miercuri, 17 iulie 2013

4 ani de închisoare pentru craioveanul care a spulberat doi tineri pe o trecere de pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului

DAY

Guvernul, solicitat să sprijine Festivalul de la Mamaia
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, Nicuşor Constantinescu, spune că a solicitat sprijin financiar Guvernului pentru organizarea Festivalului de Muzică Uşoară Mamaia, adăugând că instituţia pe care o conduce nu poate susţine singură acest eveniment.
FAZE DE TOT RÂSUL. TOP 5 Cele mai STUPIDE moduri de te face REMARCAT pe PLAJĂ | GALERIE FOTO / VIDEO
Teribilismul juvenil pe plajă se traduce prin rezultate neplăcute ce îl forţează pe protagonist să înveţe pe propria piele care sunt consecinţele dacă nu îşi foloseşte mintea.
Admitere la universitate 2013. Înscriere la facultate în cinci minute. Află cum poţi scăpa de stres şi timp pierdut
În cinci universităţi din ţară înscrierea la facultate se poate face în timp real prin intermediul unei platforme online.
Guvern: Bugetele ministerelor Agriculturii și Finanțelor Publice au fost suplimentate
Bugetele ministerelor Agriculturii și Finanțelor Publice au fost suplimentate azi în ședința de Guvern.
Actorul din „ȚINTA UMANĂ” premiat pentru cariera militară
Veteran de razboi, Mark Valley a absolvit Academia Militara in 1987 si a servit armata americana in Germania si in cadrul Razboiului din Golf.
Peste 600 de români au fost arestaţi în Irlanda pentru furt în ultimul an
Dintre cele 1.100 de persoane arestate pentru furt în Irlanda, 610 sunt de naționalitate română, arată datele autorităţilor irlandeze.
Media 10 la Bac, premiată cu 3.000 de lei
Guvernul a adoptat o ordonanţă prin care elevii care au obţinut în acest an media maximă la examenul de maturitate să fie răsplătiţi cu o sumă de bani.
4 ani de închisoare pentru craioveanul care a spulberat doi tineri pe o trecere de pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului
Tânărul de 24 de ani care, la sfârşitul lunii martie, a accidentat mortal două persoane pe o trecere de pietoni din Craiova, apoi a fugit de la locul faptei, a fost condamnat, miercuri, la patru ani de închisoare cu executare de Judecătoria Craiova, sentinţa nefiind însă definitivă.
Flutur: Victor Ponta are dorinţa de a trece, ca ministru interimar, prin toate ministerele
Secretarul general al PDL, senatorul Gheorghe Flutur, a apreciat, miercuri, că Victor Ponta doreşte să treacă prin toate ministerele ca interimar, arătând că într-un an şi două luni 14 miniştri din Guvernele Ponta au fost înlocuiţi.
Justin Timberlake şi Macklemore - câte şase nominalizări la MTV Video Music Awards 2013
Cântăreţul pop american Justin Timberlake şi duo-ul hip-hop Macklemore & Ryan Lewis au primit, miercuri, cele mai multe nominalizări - câte şase - la MTV Video Music Awards, o gală care va avea loc pe 25 august, la New York, informează Reuters.
Coperta revistei Rolling Stone provoacă proteste pe Internet
Decizia revistei Rolling Stone de a pune pe copertă o fotografie a lui Johar Ţarnaev, presupusul autor al atentatului de la Boston, a generat un val de proteste pe Internet, relatează CNN.
Chirtoacă: Băsescu ar putea deveni cetăţean moldovean, să continue lupta aici.
Presedintele Traian Basescu a avut, miercuri, la Chisinau, o intalnire cu primarul Dorin Chirtoaca, acesta spunand ca Basescu ar putea, "in gluma sau in serios", sa devina cetatean moldovean si "sa continue lupta de pe celalalt mal al Prutului", situatie asemanatoare cu cea a domnitorului Cuza, transmite Mediafax. "Cu titlu de gluma, dar cine stie, poate fi si serios, cand avem noi alegerile parla
Un număr de 7.888 de profesori îşi dau joi definitivatul
Profesorii îşi susţin joi, 18 iulie, definitivatul - examenul prin care ei rămân definitiv în învăţământ. Datele de la Ministerul Educaţiei arată că pentru acest examen s-au înscris 7.888 de candidaţi, care vor susţine proba scrisă a examenului naţional de definitivare în învăţământ.

Niciun comentariu: