luni, 3 iunie 2013


TOP 10 Cele mai PROASTE RECLAME din lume | GALERIE FOTO / VIDEO
Orice companie din lume doreşte ca brand-ul său să fie unul cunoscut la nivel mondial. La urma urmei, dacă oamenii habar n-au că exişti pe piaţă, nu au cum să cumpere produsele sau serviciile pe care le oferi. Cu toate aceste,...
UPDATE! Incendiu lângă Școala Americană. A ARS O CASĂ ÎN PIPERA
Trei mașini ale pompierilor se îndreptă spre un incendiu anunțat în urmă cu 15 minute. Din primele informații, un apel la serviciul de urgență 112 a anunțat că arde acoperișul unei case, lângă Școala Amereicană, pe șoseaua...
Bulgarii protestează la graniţă faţă de exploatarea gazelor de şist din România
Locuitori din oraşul Dobrici şi din alte localităţi din nord-estul Bulgariei îşi vor exprima solidaritatea cu protestele din România împotriva explorării gazelor de şist prin fracturare hidraulică, organizând o manifestație la...
Guvernul de la Budapesta ia in considerare o taxa speciala pe publicitate
​Guvernul de la Budapesta a propus, saptamana trecuta, Parlamentului introducerea unei taxe pe publicitate, la doar o saptamana dupa ce premierul Viktor Orban a mentionat eventualitatea unei astfel de taxe, scrie Budapest Business Journal. Potrivit sursei citate, o astfel de taxa ar putea fi introdusa in pofida recomandarii Comisiei Europene de a ridica procedura de deficit excesiv impotriva Ungar
VIDEO Contractul firmei lui Dragomir cu RCSRDS, verificat de procurorii DNA
Contractul prin care firma Bodu a lui Dumitru Dragomir a primit 3,5 mil. euro de la RCS&RDS este verificat de procurorii DNA, acesta fiind folosit, in opinia anchetatorilor, de Sorin Alexandrescu, pentru a-l santaja pe administratorul companiei, au declarat, pentru agentia Mediafax, surse judiciare.
Cazul poliţiştilor care au bătut un investigator sub acoperire: Agenţii rămân în arest
Cei trei poliţişti de la BCCO Constanţa care au fost arestaţi după ce au bătut un investigator sub acoperire rămân în detenţie, a decis definitiv, luni, instanţa supremă, care a respins recursul faţă de măsura preventivă.
Donatorii de sânge prezintă un risc mai scăzut de infarct şi cancer
Persoanele care donează sânge în mod regulat prezintă un risc mai scăzut de a suferi de cancer şi de a face infarct, potrivit mai multor studii pe această temă.
România a câştigat o medalie de aur la Campionatele Mondiale de lupte pe plajă
Delegaţia României a câştigat o medalie de aur la Campionatele Mondiale de lupte pe plajă ce au avut loc în Maroc la Jadida, prin juniorul Vlad Caraş la categoria 80 de kilograme.
ATACUL din Londra: Cei doi suspecţi au compărut în instanţă
Cei doi islamişti suspectaţi de uciderea unui militar britanic, pe 22 mai, la Londra, au compărut în faţa judecătorilor.
Unul dintre cei mai mari producători auto din lume ar putea deschide o fabrică în România
Grupul Daimler, producătorul Mercedes, a făcut mai multe studii privind construcţia şi cheltuielile cu logistica pe care le-ar presupune deschiderea unei fabrici de autoturisme în România, după ce ar fi amânat dublarea capacităţii la uzina de la Kecskemét, Ungaria, scrie presa ungară, citând surse.
Cazul poliţiştilor care au bătut un investigator sub acoperire: Agenţii rămân în arest
Cei trei poliţişti de la BCCO Constanţa care au fost arestaţi după ce au bătut un investigator sub acoperire rămân în detenţie, a decis definitiv, luni, instanţa supremă, care a respins recursul faţă de măsura preventivă.
Donatorii de sânge prezintă un risc mai scăzut de infarct şi cancer
Persoanele care donează sânge în mod regulat prezintă un risc mai scăzut de a suferi de cancer şi de a face infarct, potrivit mai multor studii pe această temă.
Schimb de focuri între rebeli PKK şi militari, în Turcia
Membri ai Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK) au fost implicaţi în schimburi de focuri cu militari turci, luni după-amiază, anunţă Statul Major al armatei turce.
România a câştigat o medalie de aur la Campionatele Mondiale de lupte pe plajă
Delegaţia României a câştigat o medalie de aur la Campionatele Mondiale de lupte pe plajă ce au avut loc în Maroc la Jadida, prin juniorul Vlad Caraş la categoria 80 de kilograme.
Concertul Deep Purple la Cluj: Care sunt cerinţele trupei britanice
Membrii trupei britanice Deep Purple le-au cerut organizatorilor concertului pe care îl vor susţine, vineri, pe stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca, să li se asigure bere germană "de calitate", o bere locală, dar şi meniuri vegetariene.
China va lansa un nou modul spaţial cu astronauţi la bord
China va trimite trei cosmonauţi în spaţiu, la jumătatea lunii iunie, pentru a testa un nou modul spaţial, într-o nouă etapă a unui vast proiect naţional de amenajare a unei staţii spaţiale, a anunţat luni presa oficială chineză.
TIFF 2013 - Nik Powell: Cel mai bun sfat pentru români este să nu concureze cu Hollywood-ul. Faceţi propriile filme, cu oameni de aici
Nik Powell, unul dintre cei mai influenţi producători de film din Marea Britanie, spune că românii nu trebuie să încerce să concureze cu Hollywood-ul, ci să facă propriile filme, cu personaje locale, iar astfel vor face audienţă în toată lumea.
Ponta: Vom stabili o singură zi pentru alegeri în colegiile eliberate.
Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca va fi stabilita, in perioada urmatoare, o singura zi pentru desfasurarea alegerilor in colegiile uninominale eliberate, potrivit Mediafax. "Deja sunt cinci colegii eliberate, asa incat vom stabili la un moment dat o singura zi pentru toate alegerile, in perioada urmatoare. Nu pot sa va spun daca in luna iulie sau in septembrie-octombrie", a spus Ponta. E
Apple este judecată în SUA pentru conspiraţie de creştere a preţurilor cărţilor electronice.
Apple va fi judecata, luni la un tribunal din Manhattan, pentru acuzatiile ca ar fi conspirat impreuna cu cinci publisheri in scopul cresterii preturilor cartilor in format electronic, in saptamanile premergatoare lansarii iPad in 2010, transmite MarketWatch, citat de Mediafax. Departamentul de Justitie va incerca sa dovedeasca faptul ca publisherii au vazut intrarea Apple pe piata cartilor electr
La un pas de TRAGEDIE. O dronă germană a trecut foarte aproape de un avion cu 100 de pasageri| VIDEO
Imagini clasificate ce surprind momentul în care o dronă germană aproape a lovit un avion civil au stârnit controverse în Germania.
Judecătorii Alina Ghica și Cristi Danileț și-au reluat de azi activitatea în CSM
Revocați din CSM cu tam-tam, sub presiunea asociațiilor profesionale și fără respectarea normelor legale, judecătorii Alina Ghica și Cristi Danilet au câștigat procesul în instanță, reluându-și atribuțiile de membri ai...
PSD va sustine in USL reintroducerea Legii Ponta-Antonescu privind uninominalul pur, declarata neconstitutionala de CCR
Conducerea PSD a decis, luni, cu unanimitate de voturi, sa sustina reintroducerea Legii Ponta-Antonescu privind uninominalul pur in discutiile cu partenerii din USL pe tema Legii electorale, a anuntat, luni, purtatorul de cuvant al partidului, Catalin Ivan. Legea a fost depusa la Parlament anul trecut si declarata neconstitutionala de CCR. Si premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca varianta de
Mercedes ar putea amana cu cativa ani extinderea uzinei ungare, scrie presa din tara vecina care sustine ca germanii s-ar fi uitat din nou catre Romania
Daimler ar puitea amana cu doi ani - sau chiar mai mult - extinderea  uzinei din orasul ungar Kecskemét din cauza situatiei economice instabila din Ungaria, dar si din cauza scaderii cererii in Europa, scrie publicatia index.hu, citand surse din piata. Daimler neaga informatiile si spune ca nu s-a anuntat nicio amanare, insa germanii nici nu au confirmat ca vor extinde operatiunile. Publicatia scr
Betia puterii si puterea simbolurilor
Evenimentele din Turcia lui Erdogan nu sunt nici pe departe atat de dramatice cat par, nici de trecut cu vederea. E inca un caz tipic de lider atins de betia puterii, un exemplu de asa nu numai bun de predat la politologie la lectia: Cum poti provoca din senin o mica revolutie nesocotind forta simbolurilor. Pastrand proportiile si facand diferentele specifice, cazul sau aminteste de modul discreti
Ponta: Vom stabili o singură zi pentru alegeri în colegiile eliberate
Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că va fi stabilită, în perioada următoare, o singură zi pentru desfăşurarea alegerilor în colegiile uninominale eliberate.
Ponta: Uninominalul este prima opţiune a PSD. Dacă nu găsim majoritate în USL, trecem la a doua
Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că varianta de vot uninominal pur, stipulată în proiectul de lege Ponta-Antonescu, este prima opţiune a PSD, arătând că, dacă nu se va întruni o majoritate în USL pentru aceasta, atunci se ca trece la a doua opţiune, de vot proporţional la una dintre Camere.
Apple este judecată în SUA: "Este un caz evident de fixare a preţurilor"
Apple va fi judecată începând de luni, la un tribunal din Manhattan, pentru acuzaţiile că ar fi conspirat împreună cu cinci publisheri în scopul creşterii preţurilor cărţilor în format electronic, în săptămânile premergătoare lansării iPad în 2010, transmite MarketWatch.
Conferinţă Ziarul Financiar: "Cheie, contact, sales - Cum relansăm industria auto din România"
Ziarul Financiar organizează, marţi, conferinţa "Cheie, contact, sales - Cum relansăm industria auto din România", la Hotel Radisson din Bucureşti, sala Atlas, cu începere de la ora 9.00.
Macovei: Propunerea de suspendare a lui Cristian Preda arată obtuzitatea actualului BPN al PDL
Monica Macovei consideră că propunerea de suspendare din partid a lui Cristian Preda pentru şase luni arată "obtuzitatea" actualului BPN al PDL.
Comisia Europeană continuă să sprijine aderarea României şi Bulgariei la Schengen
Comisia Europeană continuă să sprijine aderarea României şi Bulgariei la spaţiul Schengen, se arată în cel de-al treilea raport cu privire la "bilanţul de sănătate" al acestui spaţiu de liberă circulaţie, adoptat luni de CE.
Ministrul Finanţelor: Guvernul speră să îndeplinească toate ţintele asumate faţă de FMI până la 20 iunie
Ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu, a declarat luni că Guvernul nu are nicio problemă până la acest moment privind îndeplinirea ţintelor asumate faţă de Fondul Monetar Internaţional şi speră că până la 20 iunie, data limită pentru privatizarea CFR Marfă, să aibă toate ţintele îndeplinite.
Comisia Europeană continuă să sprijine aderarea României şi Bulgariei la Schengen.
Comisia Europeana continua sa sprijine aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, se arata in cel de-al treilea raport cu privire la "bilantul de sanatate" al acestui spatiu de libera circulatie, adoptat luni de CE, informeaza Mediafax. "In urma concluziilor Consiliului din iunie 2011, potrivit carora atat Bulgaria, cat si Romania indeplinesc criteriile necesare pentru a aplica integral a
Un divorţ inevitabil?.
Care va sa zica, Victor Ponta inca si-l doreste presedinte pe Crin si ar vota cu el daca alegerile ar avea loc maine. Fie ca-i place sau nu, devine insa din ce in ce mai limpede ca asemenea declaratii de fidelitate sunt facute mai mult de ochii lumii. Ion Iliescu obisnuia sa vorbeasca in termeni similari despre Petre Roman, asigurandu-l de tot sprijinul sau chiar in timp ce se caznea sa-l debarce
15.000 de agresiuni pe an. De ce profesorii ascund violenţa din şcoli.
Cei care sunt surprinsi de numarul mare de cazuri de violenta in scoli, care apar in mass-media, trebuie sa stie ca acestea reprezinta doar varfurile aisbergului. Romania are o problema serioasa din acest punct de vedere pe care atat profesorii cat si autoritatile din invatamant prefera sa o tina ascunsa. Colegiul Miron Nicolescu are un sistem de paza extrem de eficient. Nimeni nu poate intra in l
Noi dezvăluiri în cazul atletului care și-a ucis iubita. "Era foarte speriată"| VIDEO
Familia Reevei Steenkamp, tânăra de 29 de ani ucisă chiar de Sfântul Valentin de iubitul său, atletul cu proteze la ambele picioare, au vorbit despre relația tensionată dintre cei doi.
Ponta: poziţia României privind independenţa Kosovo trebuie să se plieze pe cea a UE
Premierul Victor Ponta a reiterat luni că, din punctul său de vedere, România trebuie să-şi coordoneze poziţia referitoare la statutul Kosovo cu partenerii europeni, în contextul în care 22 de state au recunoscut independenţa...
Leonardo DiCaprio, la plimbare cu o mască pe față
Actorul american Leonardo DiCaprio se bucură de o scurtă vacanță după premiera celui mai recent filmul al său "Marele Gatsby".
VEZI ce spune Dacian Cioloş despre DISPARIŢIA SEMINŢELOR TRADIŢIONALE ROMÂNEŞTI
Fermierii români îşi vor putea cultiva mai departe soiurile tradiţionale de seminţe, dă asigurări comisarul European pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş.
Monica Macovei: Cristian Preda a fost sancționat pentru că a cerut să se aplice statutul PDL
Europarlamentarul PDL Monica Macovei atrage atenția conducerii PDL că l-a sancționat pe Cristian Preda pentru că și-a exprimat opiniile, în timp ce Alin Popoviciu, care a determinat doi foşti miniştri ai PDL – Daniel Funeriu şi...
Atentat sinucigas in Afghanistan, zece copii, doi soldati NATO si un politist au fost ucisi
Zece copii care ieseau dintr-o scoala, doi soldati NATO si un politist au fost ucisi luni in Afghanistan, intr-un atentat sinucigas care viza un convoi al fortelor afghane si americane, scrie AFP.
Judecatorii Cristi Danilet si Alina Ghica revin in Consiliul Superior al Magistraturii
Cristi Danilet si Alina Ghica, revocati din functiile de membri ai Consiliului Superior al Magistraturii prin doua hotarari din 26 februarie, s-au intors in CSM, dupa ce instantele au dispus suspendarea actelor pana la pronuntarea unei decizii definitive in cazul cererilor de anulare. Cristi Danilet si Alina Ghica au participat luni la sedinta Sectiei pentru judecatori a Consiliului Superior al Ma
OFICIAL: Jose Mourinho, noul manager al echipei Chelsea Londra
Jose Mourinho este, in mod oficial, noul manager al formatiei Chelsea Londra, informeaza site-ul oficial al gruparii din Premier League. Intelegerea dintre cele doua parti este valabila pentru urmatorii patru ani.
Istanbul: Un tânăr a murit după ce o maşină a intrat într-un grup de protestatari
Un tânăr manifestant turc a fost ucis, duminică seara, la Istanbul, după ce o maşină a intrat în mulţimea care protesta faţă de Guvernul islamo-conservator, a anunţat luni Uniunea Medicilor Turci (TBB).
Adrian Năstase: Nicio faptă de-a mea nu se prescrie, conform regulilor DNA
Fostul premier Adrian Năstase - judecat alături de soţia sa, Dana, în dosarul "Zambaccian" privind importurile din China - a declarat luni, la ICCJ, că nicio faptă a sa nu se prescrie, potrivit regulilor DNA, el arătând, în acest context, că inclusiv cadrul legal a fost modificat.
COD GALBEN de furtună în Bucureşti, Ilfov şi Dâmboviţa
Capitala, nordul judeţului Ilfov şi sudul judeţului Dâmboviţa se află, luni, până la ora 18.00, sub cod galben de furtună, potrivit unei atenţionări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).
Jim Carrey, amendat cu 72.000 de dolari pentru că nu a plătit asigurarea pentru angajaţii săi
Actorul canadian Jim Carrey a fost amendat cu 72.000 de dolari pentru că nu a plătit asigurarea pentru angajaţii studioului său de artă din New York.
Janet Jackson, noua imagine a UNICEF - VIDEO
Cântăreaţa americană Janet Jackson a devenit noua imagine a UNICEF şi va promova o campanie iniţiată de această organizaţie pentru a combate foametea din Africa.
BACALAUREAT 2013: Un singur candidat promovat în urma contestaţiilor de la sesiunea olimpicilor
Un singur candidat a promovat examenul de bacalaureat în sesiunea specială 2013 după rezolvarea contestaţiilor, ridicând astfel promovabilitatea la 50,23 la sută, de la 49,76 la sută, potrivit datelor centralizate de Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN).
Ponta propune impozit de 85% pe plăţi compensatorii neprimite.
In loc de masuri reale de reforma a companiilor de stat, de initiative care sa readuca economia la crestere aproape de potentialul acesteia, premierul Victor Ponta directioneaza atentia romanilor catre subiecte pe placul electoratului. Daca saptamana trecuta rolul de inamic public a revenit managerilor din companiile de stat care ar fi incasat indemnizatii uriase, saptamana aceasta, premierul diri
Macovei: Propunerea de suspendare a lui Cristian Preda arată "obtuzitatea" ...
Monica Macovei considera ca propunerea de suspendare din partid a lui Cristian Preda pentru sase luni arata "obtuzitatea" actualului BPN al PDL, informeaza Mediafax. "Cristian Preda a fost sanctionat de BPN cu suspendare pe o perioada de 6 luni pentru ca si-a exprimat public opiniile si a atras atentia ca PDL nu respecta intocmai Statutul, de pilda - nu stabileste un guvern din umbra", scrie Macov
Înmatriculările Dacia în Franţa se menţin pe creştere, piaţa franceză scade puternic!.
Inmatricularile de autoturisme noi Dacia in Franta au crescut cu 0,4% in mai, mai putin decat in luna precedenta, la 6.832 unitati. Pentru primele cinci luni Dacia inregistreaza cel mai puternic avans, de 18,1%, in conditiile in care piata franceza scade cu aproximativ 12%, conform Mediafax. Piata autovehiculelor noi din Franta a ramas pe scadere puternica, chiar daca declinul s-a mai temperat fat
Dunărea face ravagii în Europa.
Autoritatile romane declara ca, cel putin saptamana aceasta, nu este nici un pericol pentru Romania Cel putin sase persoane au murit si alte catev

Niciun comentariu: