miercuri, 17 iulie 2013

Omul de afaceri Nae Nicolae a murit în această dimineaţă, după ce maşina în care se afla a fost spulberată de un tren
Omul de afaceri Nae Niculae a murit în acestă dimineaţă, în urma unui accident rutier. Maşina în care se afla acesta fost lovită de tren. Accidentul a avut loc pe Şoseaua Petricani.
Crin Antonescu se află într-o vizită privată în SUA: Nu sunt încă în vacanţă
Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat într-un interviu că nu este în concediu, ci se află în Statele Unite ale Americii într-o vizită privată.
Prunele sunt ideale pentru detoxifierea organismului şi sprijină buna funcţionare a inimii
Fiindcă se găsesc din belşug, vara e indicat să ţinem o cură cu prune de cel puţin trei zile sau, dacă suntem mai conştiincioşi, de două săptămâni.
Medicii de familie, întâlnire cu președintele CNAS. Ce decizie au luat în privința distribuirii cardurilor de sănătate
Reprezentanţii medicilor de familie au avut, ieri, o întâlnire cu preşedintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Cristian Buşoi, dar nu s-a ajuns la niciun compromis în privința modalității de distribuție a cardurilor de...
Părintele agresiv de la Liceul „Dimitrie Bolintineanu”, audiat pentru ultraj
Fostul polițist Cristian Popescu este audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. El trebuie să dea explicaţii pentru comportamentul agresiv pe care l-a avut faţă de oamenii legii.
Vezi de ce vor să se retragă Forțele Aeriene de la cel mai mare show aviatic
După ce a ținut să fie printre principalii organizatori a evenimentului Bucharest Internațional Air Show, mai marii de la Ministerul Apărării se gândesc să nu mai participe pe motiv că nu sunt bani. Asta, după ce s-a început...
Marele câștigător la loto și-a ridicat PREMIUL. Lucrează la stat și are un salariu de 5.000 de lei!
Gălățeanul care a câștigat duminică cel mai mare premiu din istoria loteriei a venit în Capitală pentru a-și ridica banii.
NEWS ALERT: ACCIDENT feroviar în București. O persoană a murit
Un autoturism a fost lovit de un tren la o trecere cu calea ferată de pe Șoseaua Petricani, din Capitală. Șoferul mașinii a murit, potrivit B1 TV.
TABLOIDELE britanice pun România din nou la zid: Imigranții pun în pericol "pacea socială"
Imigranții români și bulgari sunt, din nou, subiect de articole vehemente în două dintre cele mai populare tabloide britanice. De data aceasta, jurnaliștii englezi prezintă o imagine apocaliptică a efectelor pe care le are...
Profitul Yahoo a crescut cu 46% în trimestrul al doilea. Care sunt estimările analiştilor pentru următoarele luni
Profitul net al Yahoo a crescut în trimestrul al doilea cu 46%, la 331 milioane dolari, însă estimările prezentate pentru următoarele trei luni sunt mai slabe faţă de aşteptările analiştilor, compania punând mai mult accent pe dezvoltarea produselor decât pe vânzările de publicitate pe termen scurt.
Preşedintele Băsescu, întâmpinat la Chişinău cu mici manifestaţii pro şi contra unirii
Preşedintele Traian Băsescu a fost primit miercuri dimineaţă de omologul moldovean Nicolae Timofti, ceremonia oficială organizată la Reşedinţa de Stat a acestuia desfăşurându-se în condiţiile în care în apropiere au avut loc două mici manifestaţii ale unioniştilor şi celor care se opun acestui act.
DEZBATERE LIVE Hotnews - CRPE: Traian Basescu in vizita oficiala la Chisinau. Republica Moldova - Romania: analiza unei relatii bilaterale cheie. Ce stim despre sprijinul Bucurestiului pentru Moldova si ce trebuie sa clarifice presedintele
Vizita lui Traian Basescu la Chisinau - a cincea in cursul celor doua mandate - vine intr-un moment cheie pentru Republica Moldova care este foarte aproape de parafarea Acordului de Asociere si a Acordului de liber schimb cu UE la summitul 

Niciun comentariu: