marți, 16 iulie 2013

PLOAIE TORENȚIALĂ în Craiova. Mai multe străzi au fost inundate
O ploaie torențială a căzut, timp de câteva zeci de minute, în Craiova, inundând mai multe străzi și gospodării.
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele două zile
Vremea va fi în general frumoasă mâine și joi, atât în București, cât și în celelalte regiuni ale țării. Maximele nu vor depăși 30-32 de grade Celsius.
Cardul de sănătate – mărul discordiei dintre CNAS şi medicii de familie. Tot ce trebuie să ştii despre cel de-al doilea buletin
După trei ani de amânări, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Cristian Buşoi, anunţă că primele carduri de sănătate se vor produce la sfârşitul lunii
Miracolul celui mai bun sistem de educaţie din lume, văzut din interior: „Am luptat permanent cu mentalitatea autohtonă”
Alexandra Anton este o tânără de 28 de ani, fost profesor de limba engleză şi antreprenor în Educaţie, care a ales să îşi continue studiile în Finlanda. Acolo, Alexandra a scăpat de eticheta de „absolventă de Spiru”. Într-un interviu pentru gândul, Alexandra vorbeşte despre ce înseamnă să studiezi în Finlanda.
Duţă anunţă că a decis să-l dea în judecată pe premierul Ponta pentru calomnie
Fostul preşedinte al CNAS Lucian Duţă a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că a decis să îl dea în judecată pe premierul Victor Ponta pentru calomnie, arătând că îi va cere acestuia despăgubiri şi va depune acţiunea în cel mult două zile.
Lagarde: Ar fi păcat ca România să nu continue parteneriatul benefic cu FMI
Parteneriatul dintre FMI şi România a fost benefic din punct de vedere fiscal şi ar fi păcat ca România să nu continue acest parteneriat pentru a consolida cadrul macroeconomic şi creşterea economică, a declarat directorul general al instituţiei, Christine Lagarde.
Ovidiu Silaghi, votat de BPN al PNL pentru postul de ministru al Transporturilor
Deputatul Ovidiu Silaghi a fost nominalizat, marţi, prin vot, de BPN al PNL pentru postul de ministru al Transporturilor, au precizat pentru MEDIAFAX surse participante la şedinţă.
Lagarde: Statul ar trebui să se implice mai mult şi să garanteze creditele pentru IMM-uri
Statul ar trebui să se implice mai mult şi să garanteze creditele pentru IMM-uri şi pentru alte sectoare care nu par "aşa prietenoase la risc" cum doresc băncile, a declarat marţi directorul general al Fondului Monetar Internaţional, Christine Lagarde.
Băsescu şi Ponta au discutat la Cotroceni despre acordul FMI şi numirea lui Silaghi la Ministerul Transporturilor
Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta s-au întâlnit, marţi, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta în principal despre noul acord care poate fi încheiat de România cu FMI, ocazie cu care au abordat şi tema unei eventuale numiri a lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor.
Steaua - Vardar şi Levadia - Pandurii, meciurile zilei pentru români în cupele europene
Steaua - Vardar şi Levadia - Pandurii sunt partidele din cupele europene pe care le dispută astăzi campioana şi vicecampioana României

Niciun comentariu: