luni, 3 iunie 2013


Cioloş: Noul regulament european privind seminţele nu va afecta micii producători
Micii producători îşi pot înregistra seminţele într-un registru separat, fără nicio cheltuială, şi pot schimba seminţe între ei şi după introducerea unui regulament al CE privind reglementarea comercializării seminţelor, ce a fost modificat şi al cărui proiect iniţial prevedea o serie de restricţii.
International Advertising Association şi Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România cer modificarea OUG25/2013 pentru creşterea transparenţei în achiziţia de spaţiu publicitar
IAA România şi UAPR propun Parlamentului României adoptarea unui amendament la OUG 25/2013 de modificare a Legii audiovizualului, pentru eliminarea costurilor de complexitate suplimentare pe care le generează aplicarea actului normativ de modificare a legii, în forma sa actuală.
Băsescu, Prinţului Charles: Am înţeles că v-aţi mai luat o casă, în curând o să aveţi un sat întreg - VIDEO
Preşedintele Traian Băsescu i-a spus Prinţului Charles, luni, în momentul în care l-a întâmpinat la Palatul Cotroceni, că a înţeles că acesta şi-a mai luat o casă, iar în curând va avea un sat întreg în România.
Protest inedit în Ankara: Locuitori dotaţi cu ustensile de bucătărie au manifestat zgomotos împotriva Guvernului
O manifestaţie inedită a avut loc duminică seara în cartiere rezidenţiale din Ankara, capitala Turciei, unde locuitori, dotaţi cu ustensile de bucătărie, au protestat zgomotos faţă de premierul Recep Tayyip Erdogan, pe care îl acuză de autoritarism.
Ponta: Vom avea în continuare taxare inversă în agricultură
Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că România va putea avea în continuare taxare inversă în agricultură, el arătând că, astfel, eforturile de combatere a evaziunii din acest domeniu vor putea fi menţinute.
Ilka Csoregi s-a calificat în turul doi la Roland Garros
Jucătoarea de tenis Ilka Csoregi s-a calificat, luni, în turul secund al probei de simplu junioare la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.
Un simplu test cu oţet a scăzut cu o treime numărul deceselor provocate de cancerul de col uterin
Rata deceselor prin cancer de col uterin a fost redusă cu aproape o treime în India, datorită unui simplu test cu oțet, potrivit unui studiu care a inclus 150.000 de femei.
Porsche Inter Auto a inaugurat un nou complex destinat mărcilor Audi, Bentley, Lamborghini și Porsche
Divizia de vânzări și service a Porsche România a deschis astăzi porțile unui nou centru integrat de vânzări și service. Investiția s-a ridicat la circa 15 milioane de euro și este prima de acest fel din perioada de criză când...
Proiectil activ datând din al doilea Război Mondial, găsit la Petroșani
Un proiectil de aruncător, datând din perioada celui de-al Doilea Război Mondial, a fost găsit de locatarii unui bloc din Petroşani în timp ce săpau zona verde din faţa imobilului.
Cristian Preda, despre suspendarea sa: NEDREPT | VIDEO
Europarlamentarul PDL Cristian Preda consideră nedreaptă hotărârea conducerii partidului de a-l suspenda șase luni și anunță ca ia în calcul contestarea deciziei.
Vocea Rusiei: Doar o MINUNE îl mai salvează pe Voiculescu, ultimul mogul
Postul de radio moscovit ”Vocea Rusiei” profețește sfîrșitul iminent al lui Dan Voiculescu și al trustului său de presă, afirmînd că lupta acestora cu Traian Băsescu se apropie de sfîrșit. ”Trustul de presă pe care l-a creat va...
Vocea Rusiei: Dan Voiculescu a ramas aproape singur in fata tandemului Ponta - Basescu. Vae victis!
Dan Voiculescu a ramas aproape singur in fata tandemului Ponta - Basescu, care controleaza atat serviciile cat si justitia, scrie Vocea Rusiei, care noteaza ca "jocul se apropie de un sfarsit tragic, dar previzibil".
Drumarii vor picheta sediul Companiei de Drumuri si Autostrazi, nemultumiti de reducerile salariale si discrepanta fata de salariile de peste 17.000 de lei in cazul directorilor generali
Sindicalistii din cadrul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) vor picheta pe 13 iunie sediul Companiei, in semn de protest fata de intentia anuntata de conducere de reducere a salariilor angajatilor si fata de presiunile care se exercita individual asupra salariatiilor de catre conducere, potrivit informatiilor transmise HotNews.ro. Sindicalistii drumari sustin ca, pentr
​Admitere la Facultate 2013: Unde se da examen de admitere, ce universitati primesc studenti pe media de la Bacalaureat si care sunt taxele de scolarizare
Universitatile au publicat deja metodologiile de concurs, calendarul inscrierilor si probele pe care candidatii trebuie sa le sustina in vederea admiterii la facultate. Majoritatea facultatilor isi selecteaza viitorii studenti in functie de notele pe care acestia le obtin la Bacalaureat. Exista, insa, si facultati unde se intra in urma unui examen de admitere. Taxele de scolarizare sunt in jur de
Cătălin Ivan: PSD va susţine în USL reintroducerea Legii Ponta-Antonescu privind uninominalul pur
BPN al PSD a decis, luni, cu unanimitate de voturi, să susţină reintroducerea Legii Ponta-Antonescu privind uninominalul pur în discuţiile cu partenerii din USL pe tema Legii electorale, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al partidului, Cătălin Ivan.
A patra zi de PROTESTE în TURCIA: Poliţia foloseşte gaze lacrimogene împotriva manifestanţilor la Ankara
Poliţia a folosit, luni după-amiază, gaze lacrimogene pentru a dispersa aproximativ 1.000 de manifestanţi reuniţi la Ankara, în cea de-a patra zi a unei mişcări de contestare a Guvernului turc, a constatat un fotoreporter al AFP.
Mitrea, despre uninominal pur: Ca parlamentar, nu-mi convine, e solicitant. Ca pesedist, îmi convine
Deputatul PSD Miron Mitrea a declarat, luni, că îi convine votul uninominal, ca membru al formaţiunii social-democrate, dar nu ca parlamentar, el arătând că "toată lumea ştie că, pentru PSD, uninominalul pur este bun".
Cătălin Ivan: PSD va susţine în USL reintroducerea Legii Ponta-Antonescu privind uninominalul pur
BPN al PSD a decis, luni, cu unanimitate de voturi, să susţină reintroducerea Legii Ponta-Antonescu privind uninominalul pur în discuţiile cu partenerii din USL pe tema Legii electorale, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al partidului, Cătălin Ivan.
Antonescu: Copilul meu e la şcoală de stat. Protestez faţă de culpabilizarea celor la şcoli private
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni că propriul copil se află la o şcoală de stat, în ciclul gimnazial, însă protestează faţă de "culpabilizarea" celor care au copii la şcoli private deoarece, atâta vreme cât această posibilitate este legiferată, este vorba de "opţiuni egal legitime".
Înmatriculările Dacia în Franţa frânează puternic în mai, dar au cea mai bună evoluţie la cinci luni
Înmatriculările de autoturisme noi Dacia în Franţa au crescut cu numai 0,4% în mai, la 6.832 unităţi, o încetinire puternică faţă de ritmul din lunile precedente, însă pentru primele cinci luni înregistrează cel mai puternic avans, de 18,1%, la 37.179 unităţi.
Cioloş: Noul regulament european privind seminţele nu va afecta micii producători.
Micii producatori isi pot inregistra semintele intr-un registru separat, fara nicio cheltuiala, si pot schimba seminte intre ei si dupa introducerea unui regulament al CE privind reglementarea comercializarii semintelor, ce a fost modificat si al carui proiect initial prevedea o serie de restrictii, informeaza Mediafax. "Am solicitat introducerea in regulament la o serie de aspecte care sa recunoa
Daniel Constantin, victorios: "Micul românesc este salvat"
Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin a asigurat astăzi că micul românesc "a fost salvat" și că în trei luni va fi declarat produs tradițional românesc.

Niciun comentariu: