luni, 3 iunie 2013

Romania TV: Indemnul directorului Antenei 3, Mihai Gadea, la proteste de strada fata de deciziile justitiei - un fapt grav
Postul de televiziune Romania TV considera "grav" faptul ca directorul Antenei 3, Mihai Gadea, indeamna la proteste de strada fata de deciziile justitiei si considera ca singura explicatie "a acestui derapaj este scaderea dramatica a audientelor (...), in fapt cea mai dura si meritata sanctiune din partea publicului".
​VIDEO/FOTOGALERIE Stare de calamitate in Cehia din cauza inundatiilor. Cum arata Praga sub ape
Orasul Praga a fost grav afectat de inundatiile care au maturat centrul Europei in ultimele zile. Autoritatile au declarat stare de calamitate in Cehia, iar in capitala Praga activitatea majoritatii institutiilor si a companiilor este blocata sau grav afectata, la fel si transporturile. Oficial, 5 oameni si-au pierdut viata in Cehia in urma inundatiilor si alunecarilor de teren, iar despre alti 4,
Documentarul "Beyoncé: Viaţa e doar un vis", în premieră la HBO - VIDEO
Documentarul "Beyoncé: Viaţa e doar un vis" va fi difuzat în premieră joi, de la ora 20.00, la HBO România.
Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Ion Costea va fi depus la stadionul Giuleşti
Sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului fotbalist rapidist Ion Costea va fi depus, marţi, la ora 13.00, la stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, la arena giuleşteană urmând să fie oficiată şi o slujbă.
Washingtonul critică folosirea "excesivă" a forţei împotriva protestatarilor turci
Secretarul de Stat american, John Kerry, a criticat utilizarea "excesivă" a forţei împotriva protestatarilor, în Turcia, un aliat al Statelor Unite.

Niciun comentariu: