marți, 16 iulie 2013

Traian Băsescu, la Europa Liberă: Chişinăul să lupte pentru fiecare palmă de pământ care îi aparţine
Chişinăul are "obligaţia să lupte pentru fiecare palmă de pământ care îi aparţine", indiferent de aranjamentele administrative din fosta URSS, afirmă preşedintele Traian Băsescu într-un interviu acordat postului Europa Liberă înaintea vizitei pe care o face în Republica Moldova miercuri.
Patru arme de foc letale şi peste 60 de cartuşe, arsenalul unuia dintre hoţii de tablouri.
Procurorii DIICOT au dezgropat, in timpul perchezitiilor din ancheta privind furtul de tablouri din Olanda, patru arme de calibrul 12 si peste 60 de cartuse aferente, stabilindca arsenalul apartinea lui Radu Dogaru - unuia dintre inculpatii deferiti justitiei in acest dosar, transmite Mediafax. In rechizitoriul prin care i-au deferit justitiei pe cei acuzati in dosarul tablourilor, procurorii Dire
Ovidiu Lipan Ţăndărică se alătură echipei TVR 2 la „Vara pe val”
După ce au fost învinşi în prima săptămână la Vara pe val, echipa TVR 2 aduce în a doua săptămână întăriri serioase. Ovidiu Lipan Ţăndărică vine să susţină „rechinii” în competiţia împotriva „delfinilor” de la TVR 1....
Un celebru câtăreț din Norvegia a fost arestat pentru terorism
Kristian Vikernes, interpretul cu numele de scenă "Wolf", a fost arestat de ofițerii anti-terorism din Franța.
Legea audiovizualului, întoarsă de Băsescu în Parlament. "Ar fi o ingerinţă nejustificată în activitatea radiodifuzorilor"
Preşedintele Traian Băsescu le cere parlamentarilor să revină, la întoarcerea din vacanţă, asupra modificărilor pe care le-au aprobat la legea audiovizualului.
FOTO. Cum a reuşit această tânără să învingă anorexia doar pentru a absolvi facultatea
O tânără din Marea Britanie a cărei viaţă a fost pusă în pericol din cauza anorexiei şi-a revenit miraculos după ce a decis că trebuie să trăiască pentru a-şi putea încheia studiile post-universitare, relatează Daily Mail.
Concentraţie mare de arsenic, găsită într-o plantă medicinală chineză vândută în Suedia
Autoritatea suedeză pentru Securitate Alimentară a anunţat marţi într-un comunicat că a găsit o concentraţie "extrem de ridicată" de arsenic, potenţial mortală, într-o plantă medicinală chineză.
Steaua - Vardar 3-0/ Antrenament cu public
Steaua nu a avut nicio problema cu Vardar Skopje, Champions League - turul doi preliminar, campioana Romaniei impunandu-se cu 3-0, dupa o partida pe care a dominat-o de la un capat la altul. Tanase (12'), Pintilii (21') si Pavlovic (45+2' - autogol) au inscris pentru ros-albastri. Returul (de pe 23 iulie) se anunta a fi doar o formalitate pentru trupa lui Laurentiu Reghecampf.Reghecampf, antrenor

Niciun comentariu: