miercuri, 19 iunie 2013

Protest in fata sediului Guvernului fata de cresterea preturilor la gaze si energie
Aproape 1.000 de sindicalisti protesteaza miercuri in Piata Victoriei din Bucuresti, in fata sediului Guvernului, cerand stoparea calendarului de crestere a preturilor la gazele naturale si energia electrica, participantii aducand la miting un sicriu de copil si un personaj simbolizand "moartea economiei romanesti". La protest au venit sindicalisti din mai multe judete, printre care Galati, Iasi,
Ponta îşi asumă public, în Guvern, responsabilitatea privatizării CFR Marfă
Premierul Victor Ponta şi-a asumat public, în Guvern, responsabilitatea privatizării CFR Marfă şi i-a spus ministrului Transporturilor că nu are de ce să îl critice, deoarece inclusiv transformarea datoriilor în acţiuni era introdusă de la început în procedură, "altfel nu venea nimeni" la licitaţie.
Apropiaţi ai clanului Cămătaru, acuzaţi că au prejudiciat statul cu aproximativ 750.000 de euro
Două persoane au fost arestate preventiv şi alte patru sunt cercetate în libertate după ce poliţiştii bucureşteni au destructurat o grupare ai cărei membri ar fi apropiaţi ai clanului Cămătaru şi ar fi prejudiciat statul cu aproximativ 750.000 de euro, potrivit unor surse din Poliţia Capitalei.
NOUA CONSTITUŢIE. Când discută autorităţile române cu reprezentaţii Comisiei de la Veneţia.
UPDATE: Senatorul PNL Tudor Chiuariu a declarat, miercuri, la finalul lucrarilor comisiei de revizuire a Constitutiei, ca din partea Comisiei de la Venetia va exista un punct de vedere oficial in luna octombrie, dar ca pana atunci partea romana va putea cunoaste continutul draft-ului, informeaza Mediafax. Senatorul PNL a explicat, la solicitarea presei, care sunt pasii pentru consultarea Comisiei
Milioane de fluturi au invadat Madridul. "Au venit din cauza condiţiilor climatice foarte speciale"
Milioane de fluturi de noapte şi-au făcut apariţia în capitala spaniolă, aduşi fiind de valul de căldură care a lovit recent Peninsula Iberică şi care a urmat, de altfel, ploilor torenţiale din primăvara acestui an, scrie Agerpres. France Presse consemnează faptul că peste tot în oraş, madrilenii se luptă cu fluturii de noapte care intră în case, atraşi fiind de lumină.
Asocierea TFG - Donau Finanz s-a retras de la privatizarea CFR Marfă şi ar putea contesta procedura. Privatizarea CFR Marfă continuă doar cu GFR
Asocierea româno-austriacă Transferoviar Grup - Donau Finanz a anunţat miercuri că a decis să se retragă din procesul de privatizare a CFR Marfă şi îşi rezervă dreptul de a contesta procedura la instituţiile abilitate.
Regionalizarea începe cu ANAF. Cum reorganizează Guvernul Fiscul pentru a fi pe placul FMI: 30% din şefi pleacă din funcţii
Garda Financiară şi Autoritatea Naţională a Vămilor vor fuziona cu ANAF, în interiorul căreia se înfiinţează o Direcţie Generală Antifraudă care să combată evaziunea fiscală, prin inspectorii antifraudă. Totodată, comanda inspectorilor fiscali din teritoriu se mută de la nivel judeţean în 8 direcţii regionale, ceea ce ar duce la "reducerea cu până la 30% a funcţiilor de conducere" din ANAF, arată
Rihanna ar fi LOVIT un fan cu microfonul în timpul unui concert - VIDEO
O înregistrare video care o prezintă pe Rihanna încercând să îşi elibereze mâna stângă din strânsoarea unui fan şi în care pare că încearcă să îl lovească pe acesta cu microfonul, în zona feţei, a fost postată pe YouTube de un spectator prezent la acel concert susţinut de artistă la Birmingham.
INUNDAŢIILE din INDIA: Cel puţin 120 de morţi şi mii de persoane izolate, în urma musonului timpuriu - GALERIE FOTO
Elicoptere militare au adus colete cu hrană câtorva mii de persoane izolate de inundaţii în nordul Indiei, unde au murit cel puţin 120 de persoane de la sfârşitul săptămânii trecute, au anunţat autorităţile, luate pe nepregătite de un muson timpuriu.
Top actrițe faimoase cărora li s-a spus că NU SUNT suficient de frumoase
Este greu de imaginat că actrițele ce apar impecabile pe copertele revistelor de modă au fost nesigure în privința frumuseții lor.
ATENŢIE! Păpuşi otrăvitoare pe rafturile magazinelor
În urma unui control efectuat de Protecţia Consumatorului, au fost depistate pe rafturile magazinelor din România păpuşi otrăvitoare, importate din China.
Statutul aleșilor, respins de CCR
Curtea Constituţională  din România a decis miercuri, pentru a treia oară consecutiv că statutul parlamentarilor este neconstituțional. Curtea Constituţională a dezbătut, miercuri, sesizarea preşedintelui Traian Băsescu privind Statutul parlamentarilor, după ce acesta a fost declarat neconstituţional în două rânduri, după obiecţii ale PDL. Şeful statului a trimis la CC, în 23 aprilie, o sesizare d
Maramureş: 13 percheziţii la locuinţele şi sediile unor suspecţi de evaziune fiscală de 3,5 milioane lei
Poliţiştii de la Investigarea Fraudelor Maramureş desfăşoară, miercuri, 13 percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate de evaziune fiscală şi la sediile unor firme administrate de acestea, prejudiciul în acest caz fiind de 3,5 milioane de lei.
NASA lansează o campanie pentru depistarea asteroizilor care ameninţă Terra
NASA a lansat, marţi, un apel de mobilizare generală a comunităţii ştiinţifice, a industriei spaţiale şi a astronomilor amatori, cerându-le să contribuie la depistarea tuturor asteroizilor care reprezintă o ameninţare potenţială pentru Terra şi să dezvolte metode de protejare a planetei noastre.

Niciun comentariu: