luni, 3 iunie 2013

Andreea Marin recunoaşte relaţia cu turcul mai tânăr cu 11 ani. Ce spune despre el
După mai multe speculaţii, Andreea Marin a recunoscut că are o relaţie de trei luni cu Tuncay Ozturk, care lucrează ca terapeut la o clinică din Turcia.
Zece copii şi doi militari NATO, ucişi într-un atentat sinucigaş în Afganistan
Zece elevi şi doi militari ISAF au fost ucişi azi în Afganistan, într-un atac sinucigaş care a vizat un convoi al forţelor afgane şi americane, informează AFP.
Inundatii la Praga 3
Inundatii la Praga 3 Inundatii la Praga. From: HotNews Romania Views: 0 0 ratings Time: 00:40 More in News & Politics
Inundatii la Praga 2
Inundatii la Praga 2 Inundatii la Praga. From: HotNews Romania Views: 0 0 ratings Time: 00:38 More in News & Politics
Inundatii la Praga 1
Inundatii la Praga 1 Inundatii la Praga. From: HotNews Romania Views: 5 0 ratings Time: 00:44 More in News & Politics
Interviu lucian Boia
Interviu lucian Boia Interviu lucian Boia. From: HotNews Romania Views: 1 0 ratings Time: 09:08 More in Education
Vasile Blaga, despre suspendarea lui Cristian Preda din PDL: Va avea timpul necesar să ...
Presedintele PDL, Vasile Blaga, a spus, luni seara, ca europarlamentarul Cristian Preda va avea timp "sa analizeze toate lucrurile" dupa ce a fost suspendat din partid pentru 6 luni de zile, potrivit B1.ro. 'PDL se afla intr-un amplu proces de reconstructie al structurilor pentru ca ne asteapta un an greu, intr-un proces amplu de a ne prezenta strategiile in teritoriu. O serie de colegi, folosind
Neymar a fost prezentat pe Camp Nou, în faţa a 50.000 de fani
Atacantul brazilian Neymar, achiziţionat în urmă cu o săptămână de FC Barcelona, pentru cinci sezoane, a fost prezentat, luni, pe stadionul Cam Nou, în faţa a aproximativ 50.000 de fani, eveniment la care s-a egalat numărul de spectatori prezenţi în 2009 la prezentarea lui Zlatan Ibrahimovici.
PROTESTELE din TURCIA: Mii de manifestanţi au ocupat Piaţa Taksim din Istanbul, după confruntări cu forţele de ordine - FOTO
Mii de manifestanţi au ocupat din nou, luni după-amiază, Piaţa Taksim din Istanbul, forţele de ordine intervenind cu gaze lacrimogene şi tunuri cu apă.
Mii de protestatari au ocupat Piaţa Taksim din Istanbul, după confruntări cu forţele de ordine.
Mii de manifestanti au ocupat din nou, luni dupa-amiaza, Piata Taksim din Istanbul. Fortele de ordine au intervenit cu gaze lacrimogene si tunuri cu apa, potrivit Mediafax. Mii de manifestanti au ocupat din nou, luni dupa-amiaza, Piata Taksim din Istanbul, fortele de ordine intervenind cu gaze lacrimogene si tunuri cu apa. Piata Taksim, situata in centrul metropolei turce, fusese abandonata sambat
Mircea Rednic, aproape de CFR Cluj! Paszkany neagă
Dat afară de oficialii echipei Standard Liege, Mircea Rednic va antrena în sezonul viitor formaţia CFR Cluj.
Blaga: Nu văd de ce partidul nu ar fi mulţumit de activitatea în PE a lui Macovei, Stolojan, Marinescu şi Ungureanu
Președintele PDL, Vasile Blaga, i-a lăudat pe Monica Macovei, Teodor Stolojan, Traian Ungureanu și Marian Jean Marinescu pentru activitatea în Parlamentul European, dar a evitat să se pronuțe în legătură cu Cristian Preda....
Dunarea ar putea atinge un nivel-record, la Budapesta
Dunarea ar putea atinge o cota-record, in Budapesta, in urmatoarele zile, anunta Autoritatea ungara pentru situatii de urgenta (OKF), potrivit Mediafax.
Adrian Preda, arestat pentru camatarie si santaj, va fi cercetat in libertate - instanta suprema
Adrian Preda, fratele lui Eugen Preda, arestat pentru camatarie, santaj si aderare la un grup infractional organizat, va fi cercetat in libertate, potrivit unei decizii definitive luate luni de instanta suprema, prin care a fost admis recursul fata de masura preventiva, relateaza Mediafax.
Suceava: Proiect de promovare online a obiectivelor culturale şi turistice prin plăcuţe cu coduri QR
Un proiect de promovare online a obiectivelor culturale şi turistice din judeţul Suceava a fost implementat de Biblioteca Bucovinei, informaţiile în acest sens urmând să fie furnizate pe o platformă online şi accesate prin amplasarea de plăcuţe cu coduri QR pe instituţiile de interes.
RECOMANDĂRILE ISU Bucureşti în caz de vijelie, ploi torenţiale şi descărcări electrice
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dealu Spirii" Bucureşti recomandă cetăţenilor să nu se adăpostească, în caz de vijelii, ploi torenţiale şi descărcări electrice, în apropiere de copaci, stâlpi şi panouri publicitare şi să nu atingă stâlpi şi fire căzute.
Aproape jumătate din şefii de companii din Europa de Vest vor să reducă numărul angajaţilor
Aproape jumătate din şefii de companii din Europa de Vest, respectiv 45%, vor să reducă numărul de angajaţi, în timp ce la nivel mondial 40% doresc să facă angajări, potrivit unui studiu publicat luni de compania de consultanţă PricewaterhouseCoopers (PwC).
Dunărea ar putea atinge un nivel-record, la Budapesta
Dunărea ar putea atinge o cotă-record, în Budapesta, în următoarele zile, anunţă Autoritatea ungară pentru situaţii de urgenţă (OKF).
ISU Bucureşti recomandă cetăţenilor să nu se adăpostească lângă copaci şi stâlpi în ...
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) "Dealu Spirii" Bucuresti recomanda cetatenilor sa nu se adaposteasca, in caz de vijelii, ploi torentiale si descarcari electrice, in apropiere de copaci, stalpi si panouri publicitare si sa nu atinga stalpi si fire cazute, potrivit Mediafax. Intr-un comunicat de presa, ISU Bucuresti recomanda persoanelor aflate pe strada in timpul unor vijelii, ploi t

Niciun comentariu: