miercuri, 17 iulie 2013


Bătaie cu pietre între două familii din Reşiţa. Doi copii au ajuns la spital
Doi copii au fost transportaţi la spital, miercuri seară, în urma unui scandal izbucnit între două familii din Reşiţa şi în care au fost folosite pietre, fiind necesară intervenţia poliţiştilor şi jandarmilor pentru restabilirea ordinii.
ADMITERE FACULTATE 2013. Jurnalismul şi Stomatologia, în topul celor mai căutate facultăţi
ADMITERE FACULTATE 2013. Absolvenţii de liceu se vor jurnalişti, avocaţi, dentişti şi IT-işti. La facultăţile de profil este cea mai mare concurenţă la admiterea de anul acesta.
ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Aici sînt banii dumneavoastră, în averea Corupţilor!
Vineri, 29 iunie 2012, publicam în Evenimentul zilei, la rubrica România lui Cristoiu, tableta intitulată Burzuluirea penalilor, din care reproduc acest fragment:
Fuga de Justiție i-a adus o condamnare de 7 ani
Tânăra speranţă a politicii din UDMR, Olosz Gergely, şi-a dat demisia din Senat cu câteva zile înainte de a fi condamnat într-un dosar de corupţie. Cauza a ajuns la Tribunal, unde fostul demnitar spera să câştige timp.
Eleva dispărută, însărcinată cu medicul Marcu
Adina Elena Motaş (16 ani), eleva din Bârlad dispărută de peste cinci luni, era însărcinată cu medicul Octavian Marcu, bănuit că a ucis-o şi apoi i-a ascuns cadavrul.
Polițiștii care și-au torturat colegul, „sifoanele” traficanților. „Diseară e razie, ești pa-pa. Vin jandarmii!”
Trei poliţişti constănţeni dădeau informaţii comercianţilor de etnobotanice despre controalele colegilor. În timpul monitorizării procurorilor DNA, ei au sechestrat şi bătut un ofiţer sub acoperire.
Baie de mulțime. Băsescu, către SPP-iști: „Mai lăsați-mă cu ei!”
Zâmbete, lacrimi, glume şi mesaje de dragoste, dar şi o repriză anemică de contestări. Aceasta a fost esenţa întâlnirii de ieri a preşedintelui Traian Băsescu cu locuitorii din Chişinău.
Baie de mulțime. Băsescu, către SPP-iști: „Mai lăsați-mă cu ei!”
Zâmbete, lacrimi, glume şi mesaje de dragoste, dar şi o repriză anemică de contestări. Aceasta a fost esenţa întâlnirii de ieri a preşedintelui Traian Băsescu cu locuitorii din Chişinău.
Omul din spatele Fenomenului Gărâna
Marius Giura a povestit cum zeci de mii de pasionaţi ai jazzului, din toate colţurile lumii, s-au adunat în Poiana Lupului pentru patru zile de festival.
Iertare
Felurite aspecte ale societăţii româneşti ne lasă cu gura căscată. Agresivitatea noilor îmbogăţiţi, sărăcia din care prea mulţi n-au ieşit, guvernarea la televizor, dezinteresul faţă de restul lumii şi câte altele....
Traian Băsescu le promite basarabenilor „gaz pe săturate” din Marea Neagră şi că va deveni, „din respect”, concetăţeanul lor. VIDEO
La finalul vizitei sale la Chişinău, preşedintele Traian Băsescu le-a promis cetăţenilor Republicii Moldova „gaze pe săturate” din România, peste câţiva ani, şi i-a sfătuit să nu se mai bazeze pe negocierile în format 5+2 în ceea ce priveşte Transnistria, ci să meargă acolo unde este „cheia”, respectiv la Moscova.

YESTERDAY

Cum stă România în topul european al neregulilor la autostrăzi.
Proiectele de infrastructura din UE finantate din doua fonduri europene, anume cel de Dezvoltare Regionala si cel de Coeziune, inregistreaza intr-o masura prea mare depasiri ale valorilor contractuale, trafic mai redus decat cel estimat, diferente mari de costuri intre proiecte asemanatoare si intarzieri in realizare, arata un raport dat publicitatii zilele trecute de catre Curtea Europeana de Aud

Niciun comentariu: