miercuri, 19 iunie 2013


Creatorii de moda Dolce si Gabbana, condamnati la un an si opt luni de inchisoare cu suspendare pentru frauda fiscala
Creatorii de moda italieni Domenico Dolce si Stefano Gabbana au fost condamnati miercuri de tribunalul din Milano la un an si opt luni de inchisoare cu suspendare pentru frauda fiscala, informeaza Reuters. Sentinta poate fi atacata cu recurs. Instanta a mai dispus ca cei doi designeri sa plateasca suma de 500.000 de euro Fiscului din peninsula. Cei doi creatori de moda sunt acuzati ca au infiintat
Mesajul lui Leonard Doroftei pentru Marcel Prodan, agresorul Alexandrei Stan
Leonard Doroftei, fostul campion mondial la box, și actualmente președinte al Federației Române de Box, i-a transmis un mesaj dur impresarului Marcel Prodan, cel care a bătut-o măr pe Alexandra Stan. Doroftei a fost extrem de revoltat și indignat de gestul lui Marcel Prodan și i-a transmis acestuia să vină să se bată cu el dacă are chef de bătaie. “Vino să te bați cu noi, ca să vezi ce înseamnă. S
Simona Halep, în sferturi la ‘s-Hertogenbosch, după ce a eliminat-o pe principala favorită
Simona Halep s-a calificat miercuri în sferturile d efinală ale probei de simplu feminin din cadrul turneului de tenis de la ‘s-Hertogenbosch, Olanda, după ce a bătut-o măr pe principala favorită a turneului. Simona Halep este pe val în tenisul mondial, acest lucru fiind confirmat și azi, de victoria reușită într-o manieră categorică în fața italiencei Roberta Vinci, cap de serie numărul unu a tur
Netflix, cel mai mare serviciu de streaming pentru filme şi seriale, ajunge şi în Europa
După ce numai în ultimii doi ani şi-a extins serviciile în peste 40 ţări, Netflix pătrunde cu paşi mici dar hotărâţi şi în sufrageriile gospodăriilor de pe teritoriu european, scrie go4it.ro.
Republica Moldova ar putea intra în război - presă
Reprezentanţii mai multor organizaţii neguvernamentale şi observatori independenţi care monitorizează situaţia din regiunea transnistreană a Republicii Moldova atenţionează asupra unei posibile escaladări a situaţiei la Nistru în această vară, potrivit Deutsche Welle.
Şase sfaturi pentru a scăpa de durerile de cap
Apariţia durerilor de cap în cazul femeilor însărcinate este un lucru obişnuit, printre principalele cauze care pot sta la baza acestora numărându-se odihna insuficientă, congestia sinusurilor sau deshidratare.
Vicepreşedintele PNL Hunedoara Alin Simota, exclus din partid din cauza prejudiciilor de imagine
Vicepreşedintele PNL Hunedoara Alin Simota, arestat sub acuzaţia că a condus o grupare suspectată de infracţiuni cu violenţă, cămătărie, înşelăciune şi şantaj, a fost exclus, miercuri, din PNL, din cauza "prejudiciilor de imagine" aduse partidului.
Fostul premier socialist ungar Gyula Horn a decedat
Fostul premier socialist ungar Gyula Horn (1994-1998) a decedat miercuri, anunţă Guvernul ungar.
Cipru va despăgubi deponenţii ruşi cu acţiuni la Bank of Cyprus
Cipru intenţionează să dea deponenţilor ruşi acţiuni la cea mai mare bancă din ţară, Bank of Cyprus, drept compensaţie pentru banii pierduţi în urma programului de salvare a ţării, de 10 miliarde de euro, convenit cu UE şi FMI, a declarat preşedintele cipriot Nicos Anastasiades.
GÂNDUL LIVE: Doi români sunt creatorii unei animaţii celebre, Fredo & Pid'jin. Cine sunt Tudor Muscalu şi Eugen Erhan
Gândul LIVE este platforma video online care găzduieşte transmisii în timp real ale celor mai importante ştiri, dezbătute, explicate şi puse în perspective surprinzătoare şi relevante.
Unde va naşte Kate. Copilul va ajunge pe lume în acelaşi salon unde s-a născut şi Prinţul William
La fel ca regretata Prinţesa Diana, Kate a ales aripa Lindo a spitalului St Mary's din Londra pentru a naşte primul ei copil. Naşterea se va face pe cale naturală, într-un salon care costă 10.000 de lire sterline.
Interviu cu Steve Jobs, publicat în premieră | VIDEO
Un video cu fondatorul Apple, datând din 1994, în care Steve Jobs vorbește despre moștenirea sa, a fost publicat săptămâna aceasta pentru prima dată pe Internet.
COD GALBEN PE DUNĂRE. Viitura a ajuns la Calafat / HARTA CU ZONE DE RISC
Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) din cadrul Administrației Naționale Apele Române a emis un cod galben pe fluviul Dunărea, valabil până pe 26 iunie. Avertismentul survine după ce vremea s-a...

Niciun comentariu: