miercuri, 19 iunie 2013

NOUA CONSTITUŢIE. Antonescu: Parlamentul va avea cel mult 300 de deputaţi.
In noua Constitutie, Parlamentul va fi constrans sa aiba cel mult 300 de deputati, a declarat seful Senatului, Crin Antonescu, potrivit Mediafax. Intrebat, miercuri, dupa ce proiectul de revizuire a Constitutiei a fost adoptat de catre Comisia de resort, daca poate spune cati parlamentari va avea viitorul Parlament, Antonescu a raspuns: "Nu pot spune acest lucru, deoarece acest numar este in funct
Adjunctul şefului Gărzii Financiare, audiat în dosarul "ŞANTAJUL ANTENEI TV ...
Dan Carbunaru, adjunctul comisarului general al Garzii Financiare, a fost audiat ca FAPTUITOR de procurorii anticoruptie in dosarul in care directorul general al ANTENA TV GROUP, Sorin Alexandrescu, a fost invinuit pentru santaj. La iesirea din sediul DNA, Gabriel Carbunaru a recunoscut faptul ca se afla, ca faptuitor, in faza administrarii actelor premergatoare inceperii urmaririi penale, fiind s
VREMEA va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă. Ce temperaturi se vor înregistra joi şi vineri
Joi, VREMEA va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă, iar în regiunile vestice se va menţine caniculară după-amiaza când şi indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80 al disconfortului termic.
Coca Bloos, Ruxandra Cesereanu, Lia Bugnar şi Chris Simon poartă ie, în expoziţia "FotografIE cu IE"
Coca Bloos, Ruxandra Cesereanu, Lia Bugnar şi Chris Simon au îmbrăcat câte o ie pentru o sesiune de fotografie ale cărei rezultate vor fi prezentate în expoziţia "FotografIE cu IE", semnată de Cătălina Flămînzeanu şi care va fi vernisată duminică, la Muzeul Ţăranului Român din Capitală.
INTERVIU - Kirsten Boie: Copiilor li se poate povesti orice, dacă le spui povestea pe limba lor
Cunoscuta autoare de cărţi pentru copii Kirsten Boie a declarat, într-un interviu acordat MEDIAFAX, că în cărţile sale nu se fereşte de nicio temă ce ar putea fi considerată tabu, deoarece micuţii cititori au abilitatea de a înţelege orice poveste, dacă le este spusă "pe limba lor".
INTERVIU - Kirsten Boie: Copiilor li se poate povesti orice, dacă le spui povestea pe limba lor
Cunoscuta autoare de cărţi pentru copii Kirsten Boie a declarat, într-un interviu acordat MEDIAFAX, că în cărţile sale nu se fereşte de nicio temă ce ar putea fi considerată tabu, deoarece micuţii cititori au abilitatea de a înţelege orice poveste, dacă le este spusă "pe limba lor".
Dosar de urmărire penală în cazul copilului mort în urma unei operaţii de polipi
Procurorii Parchetului Tribunalului Sibiu au deschis un dosar de urmărire penală în cazul copilului care a murit la Spitalul Judeţean, în urma unei operaţii de extirpare a polipilor, tatăl acestuia cerând verificări suplimentare în acest caz.
Unde s-ar putea ascunde Marcel Prodan, impresarul care a bătut-o pe Alexandra Stan
Marcel Prodan, impresarul care e de negăsit după ce a bătut-o pe Alexandra Stan, s-ar ascunde la fosta sa soţie, scrie libertatea.ro.
Ponta anunţă restructurarea de toamnă: "E o scleroză totală la nivelul aparatului central"
"În toamnă vreau să facem o reformă reală a modului de organizare a aparatului public central", a anunţat la începutul şedinţei de Guvern, prim-ministrul Victor Ponta, fără a preciza însă care vor fi efectele concrete ale acestei reorganizări.
Autoritățile franceze au decis: amenzi și blocarea accesului la internet pentru pirateria online
Autoritățile franceze au trecut la măsuri drastice pentru utilizatorii de internet care descarcă în mod ilegal filme, muzică sau aplicații. Vinovații prinși vor fi amendați și deconectați de la internet pentru o perioadă de...
Traficanți de heroină, arestați la Arad
Doi arădeni, lideri ai unei grupări specializate în trafic internaţional de droguri, care ar fi transportat peste 12 kilograme de heroină pe relaţia Turcia-Olanda, au fost arestaţi. La operațiune, poliţiştii arădeani au colaborat...
LOCURI pentru GRAŞI în AVION. O companie aeriană creează o clasă XL pentru pasagerii obezi
După ce şi-a stabilit, anul trecut, o grilă tarifară în funcţie de greutatea pasagerului, compania aeriană Samoa Air a venit, în acest an, cu o nouă iniţiaivă inedită: crearea unei clase XL pentru pasagerii obezi.
Rihanna, surprinsă în timp ce își lovește un fan cu microfonul în cap| VIDEO
O înregistrare cu un telefon mobil a stârnit controverse pe internet. Rihanna a fost surprinsă în timp ce își lovește cu brutalitate un fan, cu microfonul în cap, în timpul unui concert recent în Birmingham.

Niciun comentariu: