marți, 16 iulie 2013

STENOGRAME din 2012. Ovidiu Silaghi, nominalizat ministru, deşi ar fi şantajabil.
Nominalizarea lui Ovidiu Silaghi de catre PNL pentru functia de ministru al Transporturilor este controversata deoarece, dupa cum rezulta dintr-un dosar penal in care au fost inculpati procurori si seful filialei serviciului secret al Ministerului de Interne, acesta ar fi santajabil. Informatiile compromitatoare s-ar afla in fisetele serviciului secret al MAI. De altfel, in 2012, acestea urmau a f
Prizonierii de război sud coreeni, încă reținuți în Coreea de Nord la 60 de ani după armistițiu
La 60 de ani după încheierea armistițiului între Coreea de Nord și Coreea de Sud, soldații capturați în perioada războiului sunt încă prizonieri într-o țară străină, scrie Washington Post.
DJ Wanda face declarații șoc: "Cel mai bine mă simt când mă admiră femeile"
La 37 de ani, nonconformista DJ-iță este în formă și mai sexy ca niciodată. Ea a mărturisit că primeşte complimente în fiecare zi la adresa formei sale fizice, nu numai de la bărbaţi dar şi de la femei.
MAX DRAGOMIR, cântare de Cartea Recordurilor: 20 de hituri in 3 minute
Prezentatorul emisiunii Bingo Romania, difuzată de ACASĂ a venit însoțit de bandu-ul lui „Smashed Mosquito” la Alarma ProFM.
Preşedintele CNAS: Până în sfârşitul anului vor fi 7,5 mil. de carduri de sănătate, ce vor fi folosite din 2014
Preşedintele CNAS, Cristian Buşoi, a declarat, marţi, că 7,5 milioane de carduri naţionale de sănătate vor fi produse până la sfârşitul anului, dar oamenii le vor primi numai după ce medicii, spitalele şi laboratoarele vor avea cititoare, precizând că acestea ar putea fi folosite din 2014.
Sfârşit tragic pentru un tractorist care încerca să repare o balotieră
Un bărbat în vârstă de 40 de ani, tractorist la o societate din comuna constănţeană Independenţa, a murit, marţi, după ce a fost prins şi sfârtecat într-o balotieră de paie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Un copil de trei ani a murit după ce a fost muşcat de câinele din gospodăria bunicilor
Un copil de trei ani din localitatea vrânceană Jitia, care se afla în vizită la bunici împreună cu mama sa, în satul Bordeasca Veche, din comuna Tătătaru, judeţul Vrancea, a murit după ce a fost muşcat de cap de câinele din gospodărie într-un moment în care a fost lăsat nesupravegheat.
Un activist neonazist norvegian suspectat că pregătea un "atac terorist de amploare" a fost arestat în Franţa
Un activist neonazist norvegian suspectat că pregătea atentate şi era un simpatizant al lui Anders Behring Breivik, precum şi soţia acestuia au fost arestaţi marţi în centrul Franţei, anunţă surse judiciare citate de AFP.
Suporturi de pahar cu sfaturi preventive pentru turiştii străini, în Bucureşti
Poliţiştii bucureşteni au distribuit în localuri şi hoteluri mii de pliante şi suporturi de pahar cu sfaturi preventive pentru turiştii străini, în care aceştia sunt învăţaţi cum să se ferească de infractori şi atenţionaţi că drogurile şi prostituţia sunt ilegale.
ACCIDENT în largul Australiei: O navă cu 180 de refugiaţi s-a scufundat
Marina australiană a lansat o operaţiune de căutare pentru a găsi aproximativ 180 de presupuşi refugiaţi aflaţi la bordul unei nave care s-a răsturnat în largul Insulei Crăciunului, au anunţat marţi serviciile de salvare.
Fenechiu: Trec prin cea mai grea perioadă din viaţă. Nu aş dori nimănui să treacă prin aceste clipe
Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a declarat marţi că trece prin cea mai grea perioadă din viaţa sa şi că nu doreşte nimănui să treacă prin astfel de clipe, mai ales când ştie că e absolut nevinovat, el arătând că îi pare rău că a plecat din minister, mai ales în urma unei condamnări.
Liga Campionilor: STEAUA - VARDAR. Echipele probabile
STEAUA Bucureşti întâlneşte în această seară, de la ora 20:45, VARDAR Skopje, în prima manşă a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor. Meciul se dispută pe Arena Naţională şi este transmis LIVE TEXT pe mediafax.ro.
Lagarde susţine aderarea la euro după finalizarea reformelor structurale şi consolidare, fără grabă
Aderarea la zona euro aduce beneficii multiple, dar se pierde instrumentul de politică monetară, astfel că procesul nu trebuie grăbit şi presupune mai întâi finalizarea tuturor reformelor şi consolidarea macroeconomică necesară unei creşteri durabile, a declarat directorul FMI, Christine Lagarde.
TOPUL celor mai valoroase cluburi sportive din lume
Treizeci şi trei de cluburi valorează peste un miliard de dolari fiecare, potrivit unei analize a revistei americane Forbes, cele mai importante grupări fiind din fotbal, Real Madrid (3,3 miliarde de dolari), Manchester United (3,17 miliarde de dolari) şi FC Barcelona (2,6 miliarde de dolari).
Premiul cel mare la loterie, "un blestem": Povestea celei mai tinere câştigătoare la loto din Marea Britanie
O femeie din Marea Britanie, care în urmă cu 10 ani a devenit cel mai tânăr câştigător la loteria naţională, a povestit de ce premiul în valoare de aproximativ 2,18 milioane de euro s-a dovedit a fi mai degrabă un blestem decât un noroc.
Ştefan Bănică anunţă deja primele concerte de Crăciun
Ştefan Bănică continuă tradiţia concertelor extraordinare de Crăciun, pentru al doisprezecelea an consecutiv, şi va susţine o serie de spectacole intitulate "Alerg printre stele" pe 13, 14 şi 15 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, informează biroul de presă al artistului.
România a obţinut cinci medalii şi locul I în Europa la Olimpiada Internaţională de Fizică
România s-a clasat pe primul loc în Europa şi pe poziţia a cincea în lume la Olimpiada Internaţională de Fizică, după ce elevii români au obţinut două medalii de aur şi trei medalii de argint, informează Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN).
"Bombele dulci de zahăr". Câte calorii şi cât zahăr conţin băuturile de vară
Băuturile răcoritoare de vară servite în cafenele reprezintă adevărate ameninţări pentru siluetă şi sănătate, o investigaţie descoperind că nivelul de zahăr existent într-o singură băutură este echivalent cu cel al 31 de biscuiţi digestivi, iar câteva înghiţituri asigură doza zilnică de grăsimi recomandată unei femei.
Studiu: Lipsa unei enzime din creier cauzeaza frica exagerata
Un nou studiu condus de neurologi si specialisti in biologie moleculara arata ca lipsa unei proteine din creier poate fi de vina in cazurile de frica exagerata, care nu poate fi controlata. In cadrul studiului, publicat in Proceedings of the National Academy of Sciences, cercetatorii au examinat soareci care nu aveau enzimele monoaminooxidaze de tip A si B, care sunt alaturate atat in codul nostru
Gazprom. dispusa sa plateasca 2,8 milioane euro pentru o tableta Apple sofisticata destinata sefului companiei
Gigantul rus Gazprom asteapta oferte de la cei care pot crea o tableta foarte speciala cu iOS care sa-l ajute pe seful Alexei Miller sa fie la curent in timp real cu tot ce se intampla in companie, scrie agentia RIA Novosti. Partea speciala tine de pretul maxim pe care compania de energie e dispusa sa-l plateasca: 2,8 milioane euro, cerintele fiind ca tableta sa aiba putere mare de procesare, iar

Niciun comentariu: