marți, 18 iunie 2013


Diclofenacul, evaluat de Comitetul de Farmacovigilenta al Agentiei Europene a Medicamentului
Comitetul de Farmacovigilenţă al Agenţiei Europene a Medicamentului analizează riscul şi beneficiile în cazul diclofenacului, a declarat, pentru Agerpres, preşedintele Agenţiei Naţionale a Medicamentului, dr. Marius Savu.
Ministerul Sanatatii recomanda populatiei sa evite, pe cat posibil, expunerea prelungita la soare intre orele 11.00 si 18.00
Ministerul Sanatatii a solicitat, astazi, directiilor de sanatate publica si  serviciilor de urgenta prespitalicesti activarea planurilor de masuri pentru zilele caniculare,astfel incat riscurile medicale cauzate de temperaturile foarte ridicate din aceasta perioada sa poata fi reduse. In ceea ce priveste populatia, Ministerul Sanatatii recomanda sa fie urmate sfaturile medicilor si sa evite, pe c
Lecţii de management de la cei mai tari CEO ai lumii. Află ce cred ei că deosebeşte un lider de un şef
Conducere. Ce este aceasta, mai exact? Care sunt semnele distinctive ale conducerii şi de ce pare atât de greu să găseşti lideri buni?
Și-a DECAPITAT agresorul. Răzbunarea unei adolescente abuzate de propriul tată
O adolescentă din Papua Noua Guinee și-a omorât tatăl, după ce a suferit mai multe abuzuri. Fata de 18 ani l-a decapitat pe agresor cu o macetă.

Niciun comentariu: