marți, 18 iunie 2013

Orange, Vodafone şi Cosmote: Bătălia operatorilor telecom a ajuns într-o nouă fază - IT & C > Capital.ro

Orange, Vodafone şi Cosmote: Bătălia operatorilor telecom a ajuns într-o nouă fază - IT & C > Capital.ro: ""Vreau să vă puteţi întoarce la alegătorii voştri şi să le spuneţi că aţi reuşit să puneţi capăt costurilor" de roaming - costul suplimentar perceput de operatorii mobili pentru efectuarea şi primirea de apeluri telefonice sau SMS-uri şi utilizarea serviciilor de internet în străinătate -, a adăugat comisarul.
Tarifele de roaming au fost deja plafonate în Uniunea Europeană: tariful pentru consultarea de date (pagini de internet, primirea şi trimiterea de email-uri şi poze) pe telefonul mobil sau pe tabletă poate fi maxim 70 de eurocenţi pe MB începând cu 1 iulie 2012. Plafonul va fi redus la 45 de eurocenţi la 1 iulie 2013 şi 20 de eurocenţi la 1 iulie 2014.

Plafonări degresive vor fi aplicate şi în cazul apelurilor telefonice şi SMS-urilor efectuate şi primite, la aceleaşi date. La 1 iulie 2014, preţul maxim va fi de 19 eurocenţi pentru apelurile efectuate şi 6 eurocenţi pentru apelurile primite şi SMS-uri. "

'via Blog this'

Niciun comentariu: