marți, 16 iulie 2013

Un muncitor, deținut la penitenciar, a fost grav accidentat, după ce tavanul unei săli a Tribunalului Satu Mare, s-a prăbușit.
tavan prabusit sala tribunal satu mareTavanul s-a prăbușit cu tot cu muncitor în sala de judecată a Tribunalului Satu Mare cu câteva minute de începerea ședinței de judecată.
În jurul orei 9.00, imediat după ce avocaţii Luşa Bolba şi Iulia Donca au intrat în sala de judecată nr. 113 a Tribunalului Satu Mare, împreună cu clienţii lor, tavanul s-a prăbuşit din senin, la un metru de banca avocaţilor cu tot cu muncitorul care lucra deasupra.
Preşedintele Tribunalului Satu Mare, judecătorul Rodica Grosoş Maxim, a declarat că tavanul a căzut chiar înainte de începerea şedinţei, în sală fiind grefierul şi mai mulţi avocaţi.
În sala 112 a Palatului de Justiţiei a căzut o parte din tavan înainte cu cinci minute de a începe şedinţa de judecată. Grefierul de şedinţă era în sală cu dosarele, mai erau şi avocaţi. Pur şi simplu a căzut tavanul. În podul clădirii era un deţinut care făcea curăţenie. Societatea comercială care are contract pentru efectuarea de reparaţii capitale are contract cu Penitenciarul Satu Mare pentru a presta acestea servicii de curăţenie, transport moloz, muncă necalificată. Odată cu bucata de tavan a căzut şi persoana în cauză. A venit şi salvarea, nu s-au observat la exterior răni semnificative”, a declarat Rodica Grosoş Maxim.
Tavanul a căzut exact în aceea zonă unde este bara, în sala de judecată, acolo se prezintă părţile şi avocaţii pentru a-şi susţine cauza.
Deţinutul, de 45 de ani, a fost transportat la spital, stabilindu-se că a suferit o fractură de coloană dorsală.
Pacientul este la Urgenţe, a suferit o fractură la coloana dorsală, va trebui internat. A fost la tomografie, nu pune problema unor leziuni interne, probabil va trebui să stea culcat două-trei săptămâni„, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Constantin Demian.
Tribunalul Satu Mare se află în reabilitare completă de mai bine de un an de zile, însă lucrările se desfăşoară anevoios.
The post Tavanul unei săli din Tribunalul Satu Mare s-a prăbuşit cu tot cu muncitor înaintea ședinței de judecată appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
MARI
+TAG
Alexandra Dulgheru s-a calificat în turul doi la turneul de tenis de la Bastad
Alexandra Dulgheru a debutat cu dreptul la turneul de tenis WTA de la Bastad din Suedia. Românca a eliminat-o în primul tur pe franțuzoaica Caroline Garcia.
alexandra.dulgheruAlexandra Dulgheru începe să joace din ce în ce mai bine și să revină cât mai sus în clasamentul WTA. Luni, în primul tur al tabloului de simplu feminin de la Bastad, Dulgheru a învins-o în două seturi pe franțuzoaica Caroline Garcia, locul 81 mondial.
Românca, locul 274 în ierarhia mondială, s-a impus în fața franțuzoaicei în două seturi, scor 7-6, 6-1, după o oră și 31 de minute de joc.
În turul doi, Alexandra Dulgheru va juca cu o altă franțuzoaică, Virginie Razzano, locul 145 WTA.
La turneul de tenis de la Bastad în primul tur se află și Serena Williams, numărul unu mondial dar și românca Simona Halep, cap de serie numărul doi la competiția suedeză.
Pentru calificarea în turul doi, Alexandra Dulgheru și-a asigurat un cec în valoare de 3.100 de dolari și 30 de puncte WTA.
Alexandra Dulgeru ar putea juca cu Simona Halep dacă ambele românce se califică în sferturile de finală.
The post Alexandra Dulgheru s-a calificat în turul doi la turneul de tenis de la Bastadappeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
MARI
+TAG
Cheloo şi-a dislocat umãrul în ultima zi de preselecţii la X Factor
Ghinion curat pentru Cheloo, în ultima zi de audiţii pentru cel mai nou sezon X Factor. Juratul şi-a dislocat umãrul şi a ajuns direct la spital.
Cheloo - x factorCântãreţul a vrut sã facã stage diving, un salt în mulţime practicat des de vedetele rock, însã aceştia nu au reuşit sã susţinã greutatea rapperului, Cheloo ajungând direct la spital.
Timp de trei sãptãmâni, Cheloo nu îşi va putea folosi braţul drept, însã juratul a trebuit sã ducã pânã la capãt ziua de audiţii.
Mă simt ca moartea-n corset, va trebui să ţin coasa cu stânga, să mă sprijin”, a declarat Cheloo la întoarcerea pe scena X Factor.
Pe parcursul audiţiilor cu juriul, sute de tineri talentaţi s-au prezentat la Palatul Copiilor, la prima etapă de selecţie a talentelor din show-ul X Factor.
După etapa audițiilor, urmează tabăra de pregătire. Toți cei care au primit un răspuns afirmativ din partea juraților (Cheloo, Delia şi Dan Bitman) vor intra într-un cantonament de trei zile la București.
Concurenţii vor avea parte de pregătire, dar și de teste, la finalul cărora vor rămâne 24 de semifinaliști.Cel mai tare talent show din România, X Factor, va putea fi urmărit din toamnă, numai la Antena 1!

The post Cheloo şi-a dislocat umãrul în ultima zi de preselecţii la X Factor appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
MARI
+TAG
Simona Halep, revelaţia anului. În ultimele şase săptămâni, românca a câştigat trei ...
Jucătoarea de tenis, Simona Halep, se află pe culmile gloriei. Românca a câştigat turneul WTA de la Budapesta, al treilea din ultimele patru turnee la care a participat, excepţia fiind cel de la Wimbledon. Performaţele sale incredibile au propulsat-o pe tânăra jucătoare în elita tenisului mondial.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep a câştigat, duminică, 14 iulie, turneul WTA de la Budapesta, dotat cu premii totale de 235.000 de dolari, după ce a învins-o în finală pe austriaca Yvonne Meusburger, în trei seturi, cu 6-3, 6-7 (7), 6-1, la capătul unui meci care a durat două ore şi 28 de minute.

Simona Halep a câştigat trei din ultimele patru turnee la care a participat anul acesta, la Nurnberg (zgură), s-Hertogenbosch (iarbă) şi Budapesta (zgură), excepţia fiind turneul de la Wimbledon (iarbă), în care s-a oprit în turul al doilea.
Parcurs incredibil
În 2013, Simona a explodat şi a reuşit trei victorii în circuitul WTA, după ce până acum jucase trei finale, în 2010 şi 2011 la Fes, iar în 2012 la Bruxelles.
"E fantastic să câştig al treilea meu titlu WTA în acest an. Am crezut în şansa mea şi am profitat de ea. Mă bucur
Citeşte mai mult...
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
MARI
+TAG
Vânzările de autoturisme noi din Uniunea Europeană au scăzut în luna iunie la minimul ultimilor 17 ani, pe fondul recesiunii şi şomajului ridicat, România înregistrând unul dintre cele mai abrupte declinuri, în timp ce Dacia a consemnat cea mai bună performanţă în topul mărcilor.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
MARI
SED
+TAG

Niciun comentariu: