marți, 16 iulie 2013

Câți oameni vor fi dați afară de la CFR Marfă?

STUDIU. Ce FURĂ turiștii din hoteluri
În timp ce majoritatea turiștilor se rezumă la a admira camerele de hotel unde se cazează, există și persoane care decid că vor să plece cu o amintire.
Câți oameni vor fi dați afară de la CFR Marfă?
După informațiile apărute în presă, care citează liderii sindicali, referitoare la disponibilizarea a peste 2.500 de angajaţi de la CFR Marfă, reprezentanții Ministerului Transporturilor vin cu un anunț ”nu foarte explicit”...
PRIMUL film DOCUMENTAR despre RECORDUL obținut la BAC de LICEELE slabe. Cum a fost posibil SALTUL de la 7% la 61% rată de promovare I VIDEO
În timp ce sute de licee din țară își turnau cenușă în cap văzând notele catastrofale de la Bacalaureat 2013, cinci dintre cele mai slabe colegii din țară sărbătoreau faptul că, după ani de zile de „secetă” la notele de...
Greva generală în Grecia împotriva măsurilor care vizează funcţionarii publici
Majoritatea serviciilor publice vor rămâne închise, marţi dimineaţa, în Grecia din cauza unei greve generale decretate de cele două sindicate ale ţării împotriva reformelor în curs de examinare în Parlament, în special privind funcţionarii publici, relatează AFP.
Human Rights Watch trage un semnal de alarmă: care este soarta copiilor cu handicap în China
Copiii chinezi cu handicap întâmpină mari dificultăţi în accesul la educaţie din cauza resurselor limitate care le sunt alocate şi regulilor drastice, potrivit ONG-ului american Human Rights Watch, citat de AFP.
Fosta ARD trebuie să îi plătească lui Dan Helciug 15.000 euro pentru că i-a folosit o piesă în campanie
PDL, PNŢCD şi Partidul Forţa Civică trebuie să îi plătească lui Dan Helciug 15.0000 de euro drepturi de autor, pentru că ARD i-a folosit piesa "Câştigăm cu inima" în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 2012, potrivit unei decizii a Tribunalului Bucureşti.
Şedinţa PNL pentru nominalizarea la Transporturi, amânată cu o oră, "din motive obiective"
Şedinţa conducerii PNL, convocată pentru marţi la ora12.00, a fost amânată cu o oră, membrii BPN care au sosit deja la reuniune fiind anunţaţi că decizia a fost luată "din motive obiective".
Băsescu, directorului FMI: Decizii populiste pot să dezechilibreze România. Această tendinţă există
Preşedintele Traian Băsescu a declarat marţi, la întâlnirea cu directorul FMI, Christine Lagarde, că România este pe drumul cel bun în privinţa macrostabilităţii economice, dar că prin decizii populiste ţara noastră poate să se dezechilibreze, arătând că această tendinţă există în acest moment.
Cazul Trayvon Martin: Manifestaţii în 100 de oraşe din SUA, anunţate pentru sâmbătă
Susţinători ai lui Trayvon Martin au anunţat luni manifestaţii în peste 100 de oraşe americane pentru sâmbătă, hotărâţi să menţină presiunea în urma achitării unui vigil care l-a ucis pe adolescentul de culoare anul trecut în Florida.

Niciun comentariu: