miercuri, 17 iulie 2013

Băsescu: Între România şi Republica Moldova e un parteneriat de sânge, pentru că aşa ni l-a lăsat Dumnezeu
Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, miercuri, la Chişinău, că între România şi Republica Moldova este "un parteneriat de sânge, pentru că aşa ni l-a lăsat Dumnezeu", iar Bucureştiul va fi alături de cetăţenii Republicii Moldova "ori de câte ori va fi nevoie".
Boc: Primăria din Cluj va publica pe site achiziţiile publice directe, pentru a asigura transparenţa
Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, anunţă că pe site-ul instituţiei vor fi publicate, din 1 august, toate achiziţiile publice directe făcute de municipalitate, fiind prima administraţie locală care procedează în acest mod, pentru a asigura transparenţa şi a deveni un model în domeniu.
DEZASTRUL care ar putea SCUFUNDA insule întregi și PROVOCA un tsunami GIGANT
Specialiștii avertizează că un cutremur uriaș, asemănător celui produs în 1755 în Lisabona, este inevitabil. Un astfel de seism ar putea scufunda părți întregi din UK.
Cum îți ajuți copilul să scape de obezitate
Din ce în ce mai mulţi copii de vârstă preşcolară cântăresc cu mult peste greutatea normală. Specialiştii vă învaţă ce trebuie să faceţi.
"Există voinţă pragmatică din partea fondului de a semna un nou acord"
O delegaţie formată din oficiali ai Fondului Monetar Internaţional (FMI), condusă de Andrea Schaechter, ai Comisiei Europene şi ai Băncii Mondiale va demara azi discuţiile cu autorităţile române în vederea încheierii unui nou...
Bild dezvăluie că armata germană ştia despre existanţa PRISM încă din 2011
Contingentul armatei germane mobilizat în Afganistan cunoştea încă din 2011 existenţa şi funcţia programului american PRISM de spionare a comunicaţiilor, scrie cotidianul Bild în ediţia de miercuri, în baza unui document.
Microsoft dezminte că oferă NSA acces direct la conturi ale utilizatorilor de Outlook şi Skype
Microsoft a dezminţit marţi că unele conturi ale utilizatorilor de Outlook, Skype şi altor servicii sunt accesibile în mod direct agenţiei americane de spionaj NSA şi a cerut Guvernului permisiunea să publice numărul exact al datelor transmise autorităţilor.
Succesul Stelei cu Vardar, vazut prin ochii rivalelor: Au intalnit un adversar modest
Steaua s-a impus fara probleme in meciul cu Vardar Skopje (scor 3-0, turul doi preliminar al Champions League), dar succesul campioanei nu i-a impresionat pe rivali. "Adversarul a fost unul modest", a precizat Ionut Negoita, finantatorul lui Dinamo.
ATENTAT BURGAS. La un an de la atac, autorul a rămas necunoscut.
Autorul atentatului antiisraelian din iulie 2012 din Bulgaria, soldat cu sase morti, ramane necunoscut la un an dupa atac, dar autoritatile bulgare suspecteaza miscarea siita libaneza Hezbollah, relateaza AFP, conform Mediafax. Un monument in memoria victimelor atentatului va fi inaugurat joi pe aeroportul Burgas (est), in prezenta pemierului de centru-stanga Plamen Oresarski si a familiilor victi
Un român din SUA revoluționează arta. Cum arată picturile 3D | GALERIE FOTO
Un artist român stabilit în SUA a inventat o tehnică aparte ce combină pictura, sculptura și tehnologia de imprimare 3D. Creațiile sale sunt expuse la Muzeul de Artă South Bend din Indiana.
Un român din SUA revoluționează arta. Cum arată picturile 3D | GALERIE FOTO
Un artist român stabilit în SUA a inventat o tehnică aparte ce combină pictura, sculptura și tehnologia de imprimare 3D. Creațiile sale sunt expuse la Muzeul de Artă South Bend din Indiana.
Cele mai frecvente întrebări şi răspunsuri despre implantul dentar
Implantul dentar este o piesa din titan, cel mai adesea sub forma unui surub, care serveste ca inlocuitor pentru radacina unui dinte natural lipsa.
Elena Udrea: Decât să discutăm despre un politruc cu probleme penale ce va fi uns ministru, mai bine am felicita olimpicii la fizică
Într-o postare pe Facebook, deputatul PDL Elena Udrea spune că ar fi mai important de subliniat performanța elevilor care au participat la Olimpiada internațională de fizică decât să se discute despre un viitor ministru USL cu...
Un bărbat s-a dus la Poliţie şi a mărturisit o crimă comisă cu un an în urmă
Un bărbat de 36 de ani din localitatea Şomcutu Mic, judeţul Cluj, s-a prezentat la Poliţia Dej pentru a mărturisi că şi-a ucis în bătaie fratele, în urmă cu un an, şi că l-a îngropat în grădina casei, la ora transmiterii acestei ştiri el fiind reţinut şi audiat de către procurori.
Guvernul vrea să îi premieze pe elevii care au obţinut media 10 la bacalaureat
Guvernul vrea să îi premieze pe elevii care au obţinut media 10 la examenul de bacalaureat din acest an, o decizie în acest sens urmând să fie luată în şedinţa de miercuri a Executivului.

Niciun comentariu: