miercuri, 19 iunie 2013


Gigi Becali rămâne în închisoare. Cererea de întrerupere a pedepsei A FOST RESPINSĂ de Tribunalul Bucureşti
Cererea lui Gigi Becali de întrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de închisoare din dosarul schimbului de terenuri cu MApN a fost respinsă, miercuri, de Tribunalul Bucureşti, însă finanţatorul Stelei poate ataca decizia la Curtea de Apel Bucureşti.
Kabulul A SUSPENDAT negocierea unui acord bilateral în domeniul securităţii cu Washingtonul
Guvernul afgan a suspendat miercuri negocierile cu Washingtonul asupra unui acord bilateral în domeniul securităţii, ca reacţie faţă de anunţarea unor negocieri între americani şi rebeli talibani, a anunţat un purtător de cuvânt al preşedintelui Hamid Karzai.
Lituania, viitoarea preşedintă UE, nu este optimistă privind aderarea României la Schengen. Emisarul Vilniusului: "Este foarte dificil să promitem ceva"
Lituania, care preia preşedinţia Uniunii Europene (UE) la 1 iulie, nu este optimistă cu privire la mult-amânata aderare a României şi Bulgariei la Spaţiul Schengen, a declarat marţi emisarul Vilniusului la Bruxelles, relatează site-ul Euractiv.com.
Situație tragică la Spitalul de Pediatrie din Sibiu: „La noi nu s-au mai făcut operații ORL de trei luni”
În Spitalul de Pediatrie din Sibiu nu s-au mai făcut operaţii ORL din octombrie, din lipsă de medici. Există doar doi medici specialişti, dintre care unul este în concediu fără plată.
ELODIA AMERICII: FBI a reluat căutările după aproape 40 de ani de la DISPARIŢIE
După 38 de ani de la dispariţie, FBI a reluat căutările cadavrului fostului lider sindical Jimmy Hoffa, pe un câmp din Michigan, ucis la comanda mafiei. Mass-media și de curioși urmăresc cercetările oficialilor.
ROMÂNIA FIERBE. Peste 40 de bucureșteni, căzuți în stradă în a doua zi de caniculă
Patruzeci și patru de bucureșteni au leșinat în locuri publice în ultimele 24 de ore. Serviciul de Ambulanță București-Ilfov (SABI) a avut 659 de intervenții la urgențe, dintre care 126 în cazuri de lipotimii și sincope, a...
Traian Băsescu participă la inaugurarea fabricii Lufkin
Preşedintele Traian Băsescu participă, astăzi, la inaugurarea fabricii Lufkin din comuna Ariceştii Rahtivani, investiţia companiei americane Lufkin Industries ridicându-se la 126 milioane de dolari.
Protest împotriva creşterii de preţuri | VIDEO
Peste 200 de reprezentanţi din metalurgie şi petrochimie, afiliaţi la patru federaţii sindicale din industrie, protestează astăzi în faţa Guvernului solicitând stoparea calendarului de liberalizare a preţului la...
Invenție chinezească. Ciorapii care țin violatorii departe| FOTO
Chinezoaicele au o metodă inedită pentru a se proteja de agresori. Ciorapii cu păr pot părea dezgustători, dar tocmai asta e și ideea, scrie Business Insider.

Niciun comentariu: