luni, 3 iunie 2013

NEWS ALERT. Un bărbat a fost EXECUTAT în stradă cu 6 focuri de armă

Diana Dumitrescu şi soţul ei, Ducu Ion, divorţează?
După numai trei ani de căsnicie, Diana Dumitrescu (29 de ani) şi Ducu Ion (31 de ani) au hotărât să încheie o căsnicie care părea perfectă. Cuplul a depus actele în urmă cu câteva zile, anunţă wowbiz.ro.
Manifestaţii în semn de solidaritate cu protestatarii din Turcia la New York şi Atena
Strigând "noi vrem libertate", o sută de persoane au manifestat luni în faţa consulatului Turciei la New York, solicitând demisia premierului Recep Tayyip Erdogan şi exprimându-şi solidaritatea cu protestatarii turci, în timp ce o mie de susţinători ai stângii manifestau la Atena.
CULMEA FLAGRANTULUI! FALS POLIȚIST prins la furat de O BĂTRÂNĂ de 80 de ani
O bătrână în vârstă de 80 de ani a pus capăt ”carierei” unui hoț care fura din case după ce se prezenta fie angajat la diferite societăți comerciale, fie polițist. Judiciariştii bucureşteni ai Secţiei 13 Poliţie l-au identificat...
Cum Vrea Să îI Distrugă Ue Pe Micii ProducăTori Agricoli Din RomâNia
Tratatul de aderare semnat de România are multe lacune, printre care lipsa unor măsuri de reală protecţie a micilor producători agricoli în faţa marilor companii.
Şocant. Ce face ÎNGERUL SEXY de la Victoria’s Secret înainte de păşi pe scenă /GALERIE FOTO
Modelul Victoria’s Secret Adriana Lima deţine de multă vreme un secret deloc la îndemâna oricui, pe care îl foloseşte pentru a arata foarte bine la prezentările de modă.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
S-a lăsat dus de val. Înfrângerea „actorului” SULEYMAN MAGNIFICUL /VIDEO
Suleyman Magnificul nu reprezintă doar un „nume de film” şi atât. Iar ca „actor” da, se poate spune că sultanul a fost, după cum subliniază istoricii, unul dintre cei mai importanţi actori politici de pe continent.
Invazie INCREDIBILĂ. Au ieşit din pământul în care au stat ASCUNSE 17 ani: Miliarde de INSECTE comestibile, în sezonul de reproducere /VIDEO
Un fenomen care are loc o dată la 17 ani: invazia cicadelor, insecte asemănătoare cu greierii.
Protecţia Consumatorului, păcălită cu izolarea termică
Comisarii de la Protecţia Consumatorului Vaslui ameninţă antreprenorul care a izolat termic acoperişul sediului instituţiei că vor sesiza autorităţile abilitate după ce le-au fost inundate birourile de ploile căzute în ultima...
NEWS ALERT. Un bărbat a fost EXECUTAT în stradă cu 6 focuri de armă
Un bărbat de aproximativ 35 de ani a murit după ce a fost împuşcat în faţa blocului în care locuia, în centrul oraşului Piteşti.

Niciun comentariu: