marți, 18 iunie 2013


Amnesty International: Guvernul român trebuie să pună capăt de urgenţă evacuării forţate a romilor
ONG-ul pentru apărarea drepturilor omului Amnesty International a îndemnat marţi Guvernul român să "acţioneze de urgenţă" pentru a pune capăt evacuării forţate a romilor din locuinţe.
Recomandările Ministerului Sănătăţii pe timp de caniculă
Ministerul Sănătăţii a solicitat direcţiilor de sănătate publică şi serviciilor de urgenţă prespitaliceşti activarea planurilor de măsuri pentru zilele caniculare, astfel încât riscurile medicale cauzate de temperaturile foarte ridicate din această perioadă să poată fi reduse
Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt s-au căsătorit civil la Timişoara
Fostul tenisman Ilie Năstase şi iubita lui, Brigitte Sfăt, s-au căsătorit civil, luni, la Timişoara, cununia fiind oficiată de primarul municipiului, Nicolae Robu, naşi fiind doi oameni de afaceri din Sibiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Mircea Geoană va conduce comisia pentru aderarea României la Schengen. ...
Plenul reunit al Parlamentului a adoptat, marti, cu unanimitate de voturi, proiectul de hotarare privind constituirea Comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen, informeaza Mediafax. Proiectul de hotarare a fost vizat de Birourile Permanente reunite. Din Comisia speciala comuna vor face parte 19 membri propusi de catre grupurile politic
Burlacul Bogdan Vlãdãu, curtat doar de femei superbe
Arãtos şi cu mare succes la sexul frumos, Bogdan Vlãdãu nu este totuşi un bãrbat uşor de cucerit, dispretuieşte femeile vulgare şi false, chiar dacã ele aratã extrem de bine. O noua ediţie a emisiunii “Burlacul” va începe la Antena 1, din 4 iulie. Cãlãtorii şi peisaje superbe, femei frumoase, tactici de cucerire, şicane ingenioase pe care şi le fac concurentele una celeilalte pentru a-l câştiga pe
Oamenii lui Antonescu
Andrei Marga a demisionat de la sefia ICR asa cum a plecat de la Externe: acoperit de ridicol, lasand in urma pagube institutionale majore, dar convins ca impotriva lui a uneltit tot mapamondul. Prototipul senilitatii politice, personajul traieste intr-o lume paralela, hiperbolica, cu el in centrul ei. Iata-l renuntand la o avalansa de oferte grase din partea marilor universitati ale lumii pentru
Televiziunea Fashion One s-a lansat în România
Fashion One, o televiziune internaţională care difuzează programe de modă, divertisment şi lifestyle în format High Definition (HD), s-a lansat în România, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
Liderii G8, de acord să refuze plata răscumpărărilor în cazuri de terorism
Liderii G8 au reiterat, marţi, refuzul de a plăti răscumpărări în cazul luărilor de ostatici cu caracter terorist, anunţă Biroul premierului britanic David Cameron.
Revista GLAMOUR organizează cea mai glam întrecere de alergat pe tocuri
Pe 25 iunie revista GLAMOUR îşi asteaptă cititoarele la Bucureşti Mall pentru cea mai glam întrecere de alergat pe tocuri! GLAMOUR Stiletto Run este deja la a doua ediţie în România, iar participantele sunt aşteptate cu multe premii şi surprize.
Directorii SRI şi CIA au discutat despre relaţiile dintre Servicii şi despre cooperarea viitoare
Directorul SRI a primit marţi o delegaţie a CIA condusă de directorul John O. Brennan, cu care a discutat despre relaţiile dintre cele două Servicii, despre cooperarea în prevenirea terorismului şi a securităţii energetice şi cibernetice, precum şi despre viitorul relaţiilor bilaterale.
Ana-Maria Prodan i-a pus în încurcătură pe italieni: un jucător de la Steaua vine în Italia?
Site-ul italian de sport calciomercato.com publică un material cu Ana-Maria Prodan, despre care spune că „impresariază 90% din jucătorii echipei naţionale de fotbal a României”.
INUNDAŢII şi alunecări de teren în India: Peste 60 de morţi, din cauza musonului - GALERIE FOTO
Peste 60 de persoane au murit sau au fost date dispărute în nordul Indiei, în timp ce alte câteva mii au rămas izolate, din cauza ploilor torenţiale aduse de un muson timpuriu, au anunţat autorităţile marţi.
Tatăl băieţelului de 6 ani internat cu tăieturi pe tot corpul a fost reţinut
Tatăl băieţelului de 6 ani care a ajuns în stare gravă la Spitalul de Pediatrie Braşov, având tăieturi la cap şi pe tot corpul, a fost reţinut de poliţişti după ce s-a stabilit că acesta l-a agresat pe copil, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Erdogan: "Complotul" din Turcia a fost "dejucat"
"Complotul" urzit împotriva Guvernului islamo-conservator de către manifestanţii care protestează de două săptămâni a fost "dejucat" graţie mobilizării susţinătorilor săi, a declarat marţi premierul turc Recep Tayyip Erdogan, citat de AFP.
Rechizitoriul dezafilierii Universităţii Craiova. Dragomir şi Sandu acuzaţi de abuz de putere. Mititelu cere daune de 53 milioane euro
DNA a publicat rechizitoriul dosarului in care Dumitru Dragomir şeful Ligii Profesioniste de Fotbal şi Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal au fost trimişi în judecată pentru dezafilierea clubului de fotbal Universitatea Craiova.
DNA: Dragomir şi Sandu au cunoscut situaţia reală, dar au deformat-o, pentru excluderea "U" Craiova
DNA arată, în rechizitoriul prin care i-au deferit justiţiei pe Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, că aceştia au cunoscut situaţia reală, respectiv că "U" Craiova nu a chemat Federaţia în judecată, totul fiind o eroare a grefierului din instanţă, dar au deformat-o, pentru a putea exclude echipa.

Niciun comentariu: