miercuri, 19 iunie 2013

Chișinăul e pregătit să RIPOSTEZE în cazul unui atac separatist transnistrean
Autoritățile din Republica Moldova au declarat că sunt pregătite să riposteze în cazul unui atac al separatiștilor din Transnistria. Avertismentul ministrului Apărării, Vitalie Marinuța, vine în contextul în Tiraspolul a dat un...
Ana Maria Brânză şi Tiberiu Dolniceanu au câştigat AURUL la Campionatul European
Ana Maria Brânză a devenit campioană europeană, în această seară, la spadă, iar Tiberiu Dolniceanu a reuşit şi el acelaşi lucru la sabie.
NEWS ALERT. Ana Maria Brânză a câștigat medalia de aur la CE de scrimă
Sportiva română a câștigat astăzi medalia de aur în proba de spadă de la Campionatele Europene de scrimă de la Zagreb.
Liderii USL: Băsescu nu va reuşi să rupă Alianţa.
Liderii USL, Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin, au vorbit, miercuri seara, despre realizarile USL de la alegerile din 9 decembrie si pana in prezent, despre pactul de coabitare dintre Guvern si Presedintie, dar si despre planurile aliantei. Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, principalele declaratii ale celor trei politicieni. Conduce USL-ul Romania? Crin Antonescu: Da
Fostul premier socialist ungar Gyula Horn a decedat.
Fostul premier socialist al Ungariei, Gyula Horn, a murit, miercuri, la varsta de 80 de ani, potrivit Mediafax. Numele celui care a condus Ungaria in perioada 2004 - 2008 se leaga de caderea Cortinei de Fier, linia de demarcatie care incepea de la Stettin (Szczecin, in Polonia) si dura pana la Trieste (Italia). In 1989, pe atunci ministru de Externe Gyula Horn a fost cel care a taiat simbolic sarm
ISJ Vaslui interzice organizarea cursurilor festive de sfârşit de an în restaurante sau la terase
Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui a interzis unităţilor de învăţământ să organizeze cursurile festive de sfârşit de an şcolar în restaurante sau la terase, pentru că "acestea se transformă în altceva", nefiind permisă nici acordarea de medalii sau cupe elevilor cu rezultate deosebite.
Julian Assange recunoaşte "impasul" în care se află, după un an de refugiu în ambasada Ecuadorului
Julian Assange se refugia, pe 19 iunie 2012, în ambasada Ecuadorului la Londra, de unde, după un an, fondatorul WikiLeaks afirmă că se consideră urmărit de "răzbunarea" Statelor Unite şi recunoaşte "impasul" în care se află, un impas care poate dura luni sau chiar ani, relatează AFP.
Poliţia Judeţeană Iaşi a deschis dosar penal în cazul tăierii teilor din centrul oraşului
Poliţia Judeţeană Iaşi a deschis dosar penal în cazul tăierii teilor din centrul municipiului, în urma unor sesizări făcute de către un membru al grupului de iniţiativă "Iaşiul iubeşte teii", transmite corespondentul MEDIAFAX.
Două fetiţe din Republica Moldova, găsite abandonate într-o localitate din judeţul Vaslui
Două surori în vârstă de un an, respectiv opt ani, din Republica Moldova, au fost găsite abandonate în localitatea vasluiană Sărăţeni, după ce mama lor le-a lăsat încă din luna martie a acestui an în grija comunităţii locale, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Administraţia ucraineană analizează posibilitatea transferării Iuliei Timoşenko în străinătate
Autorităţile ucrainene analizează posibilitatea transferului fostului premier Iulia Timoşenko la un spital din străinătate, susţine unul dintre aliaţii acesteia, Arseni Iaţeniuk, citat de AFP.
Cipru va despăgubi deponenţii ruşi cu acţiuni la Bank of Cyprus
Cipru intenţionează să dea deponenţilor ruşi acţiuni la cea mai mare bancă din ţară, Bank of Cyprus, drept compensaţie pentru banii pierduţi în urma programului de salvare a ţării, de 10 miliarde de euro, convenit cu UE şi FMI, a declarat preşedintele cipriot Nicos Anastasiades.
Tiberiu Dolniceanu, medalie de aur în proba individuală de sabie de la CE de scrimă
Sportivul Tiberiu Dolniceanu a cucerit, miercuri, medalia de aur în proba de sabie din cadrul Campionatelor Europene de scrimă ce se desfăşoară la Zagreb (Croaţia), informează site-ul oficial al competiţiei.
Kate Middleton ar putea naşte sub hipnoză
Kate Middleton intenţionează să apeleze la ajutorul hipnoterapiei pentru naşterea primul său copil, relatează International Business Time.
Ministerul Justiţiei: Modificarea competenţei DNA a fost iniţiată de Daniel Morar. Procurorii sunt supraîncărcaţi
Proiectul de ordonanaţă de urgenţă pentru modificarea competenţei DNA, discutat miercuri în şedinţa de Guvern, a fost înaintat de Ministerul Justiţiei (MJ) la propunerea lui Daniel Morar, fiind solicitat deoarece normele actuale au dus la supraîncărcarea procurorilor, arată ministerul.
Chişinăul AVERTIZEAZĂ că este pregătit să riposteze unui eventual atac separatist transnistrean
Republica Moldova este pregătită să riposteze în cazul unui atac al separatiştilor transnistreni, avertizează ministrul moldovean al Apărării, Vitalie Marinuţa, pe fondul tensiunilor generate de hotărârea Tiraspolului referitoare la "frontiera de stat" a Transnistriei.
Barack Obama propune Rusiei reducerea arsenalelor nucleare. Moscova raspunde: Cum putem sa luam in serios propunerea atata timp cat SUA construieste scutul antiracheta din Europa?
Presedintele SUA Barack Obama a propus miercuri, in discursul sustinut in fata Portii Brandenburg din Berlin, reducerea cu o treime a arsenalelor de arme nucleare si reluarea negocierilor cu Rusia pentru a "trece dincolo de pozitiile nucleare din timpul Razboiului Rece", informeaza Reuters. Moscova a raspuns invitatiei americane, vice-premierul rus Dmitri Rogozin declarand ca Rusia nu poate "lua i
Agitatie in Transnistria, Parlamentul Republicii Moldova intra in sedinta speciala. Plus: problema Moldovei si Transnistriei a fost discutata la intalnirea lui Ponta cu Merkel - surse
Parlamentul de la Chisinau se reuneste joi in plen pentru a analiza problema transnistreana in contextul tensiunilor provocate de legea "privind frontiera de stat a Transnistriei", semnata de seful administratiei separatiste de la Tiraspol, Evgheni Sevciuk. Decizia unilaterala a Tiraspolului a starnit un val de ingrijorare atat la Chisinau, cat si in randul comunitatii internationale, provocand si
Unda verde pentru aparitia unei noi platforme TV: Guvernul a aprobat stratagia de tranzitie la televiziuniea digtala terestra
Strategia privind tranzitia de la televiziunea analogica terestra la cea digitala terestra a fost aprobata miercuri in sedinta de Guvern, proiectul urmand sa se desfasoare pana pe 17 iunie 2015, dat fiind faptul ca, dupa aceasta data, transmisiile terestre analogice nu vor mai fi protejate de tarile vecine, informeaza Agerpres. Practic, de la acea data, receptionarea printr-o simpla antena, din et
Scrima: Ana Maria Branza a cucerit medalia de aur la Europenele de la Zagreb
Ana Maria Branza a cucerit, miercuri seara, medalia de aur in proba individuala de spada a Campionatelor Europene de scrima de la Zagreb, informeaza Agerpres.
Vicepresedintele PNL Hunedoara Alin Simota, exclus din partid din cauza prejudiciilor de imagine
Vicepresedintele PNL Hunedoara Alin Simota, arestat sub acuzatia ca a condus o grupare suspectata de infractiuni cu violenta, camatarie, inselaciune si santaj, a fost exclus, miercuri, din PNL, din cauza "prejudiciilor de imagine" aduse partidului, informeaza Mediafax.
Ana Maria Brânză şi Tiberiu Dolniceanu, medalii de aur în proba individuală de spadă şi sabie de la CE de scrimă
Sportiva Ana Maria Brânză a cucerit, miercuri, medalia de aur în proba de spadă din cadrul Campionatelor Europene de scrimă ce se desfăşoară la Zagreb (Croaţia), informează site-ul oficial al competiţiei.
Când au văzut ce e-mail-uri au aceşti tineri care-şi caută un job, angajatorii le-au aruncat CV-urile la coş
242 de adrese conţineau cuvântul "sex" sau derivate ale acestuia, iar alte 159 conţineau cuvântul "pisi" sau alte variaţii ale acestuia.
VIDEO. Chinezii au inventat cel mai rapid calculator din lume
Chinezii au reuşit să construiască, pentru a doua oară, cel mai rapid calculator din lume, învingând astfel performanţele supercomputerului Titan, dezvoltat de SUA.
CROSS Kate Middleton ar putea naşte sub hipnoză
Kate Middleton intenţionează să apeleze la ajutorul hipnoterapiei pentru naşterea primul său copil, relatează International Business Time.
O cercetătoare a băut apă veche de circa 3 miliarde de ani. Ce gust a avut lichidul
O cercetătoare de la Universitatea din Toronto a avut şansa de a gusta dintr-o apă veche de aproximativ 3 miliarde de ani, relatează Daily Mail.
Interviu cu Andreas von Mettenheim, ambasadorul Germaniei la Bucuresti
Interviu cu Andreas von Mettenheim, ambasadorul Germaniei la Bucuresti From: HotNews Romania Views: 6 0 ratings Time: 10:28 More in Entertainment
Scriitorul Alexandru Muşina a murit
Scriitorul Alexandru Muşina, profesor doctor universitar la Facultatea de Litere din Braşov, a murit miercuri, la Spitalul Judeţean Braşov, colegii acestuia spunând că "este o mare pierdere", poetul având "un extraordinar har pedagogic".
O comisie a Parlamentului European recomandă ridicarea imunităţii eurodeputatei Marine Le Pen
Comisia pentru afaceri juridice a Parlamentului European a adoptat miercuri, cu o largă majoritate, un raport ce recomandă ridicarea imunităţii eurodeputatei franceze Marine Le Pen, anunţă surse parlamentare.
A murit un mare poet: Alexandru Mușina
Cunoscut scriitor român, poet, eseist, publicist și editor, reprezentant de marcă al Generației '80, Alexandru Mușina a murit miercuri, la doar 59 de ani, după o suferință îndelungată.
Ordonanță de modificare a competenței DNA
Ministrul Justiției a înaintat Guvernului spre aprobare o ordonanță prin care se urmărește reducerea încărcăturii de dosare pe cap de procuror anticorupție. Modificarea e propusă cu consultarea DNA.
Fortus Iaşi, atrasă într-un concubinaj forţat cu magnatul Tender. De ce a eşuat planul? DOCUMENTE
Fostul director al fabricii Vulcan, deţinută de magnatul Ovidiu Tender, este acum preşedinte al AAAS şi a încercat să facă o uniune industrială între combinatul de stat Fortus Iaşi, din portofoliul instituţiei, şi Vulcan. Pentru...
Iulia Timoșenko ar putea fi transferată la un spital din străinătate
Autorităţile ucrainene iau în calcul posibilitatea transferului fostului premier la un spital din străinătate, susţine unul dintre aliaţii acesteia, Arseni Iaţeniuk, citat de AFP.
Deponenții ruși vor fi despăgubiți pentru banii pierduți în Cipru
Autoritățile din Cipru vor să le dea deponenţilor ruşi acţiuni la Bank of Cyprus, drept compensaţie pentru banii pierduţi în urma programului de salvare a ţării, a declarat preşedintele cipriot Nicos Anastasiades, potrivit RIA...
Şeful de la Rutieră, comisarul milionar Mureşan a fost demis din funcţie. El este cercetat pentru 11 INFRACŢIUNI
Şeful Poliţiei Rutiere Cluj, comisarul şef Alexandru Mureşan a fost demis din funcţia pe care o deţinea şi pus la dispoziţia Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj. Mureşan este cercetat penal de către procurorii de la...

Niciun comentariu: