care un fost consilier de-al sau a fost trimis in judecata. Parlamentul NU a aprobat invinuirea sa in acel dosar in care era acuzat ca a luat mita, mita fiind reprezentata de renovarea apartamentului sau. Dosarul a fost trimis in judecata, invinuit fiind fos
Procurorii confirmă: "Drepturile TV ale Gloriei Bistriţa au ajuns la nevasta lui Mircea ...
Liga Profesionista de Fotbal a trimis banii din drepturile tv care se cuveneau echipei Gloria Bistrita pentru anul 2010 in conturile sotiei lui Mircea Sandru, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, arata procurorii Parchetului General, in rechizitoriul prin care acesta din urma a fost trimis in judecata pentru dezafilierea clubului Universitatea Craiova. "Liga Profesionista de Fotbal a trimis d
Avertizare de ploi, grindină şi vânt.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o avertizare de vreme rea, valabila pentru urmatoarele ore. Astfel, in nordul judetului Harghita si in zona de munte a judetului Suceava se vor semnala ploi cu caracter de aversa care pot depasi 20 -25 l/mp, grindina de dimensiuni medii, descarcari electrice, intensificari de vant ce izolat pot lua aspect de vijelie. Avertizarea meteorologilor
Un autobuz a fost la un pas să cadă de pe un pod la Constanța
Un șofer a fost la un pas să-și piardă viața, după ce autobuzul pe care-l conducea a fost cât pe ce să cadă de pe un pod din Constanța. Un șofer care conducea un autobuz al Regiei Autonome de Transport în Comun Constanţa, a fost la un pas 

Niciun comentariu: