marți, 16 iulie 2013

DNA. Primarul municipiului Buzău, trimis în judecată.
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul teritorial Ploiesti au dispus trimiterea in judecata a lui Constantin Octavian Boscodeala, primar al municipiului Buzau, pentru trei infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata prin care a prejudiciat bugetul local cu peste 4,2 milioane lei, scrie Mediafax. In rechizitoriul intocmit, procurorii au retinut ca
Bomba cu ceas de sub caloriferul ICR.
La un an de la torpilare, ICR ramane o institutie in deriva, iar crizele succesive prin care a trecut intr-un timp atat de scurt fac din esuarea definitiva pe bancul prostiei si a imposturii unica sa perspectiva pe termen mediu si scurt. Dupa instalarea lui Andrei Marga in fruntea ICR, activitatea prin care s-a remarcat noua echipa a fost vanatoarea de vrajitoare si improscarea cu noroi a tot ceea
Preţuri de Monte Carlo în Mamaia.
Mamaia este statiunea cea mai cautata de pe litoral, dar si cea mai scumpa. Aici, o noapte de cazare poate costa cat salariul mediu pe economie sau chiar mai mult, daca aveti pretentii. Sa presupunem ca vreti sa veniti astazi in statiune si sa stati o singura seara. Am facut o simulare de rezervare la unul dintre hotelurile de cinci stele. Cel mai scump pret indicat a fost de 500 de euro pentru un
Pandurii intră astă-seară în Europa
În această seară, mai mulţi jucători ai Pandurilor din Tg. Jiu ar trebui să intre pe teren dacă nu cu o piatră în gură, măcar cu una la jambiere.
Vara este sezonul toxiinfecţiilor alimentare. Lista alimentelor care vă pot strica vacanta pe litoral
Sub acţiunea arşiţei şi a umezelii specifice acestui sezon, se creează mediul perfect pentru înmulţirea unor microorganisme periculoase, precum bacterii, virusuri, paraziţi.
Bănel Nicoliță va deveni tată
Fotbalistul echipei franceze Saint-Etienne va avea un băiat.
Vacanţă romantică ratată pentru cuplul Prigoană. Vezi peripețiile celor doi la Amsterdam
În weekendul trecut, Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu şi-au planificat o vacanţă în Amsterdam. La întoarcerea acasă nu au fost lăsați să se urce în avion, iar realizatoarea a lipsit de la serviciu.
Halucinanta poveste a tablourilor de Matisse, Picasso şi Monet furate de doi români din Olanda. "Am făcut focul, am dezgropat tablourile şi le-am ars. Au ars repede"
În dosarul furtului tablourilor din Olanda procurorii DIICOT arată că Radu Dogaru şi Adrian Procop au intrat în muzeul Kunsthal din Rotterdam folosind un patent şi în 2 minute au sustras şapte tablouri în valoare de 18 milioane euro
VIDEO. Fenomen foarte rar: Tornadă la Vama Veche
O puternică tornadă pe mare a putut fi văzută, marţi, în jurul orei14.00, la Vama Veche.
Senatorul Valer Marian a depus la DNA un denunţ la adresa lui Liviu Dragnea
Senatorul PPDD Valer Marian, fost membru PSD, a depus, marţi, la DNA un denunţ la adresa vicepremierului Liviu Dragnea, acuzându-l de fraudarea referendumului din 2012 pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, un document conţinând acuzaţiile fiind deja dat publicităţii de sâmbătă.
Coreea de Sud ACUZĂ Coreea de Nord: Este responsabilă de atacurile cibernetice masive comise în iunie
Coreea de Sud a acuzat marţi Coreea de Nord că este responsabilă de vastul atac cibernetic care a perturbat mai multe site-uri guvernamentale şi ale presei în cursul lunii iunie.
VREMEA. Prognoza meteo pentru 17 şi 18 iulie
VREMEA va fi predominant frumoasă, iar temperaturile vor creşte în următoarele două zile, potrivit prognozei ANM. Izolat vor fi semnalate ploi slabe la munte.
INTERVIU - Dan Lungu: Festivalul de Literatură Iaşi înseamnă conectarea la un spirit european
Dan Lungu, managerul Festivalului Internaţional de Literatură şi Traducere Iaşi, a declarat într-un interviu acordat MEDIAFAX că evenimentul, aflat la prima ediţie, răsplăteşte o sumă de eforturi individuale ale scriitorilor din regiune, dar reprezintă şi conectarea la un spirit european.

Niciun comentariu: